Ford Sierra 2.0 74kw 1989 a. Müüdud

Kasutajate pikendused
Suletud
kaabakas
fanaatik

Re: Ford Sierra 2.0 74kw 1989 a.

Postitus Postitas kaabakas »

contact kirjutas:jäi silma selline koht nagu... taho ja pöörded.

kui kurt ei ole, siis kuuled ju ära kus mootor hakkab ühtlasemalt(mingis kindlas rütmis kloppima või kuidas nüüd seda öelda, peda põhja vajutad küll aru saad mida mõtlesin) tööle kõrgetel pööretel. kui nii jääb siis oled hiljaks jäänud käigu vahetusega :P
peab seda asja tulevikus Proovima! Kõigelihtsam oleks muidugi tahomeeter sebida!
Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2
kaabakas
fanaatik

Mait müüs siis taga tuled maha ja sai ära ostetud eile ja täna jõutsid kohale! seega krudisin kohe külge ja tegin pilti aga oli hämar ja pilt polnud just telefoniga kõigeparem! kui homme ilm lubab siis teen uuesti natsa parema pildi! Ja küsimus selline veel kas võtan fordi märgi ka Ära?
Pilt
Tomks
kasutaja

Postitus Postitas Tomks »

Mind igatahes häirivad tulede all need helkurid ja EST kleeps rohkem kui see fordi märk.
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

sama siin
kaabakas
fanaatik

ma tahtsin neid eemaldada aga ei sa helkureid eemaldada! seal all on augud! est kleepsu tahtsin ka aga unustasin ära homme võtan sellega midagi ette!
kaabakas
fanaatik

Kuulasin powerit ja tuli eelmine talv meelde ühe lauluga! kui saj õpitud külglibisemist ning pingutasime kiirusega üle mõtlesime et võtame 30-40km/h 90 kraadise kurvi välja! ei kus panime nina ees kraavi! kunde istme jalad olid vee all! õnnelik õnnetus! suunatule klaas puruks ja fordimärk uppus vette ära:D mingi jeep tõmbas meid välja! saime sellega ühele poolele auto oli jälle korras ja siis hakkasime tagavere karjääri äärde minema 70 oli sees ja mõtlesime et sõidame vähe ussi:D aga ei kus uss lõppes jälle kraavis! lumevall õnneks päästis puust jäi 2m puudu:D nii et ei tasu jamada midagi kui sõita ei oska:D järjekortselt jeep tõmbas välja:D kõigeimelikum oli see et kui me teelt 2 korda välja panime siis mõlemad korrad se laul käis! panen siis laulu ka!
http://www.youtube.com/watch?v=TxvpctgU_s8&feature=fvst
kaabakas
fanaatik

mitte keegi peale minu ei poolda sellist mõtet et 2.0l ohc efi-le turbo peale panna? mul näiteks tuttav pole muud ära vahetanud turbojaoks kui pihustid! ja sõidab juba päris pikka aega! sellegipoolest on minul ka mõte sierra ära turbotada! aga enne taheks efi-ni jõuda karpast siis vaataks turbo värkki edasi! panen siis pildi milline peaks välja nägema kui asi tehtud!
http://i34.tinypic.com/11bky03.jpg
legendaarne666
Klubi auliige
Kontakt:

Postitus Postitas legendaarne666 »

kaabakas kirjutas:mitte keegi peale minu ei poolda sellist mõtet et 2.0l ohc efi-le turbo peale panna?
Mitte et ei poolda vaid sul on lausa kohustus seda teha kui juba mõtte välja käisid :lol:Ootame juba tulemusi. Mul ka sõbral turpsiga sierra oli ja päris pro värk.Endalgi vaikselt mõte liigub sinnapoole aga need hetkel mõtted aind.
kaabakas
fanaatik

legendaarne666 kirjutas:
kaabakas kirjutas:mitte keegi peale minu ei poolda sellist mõtet et 2.0l ohc efi-le turbo peale panna?
Mitte et ei poolda vaid sul on lausa kohustus seda teha kui juba mõtte välja käisid :lol:Ootame juba tulemusi. Mul ka sõbral turpsiga sierra oli ja päris pro värk.Endalgi vaikselt mõte liigub sinnapoole aga need hetkel mõtted aind.
saaksin 2 ovaali ja võimu vastu turbo Garrett t3 päris korralik asi neid kasutavad osad nissanimehed ka! skylinede peal jne! turbost väike pilt ka:D
https://suzukird1.sslpowered.com/62pro/ ... ett_T3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

vaja veel toonor leida et pritsungile üle minna! arvan et se jäeb jaanuari plaanideks! eeltöö enne ära tegema ja vb et saabki asja!
Tehnic
fanaatik

