Nii siis sain lõbuks digika korra enda kätte ja tegin siis mõned pildid sirtsust. Paar pilti on minu esimesest sierrast ka.
Kahjuks pildid tulid natuke suured aga loodan et see ei sega eriti. http://www.foto24.ee/album/8242
Ei jõua praegu midagi juurde lisada pean tööle minema.
Viimati muutis weix, 29 Nov 2006, 01:58, muudetud 1 kord kokku.
Sierra 2.0 DOHC
Pole võimatuid asju on vaid saamatud mehed!
tamar sa pead dts-i käest küsima kuidas ta need tweeterid sinna pani.
Tahaks isegi teada millest ja kuidas ta sinna need pani.
Käigukang on jah natuke liiga lühike , millalgi peaks selle tsippa pikemaks tegema.
Muusikast siis nii palju et taga mürtsub 2 12 " GAS suppakat kokku 600 w rms. ja plaanis siis veel ovaalid panna 120 W rms.Tahaks tegwelt uut kasti teha, kas 2 cm vineer on hea materjal kasti tegemiseks?
Sierra 2.0 DOHC
leidsin midagi väiksemat ja paremat Käisin ühes poes kus pakuti 10 tollist suppakat , see on rohkem kvaliteet suppakas mida pakuti. Mõtte on 10 tolline taha aknalauale panna. ma mõtlen kas ostan kaks või ainult ühe.Eks see paistab.
Aa autost veel nii palju et sa endale soetatud 2 recaro istet ette. Kui digika saan teen pilte ka
Sierra 2.0 DOHC
tubli poiss , et istmed ära vahetasid, sest enne oli ikka väga libe ja soundiplaanide eest viskaks sulle veits respekti, sest ega see ei ole mingi lihtne töö olles nüüd kersti mõlemat autot(no tglt üks ikka raini oma)kuulnud siis mina ei julge enam midagi ette võtta
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Istmetest veel nii palju et kas panen uue riide peale või nahataksin ära ? Istmed on küll paigas aga praegu on ainult 1 poldiga kinna ja turvavöökinnitus kohta pole .Toolid olid ennem rs2000-de see. Kas tasub nahatada?
Sierra 2.0 DOHC
Otsi parem kuskilt nende Recarode katmiseks sarnast riiet nagu neile tehases peale tõmmati, tuleb minuarust natukene huvitavam, see naha teema kuidagi ära tüüdanud juba.