Nüüd tuleb kondensaator ka vahele , kuna ei taha auto elektrisüsteemi päris puruks ka lasta

Kuna sain need peaaegu muidu , siis ei kurda kah , jääb isegi paljuks. Põhja keeran muusikat harva , ja võimu pealt on bass ka suhteliselt maha keeratud.
ma mõtlesin et mina ainus, kes Elmarit jms kuulab.Teet01 kirjutas:Ostsin ka sügisel endale uhke pioneeri maki, millel igasugused kellad, viled ja muud imepärased funktsioonid ning lisavõimalused. Reaalsus on aga see, et autos mängib mul ikka enamasti elmar ja oma imepärase maki ressurssi ma eriti ei kasutagi. Seega tekib küsimus, et kas mul seda jama ültse vaja on. Ega eriti ei ole küll, aga kuna eelmine makk (mis on u. 10a vana) keeldus minuga edaspidisest koostööst, siis olin sunnitud ikka uue ostma. Häält tuleb esimestest tehase kõlaritest ja samuti töötavad taga samal eesmärgil mingid pioneeri valjuhääldid. Mingeid parameetreid peast ei oska pakkuda. Kuna ma suur diskomuusika austaja ei ole, siis seda suurt mürtsuvat junni ma bagasnikusse ka ei muretse. Pigem võibolla vahetan välja praegu kasutusel olevad kõlarid.
Seda minagiTarmo kirjutas:on kuulde et sul seal ka väike laps, mõtle natuke ka tema õrnadele kõrva kiledele kui seal kandis tümmi lased