tarmo kirjutas:seega otsustatud, dexter korraldab kokkutuleku saarel. aga võiks teha umbes kunagi veebruaris, siis ju kõige külmem kuu.
hmm....tuleb oodata et ikka lumi maha tuleb ja jää vee ära kaanetab...kui sellel talvel üldse selline võimalus tuleb... kuid...loodame...ja eks siis tuleb hakata neid aegu sättima kui õige aeg kätte hakkab jõudma...ja veel ilusasti kõige magusam jää kiht peal on....
To Mistical: kus kandis sina asud saarel?...kui meil sellist võimalust ei tule et suure väina peal pisikest šõud teha, siis kui oleksid lääne saaremaal (olen kuulnud et seal pool on neid suuremaid järvi kus käidakse peal sõitmas) oleksid sina kindlasti kursis nende järvede olustikuga...
Mistical kirjutas:Väike talvine kokkusaamine oleks päris tore iseenesest.
Väike talvine kokkutulek saarel...(siis saaks kaks sierra armastajat saarlast kah kokku.. ) Dexter oleks kindlasti kohal..käin saarel üle nädala...oleneb kuidas viitsin....
Dexter..kustkandis saaremaal pesitsed?...kui ma saaremaal...siis ma mustjala/võhma/panga metsade vahel
Mistical kirjutas:ise ma elan saaremaa pealinnas Ehk siis kuressaares. Neid lompe on siin saarel küll kus saab šõud teha. Tuleb lihtsalt kõige suurem välja otsida
Mistical kirjutas:ise ma elan saaremaa pealinnas Ehk siis kuressaares. Neid lompe on siin saarel küll kus saab šõud teha. Tuleb lihtsalt kõige suurem välja otsida
vot seal ta asub dani
Ta mõtles ikka mind mitte mystical'i...
kui mina saarel olen, siis asun Leisi lähed...ehk ka sellele kuulsa saaremaa õllepeo asupaigale lähedal ..seega....olen rohkem põhja saaremaal...