legendaarne666 kirjutas:Mõni mees räägib siin sellise tooniga nagu poleks mittekunagi autoga ainustki piruetti teinud??? Sellise jutu järeldus oleks siis see,et kõik me siin foorumis oleme lambad ju

Üldiselt suht mõtetu arutelu on see.
Ei, ma ei räägi sellise tooniga.
Olen ka mina omal ajal auto saanud kahjuks teelt välja, omast lollusest, aga olen sellest õppinud, kurb on aga see, et paljud ei õpi.
Lumega pole ma kordagi autol juhitavust kaotanud.
Ühesõnaga mu 2 teelt väljasõitu põhjustas see, et ma ei taibanud musta jääga arvestada, samas kui ma olen teadnud, et libe on, lumi maas või tean et jää on, siis pole mul kordagi probleeme olnud libedaga hakkama saamises, isegi mitte vahtralehe ajal, sest olen asja hoolikalt suhtunud, too mondeo pani aga lumega teelt välja, ilmselge libeduse ajal.
Mu 2 väljasõitu olid sellepärast, et ma ei osanud musta jääga pluss kraadidega arvestada, too mondeo pani aga lumega teelt välja, kui libedus on ilmselge.
Paljudele võid sa seletada musta jää ja libeda ohtusid ja üldse ohutut liiklemist, nad ei kuula.
Minu teelt väljasõidud oleksid muidugi esiveoga nagu oli see mondeo, ära jäänud.
Ma panin kunagi tagaveolise sierraga teelt välja ,musta jääga pluss kraadidega, aga need olid täpselt sellised olukorrad, kus esivedu oleks mu päästnud üsna kindlalt.
Mina aga olen ohutu liiklemise juttu kogu aeg kuulanud, mul oli aga see probleem, et mulle väga ei rääkinud seda keegi

.
Nüüd see, mis mul jäi tollal puudu, üritan selle eest hoolitseda, et see teistel puudu ei jääks.
Lumega olen autol juhitavuse kaotanud vaid kuskil liberajal või muidu platsil harjutades ekstreemsõitu, liigeldes, pole seda kordagi juhtunud.
Ma tunnen ühte inimest, kellel pole lubade saamine kaugel ja ta juba praegu sõprade autodega alaealisena ilma lubadeta rallib ringi, olen talle liiklusohutusest rääkinud küll asju küllaga, aga ta ei kuula, tal on suva ta ütleb jne.
Just selliseid juhte ma ei salligi, need ongi ohtlikud, aga neid on kahjuks liigagi palju.
Algajatel juhtidel õnnetus musta jääga on tõesti õnnetus, aga õnnetus lumega(mis on ilmselgelt libe), mis tahes juhi poolt on ilmselge hooletus.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.