Iseasi palju sul neid järel ontann15 kirjutas:Jh m6tlesin mehaanilist pritset,kw on 2.9 al ju 107 m6nel yksikul 110 näiteks minu scorpal

Ilus sirts on, jälginud juba mõnda aega selle auto ehitamist.
Iseasi palju sul neid järel ontann15 kirjutas:Jh m6tlesin mehaanilist pritset,kw on 2.9 al ju 107 m6nel yksikul 110 näiteks minu scorpal
no mis ma siis väitsin...loogiline ju et kui autol tehasest katti ei panda siis ei panda ka lambdasid vaid on õhulugejad ja mul pole kodutööd vaja teha selles osas kuna koolis kõik õpitud.tann15 kirjutas:Daa mine tee natukene kodutööd veel Tehnic 110kw on ilma kattide ja lambdadeta![]()
ja ma ei ütlekski et mul need k6ik alles on,pole neid vist kellegil kes ei ole mootoris k6iki osasid ära vahetand,sama ka teema autori auto ja estex sinu cossu moodi aretis.
Õhulugejatega panid küll väga mööda!Tehnic kirjutas:no mis ma siis väitsin...loogiline ju et kui autol tehasest katti ei panda siis ei panda ka lambdasid vaid on õhulugejad ja mul pole kodutööd vaja teha selles osas kuna koolis kõik õpitud.tann15 kirjutas:Daa mine tee natukene kodutööd veel Tehnic 110kw on ilma kattide ja lambdadeta![]()
ja ma ei ütlekski et mul need k6ik alles on,pole neid vist kellegil kes ei ole mootoris k6iki osasid ära vahetand,sama ka teema autori auto ja estex sinu cossu moodi aretis.
Tehnic kirjutas:siis on arvatavasti mingi omalooming sest niipalju kui sierrade scorpade kohta infot olen lugenud siis oli nii et kas kat ja lambdad või ilma katita lambdadeta ja õhulugejatega.....kui tehnilise info leiad kus on nii kirjas nagu sul siis näita mulle ka saaksin sellesosas jälle targemaks