sierra tüüpvead
sierra tüüpvead
mis on sierra põhilised tüüpvead ja mis kohad kõige hullemini tavaliselt roostetavad?
Re: sierra tüüpvead
põhja servad ja esiistmete kinnitused + koopaservad on põhilised roosteussid...
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
Lisaks ka tagumised poolraamid ja loomulikult bensupaak.kaups kirjutas:põhja servad ja esiistmete kinnitused + koopaservad on põhilised roosteussid...
tagatulede all tiiva ja põlle liite kohad.
ja kui tuli pole tagant silkooniga, siis tilgub tule tagant pagassi. mööda ranti jookseb tule peale ja tule pealt pagassi.
enim roostetavad kohad on ka esiistme tagumised kinnitused.
ja mainimata ei saa jätta ka akuplaati.
ja kui tuli pole tagant silkooniga, siis tilgub tule tagant pagassi. mööda ranti jookseb tule peale ja tule pealt pagassi.
enim roostetavad kohad on ka esiistme tagumised kinnitused.
ja mainimata ei saa jätta ka akuplaati.
€-contact
-
- kasutaja
Ukse servad kah, vähemalt mul 

-
- aktivist
Mis auto sul on (aasta, mootor)?chuck norris kirjutas:mis on sierra põhilised tüüpvead ja mis kohad kõige hullemini tavaliselt roostetavad?
ei ole veel, aga plaan osta ja tahaks teada kuhu rohkem tähelepanu pöörata.
Isiklikult oskan öelda sedaanide kohta,istmete kinnitused,tagaistujate jalgade ja istme liitekohad,karbid,juhi ja kunde jalgade juures roostesed kohad.
Panen mõne pildi kah
Juhipool:

Kundepool:

Panen mõne pildi kah
Juhipool:

Kundepool:

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
pragunev armatuur vähemalt mk1 puhul 

No see mk2 ja 3 viga kah,aga see vast ei vääri mainimist,see ju pisiviga selle roosteussi kõrval 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
1 koht kust nad kipuvad roostetama on pagassi tihendi alt..(eriti luukpärad)
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
soojendusmootori takistusplaat ( esimene aste kaob ära), deformeeruv armatuur, taga poolraamid kaovad ära, uste ja kere vahele koguneb lumi nii, et ukse avades kukub see istmele.
Oma kogemustega on veel nii mõndagi ette tulnud, aga praegu meelde ei tule
Enda masina puhul olen tähele pannud (arvatavasti minu enda rallitamise süü) kiirelt kuluvaid stabikapukse esiõõtsade küljes , suvel kruusa ja talvel jääga täituvad läbilöögipukside pesad tagavedrude keskel.
Oma kogemustega on veel nii mõndagi ette tulnud, aga praegu meelde ei tule

Enda masina puhul olen tähele pannud (arvatavasti minu enda rallitamise süü) kiirelt kuluvaid stabikapukse esiõõtsade küljes , suvel kruusa ja talvel jääga täituvad läbilöögipukside pesad tagavedrude keskel.
Sierra 24V coupe - ajalugu
Probe RWD 2,3T
Probe RWD 2,3T
põhiviga on ümbritsetud ovaaliga.
Üldiselt väga töökindel auto. Roostetab muidugu, kuna on rauast. Mootorite vastupidavus reeglina super. Veermik keskmisest kõvasti vastupidavam, kuna on nii lollikindla ehitusega, kuigi muidugi kulub. Peamine n.ö. puudus on hoopis sportlik ülitundlik rool, mis ei luba mõnusalt kihutada ja tagaveolise juhitavus ning läbivus. Sierra robustne loomus muidugi ka paljudele ei meeldi.
-
- turist
Kui põhjalikumalt uurida,siis koopaservadel õrn rooste olemas,kuid muidu 20 aastat vana auto kohta igati heas korras.
Ford Sierra GT´92