ja nüüd on ka ülevaatus läbitud

kas mõtled soonilisi või ventileerituid?, sierradel peaks kõigil olema ees edevalt nimetades ventileeritud kettadHarrison kirjutas:...ette uued, 26 cm läbimõõduga vent kettad ...
Mul on sama plaanHarrison kirjutas: ja nüüd on ka ülevaatus läbitud
OT ,aga tundub et keegi meist kannab sibulate peale vimma millegipärast.Tarmo kirjutas:sul ikka veab. samas ei tahaks ju näpuga näidata aga loogika paneb asjad paika, mujal tartus ei varastata nii palju kui annelinnas, ja mujal tartus pole nii palju venelasi kui annelinnas, seega järeldus et venelased varastavad? mingu krt tööle, teenigu ausalt raha, ja ostku siis endale asju, siis vaadaku kui tore on kui keegi midagi ära varastab, kui enam keegi üldse siis varastab
Ma saaks sind aidata tagaklaasiga, on ka soojenduse ja antenniga varjant ja maha võtsin sedaani pealt, kui huvi siis räägime nt ps-is edasi. Asub järvamaal.Priit kirjutas:Midagi positiivset jälle kirjutada ei ole. Eile öösel kell 3 politseist kõne: "Saaksite äkki välja oma auto juurde tulla, autol aken puruks. Patrull ootab auto kõrval". Lendasin siis välja ja nii oligi. Tagumine aken puruks ja tagumine numbrimärk küljest ära väänatud. Kohapealt oli kätte saadud üks purupurjus kuju, kellel numbrimärk näpuotsas. Ajasin siis keset ööd ühe sõbra üles, kelle töö juurde garaaži sai auto ära viia. Midagi seest võetud ei olnud. Lihtsalt kõrvaloleva aiaga(see puna-valge, mis asfaldiaukude ette pannakse)klaas sisse löödud. Hommikul kirjutasin avalduse. Aga pärast tüübi ülekuulamist olen ikka omadega mädas. Tema pole väidetavalt klaasi lõhkunud. Seda tegi keegi kambast ja kambajõmmid olid juhuslikud kaagid. Väidetavalt oli tüüp politseinikele tundemärgid öelnud, aga karta on, et sinna see asi jääb. Kinnipeetud tüüp lubas 200 eeku maksta numbrimärgi lõhkumise eest ja asi moos. Ei saa mina aru sellistest elukatest, kes teiste vara hävitades oma õhtupoolikuid meeldejäävamaks teevad. Esmapilgul minu häving siis teiste naljade kinnimaksmisel 2500.- kanti(soojendusega+antenniga klaas 1800+paigaldus 690). +veel see, et hetkel jalamees. Samas ootan pakkumisi tagumisele klaasile. Asukoht Tartu, kuna liikumisvõimalus sisuliselt puudub.