Tervist, olen siin foorumis alles v2rske kasutaja , siiani olen olnud volksumees aga nyyd plaanin vw vahetada vana hea sierra vastu , aga ennem natuke uuriks maad et kas ja mis ja kuidas nii aitab OT-st.
Kysimus selline et kas uuema nn. punnsilm scorpa mootori saab ilusasti sierrale istutada v2lismaa foorumitest leidsin teemasid aga noh natuke selle inglise keelega ka asi segane ja lootsingi et 2kki keegi v2he targem r22giks selle kohta ka eesti keeles et kas keredoonoriks oleks parem -dohc- sierra v6i v6ib ka pinto ollla (kinnituste kohapealt). Kas 2.3 16v mahub probleemideta vahele, kas k2ppasid tuleb ymber teha, mis tuleb ymber muuta? Plaanis oleks kohe ka sebida rs2000 nukad ja ecu millega pidi asja ilusti t88le saama, kui ma muidugi 6ieti aru sain.On asja juures veel midagi sellist millega v6ib ajude ragistamist tulla v6i peale selle pole suurt midagi hullu?
V6i saab ka lihtsamalt nt v6tan sierra 2.0 -dohc- ja siis viskan scorpio 16v kaane ja rs nukad ja aju ?
Vabandan paljude lollide kysimuste eest aga t6esti ei taha peaees tulle joosta kohe vaid endale k6igepealt asi selgeks omale teha.
Ette t2nades Meelis
sierrale scorpio 2.3 -dohc- 16v
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: sierrale scorpio 2.3 -dohc- 16v
parem oleks dohc sierra, sest siis sul käigukast juba olemas, mootori saab peale panna nii nagu ta scorpiol on ühes tükis, kuid karteri jahutusribisi tuleb natuke eemaldada. Vähemalt nii olen mina aru saanud.
saab ka nii et võtad 16v kaane ja paned sierra dohc blokile peale, muidugi ajud ja asjad siis vastavalt kaanele
saab ka nii et võtad 2,3 ploki ja paned sirtsu 8v dohc kaane peale koos 8v ajuga, nii saas 2,2l dohc
parima tulemuse saad muidugi kui aju on programmeeritav
PS! Jesperi lammutamist ennetades ütlen kohe ära et kõik see on teoorias ja pole ise järgi proovinud, kuid mujal maailmas on tehtud.
saab ka nii et võtad 16v kaane ja paned sierra dohc blokile peale, muidugi ajud ja asjad siis vastavalt kaanele
saab ka nii et võtad 2,3 ploki ja paned sirtsu 8v dohc kaane peale koos 8v ajuga, nii saas 2,2l dohc
parima tulemuse saad muidugi kui aju on programmeeritav
PS! Jesperi lammutamist ennetades ütlen kohe ära et kõik see on teoorias ja pole ise järgi proovinud, kuid mujal maailmas on tehtud.
aga et siis kui v6tta scorpio mis ta oli nyyd v6in ka ekida N3A (2.0l) kaane v6i selle 2.3 kaane ja panna rs nukad ja aju peale et siis nagu oleks tagaveoline rs ... peaks teostatav olema ilma suurema pusimiseta ?
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
parimaid vastuseid annavad sulle vast need kes seda täpselt läbi teinud on, vaata fsoc'ist, kasuta seal otsingut, leiad kindlasti palju huvitavat. inglise keele tõlkimisel eestikeelde aitab google translate.
Kui kasulikke linke leiad siis jaga teistega ka. Endal tuleb sarnane asi ette võtta. Plaanis küll 2,0 mitte 2,3. Kevadel või suvel võin juba tarkusi jagada =)
mina just vahetasin moto´t seda aint vahetuse mõttes.mootorit ma ümber ei teinud kõik jäi nagu oli. ümber tõstsin ainult hooratta kuna manual- ja automaatkasti rattad on erinevad.
sierra mahutab endale kuni 5L kapotialla.
sierra mahutab endale kuni 5L kapotialla.
€-contact
Variant oleks ka veel mingi Zetec panna. 2,0 esimese kerega mondeolt näiteks, käigukasti poldimuster on sama mis sierral.