Eero
Sellepärast ma ei lahjendagi dosooli, ja ka ajutiselt ei lisa võimalusel vettnustu826 kirjutas:Järvamaal sain öösel temperatuuriks kuskil -23. Igatahes Sirtsul küte kinni(suvine oli sees) ja radikas ka tosooli asemel sült sees. Krt et varem ei pand seda tähele. -17 kannatas ära aga - 23 enam mitte.
nustu826 kirjutas:IvoK kirjutas:Olen ka seda tann15 sierrat siin türil päris tihti näinud ja ma arvan et tean ka kohta kus see sierra seisab enamus ajast. Kuidagi tuttav tundus, et kuskil olen näinud, sellepärast jäi ka silma.
Nu Türil ma väga tihti ei käi, aga Paides Carstopi juures seisab ta päeval ja pesapaik on Kirnas suht maantee ääres
Ajutine ehk igaveneTarmo kirjutas:Sellepärast ma ei lahjendagi dosooli, ja ka ajutiselt ei lisa võimalusel vettnustu826 kirjutas:Järvamaal sain öösel temperatuuriks kuskil -23. Igatahes Sirtsul küte kinni(suvine oli sees) ja radikas ka tosooli asemel sült sees. Krt et varem ei pand seda tähele. -17 kannatas ära aga - 23 enam mitte.
IvoK kirjutas:nustu826 kirjutas:IvoK kirjutas:Olen ka seda tann15 sierrat siin türil päris tihti näinud ja ma arvan et tean ka kohta kus see sierra seisab enamus ajast. Kuidagi tuttav tundus, et kuskil olen näinud, sellepärast jäi ka silma.
Nu Türil ma väga tihti ei käi, aga Paides Carstopi juures seisab ta päeval ja pesapaik on Kirnas suht maantee ääres
Kui nüüd õigesti mäletan, siis seisab suht kirna bussipeatuse läheduses türi poolt minnes siis vasakul pool teeääres ühe maja hoovis/värava taga.
Kui sa nüüd loeksid tähelepanelikult Kupsi juttu, siis seal selgelt kirjas, et saab teha täpselt mõõtude järgi ehk siis istuvad küll täpselt paika.kaabakas kirjutas:Päris korralikud asjad tunduvad olevat! kas matid istuvad paika nagu naad peavad?
ma tean, mida sa tunned!tann15 kirjutas:Minul teist päeva auto seisab,täna panin mitu puhurit kapote alla vurama,ehk on lootust õhtul käima saada(eelsüüte küünlad alles vahetatud,talvine küte+ lisand sees) ja tööle ei lähe,aku natukese aja käiamisega tyhi