Ilma naljata

Kirjutage siia:
1. MIDA sellega teha saab!
2. Mis asendites (kuhu poole) see liigub!
mul on scorpa ja boxer... aga hetkel ei käi jutt minu autost...Mistical kirjutas:Krants sul ikka on ju sierra. Või scorpa?
õigustarmo kirjutas:tegelikult ma arvan et karants ei ole rumal ja ta ei mõtle ei pastakaid ega kapoti avamis kange
esimene mees, kes ära tabas, mida ma mõtlesin... nüüd tehke statistikat, kui palju keegi siis oma autost midagi teab...tamar kirjutas:Isa transitis ja minu sierras ja veel paljudes minu ``venelastes`` saab sellega suunda näidata, liigutada ülesse ja alla. Veel saab nagu täistulesid ette ja armatuuri sinise tulukese põlema.
Mondeos saab sellega suundanäidata, saab veel täistulesid. Ja sellest natukene allpool on üks joystik vms kust saab makki juhtida.
Vott nii, krants niiet mina arvan et tegu on suunatulede/täistulede lülitiga, et ülesse ja alla liigutades hakkavad autol orantsid tuled vilkuma, tglt päris lahe on see.
Millest selline teema ?
KRANTS kirjutas:see, et tullakse tuledega vastu või vilgutatakse sulle, on REEGLINA tingitud siiski sellest, et POLE AMMU TULESI REGULEERIDA LASKNUD, mitte ei ole täistuled Twisted Evil
teine asi... mismoodi häirib teid teise tagumised udutuled??? minul küll silmi ei kriibi... äkki on aeg silmaarstile minna ja kontrollida, ega silmad liiga valgustundlikud pole?? Rolling Eyes äkki ka päikseprille kandma vaja hakata Question Idea