Postitus Postitas Tehnic »

jutt on kohati nagu lapsed lasteaias arutavad kes mis turbomasina kunagi ostab...oleks see asi siis nii lihtne.
XR4 2.9i
contact
sõltlane

Postitus Postitas contact »

ole hea mees ja säästa raha. osta võimsam mootor ja ära jända turboga. tuleb odavam. V6 ja jõudu jääb ülegi.
kui ka see lahjaks jääb siis hakka turbole mõtlema.

aga vaata, et plekk enne kere ümbert ära ei mädane.. hoia sellel parem silm peal siis on ka mootorist kasu ja auto näeb välja ford, mitte kui pagi (loe: rattastel raam.)
€-contact
kaabakas
fanaatik

contact kirjutas:ole hea mees ja säästa raha. osta võimsam mootor ja ära jända turboga. tuleb odavam. V6 ja jõudu jääb ülegi.
kui ka see lahjaks jääb siis hakka turbole mõtlema.

aga vaata, et plekk enne kere ümbert ära ei mädane.. hoia sellel parem silm peal siis on ka mootorist kasu ja auto näeb välja ford, mitte kui pagi (loe: rattastel raam.)
sellessuhtes on sul õigus! aga ma ei plaani selle autoga elulõpuni sõita! tahaks lihtsalt natuke turbotamisega kokkupuutuda! samas võiks põllurallika osta ja sellest teha aga sellel ma ei näe suurt mõtet ! ei sa eputamas käia! ei kena eks annab mõelda vaatab mis saama hakkab!
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

kui raha tahad säästa ja minekut...vali V6 või areta kuidagi bmw 141kw mootor vahele....minekut on nii mis jube,turbotamis ideed pooldan ka ,ainuüksi silmal on ilus vaadata,kuid on ka aga-sid,nimelt,aga kui hästi pole tehtud ja mahuliselt, ma kardan,et asjast pole kasu,18 tunniga turbotada ja 30 minti fun`i pole ka vast väärt või on lihtsalt mu väljavaated pisut,valed?
muuseas laul hea...midagi minu repertuaarist! 8)
edu igaljuhul!
legendaarne666
Klubi auliige
Kontakt:

Postitus Postitas legendaarne666 »

waher kirjutas:kui raha tahad säästa ja minekut...vali V6 või areta kuidagi bmw 141kw mootor vahele....minekut on nii mis jube,turbotamis ideed pooldan ka ,ainuüksi silmal on ilus vaadata,kuid on ka aga-sid,nimelt,aga kui hästi pole tehtud ja mahuliselt, ma kardan,et asjast pole kasu,18 tunniga turbotada ja 30 minti fun`i pole ka vast väärt või on lihtsalt mu väljavaated pisut,valed?
edu igaljuhul!
No sõbra turbosierraga sai lennuväljal 141kw rullaga joonele pandud ja see sai stardis aind autopikkusega ees ära ja kuni lõpuni nii jäigi.Ja tal polnud seal midagi mootoril tugevdatud.ja sõidetud sai omajagu.Peal olid 2.0 saabi turbo,pihustid,aju ja mingi cooler ka.
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

legendaarne666 kirjutas:
waher kirjutas:kui raha tahad säästa ja minekut...vali V6 või areta kuidagi bmw 141kw mootor vahele....minekut on nii mis jube,turbotamis ideed pooldan ka ,ainuüksi silmal on ilus vaadata,kuid on ka aga-sid,nimelt,aga kui hästi pole tehtud ja mahuliselt, ma kardan,et asjast pole kasu,18 tunniga turbotada ja 30 minti fun`i pole ka vast väärt või on lihtsalt mu väljavaated pisut,valed?
edu igaljuhul!
No sõbra turbosierraga sai lennuväljal 141kw rullaga joonele pandud ja see sai stardis aind autopikkusega ees ära ja kuni lõpuni nii jäigi.Ja tal polnud seal midagi mootoril tugevdatud.ja sõidetud sai omajagu.Peal olid 2.0 saabi turbo,pihustid,aju ja mingi cooler ka.
huvitav...
Suletud