head vanaaasta lõppu ja meeldivat uut
Saad sa ise ka aru mis möla sa suust välja ajad?Sul endal paha ei hakka sellest "maailma parandamisest",sa oled üks paras lammas muud midagi,palu jumalat et ma sind ja su kõveriku sierrat kuskil ei näe..AlarT kirjutas:Miku, küllap oli see midagi rohkemat kui jutuajamine, niisama politsei üldjuhul ikka sellist asja ei luba.
Kas lärmasite või tegite lollusi või siis olite purjus või üks teist vähemalt.
Musti lambaid on ikka politseinike seas, aga neid kohtab harva, karmid on politseinikud ikka rikkujatega ja nendega kes neile vastu ülbitsevad.
Loomulikult saab politseinik vastu ülbitsevate kurjategijate peale kurjaks ja võtab ise ka vastavad meetmed kasutusele, mida mina pean täiesti õigeks.
Ma olen küll näinud ja kuulnud, kuidas politseinikke omavahel sõimatakse ja kuidas politseinike sõimatakse ka siis, kui nad tulevad mingit jama klaarima.
Asi ongi huvitav, algul sõimatakse politseid ja minnakse isegi kallale, aga kui pärast politsei maha väänab päti ja ka vastava karistuse talle annab, siis on see pätt häda täis ja leiab endal veel õigust ülegi.
Küll nähtud räuskajaid ja tagujaid, kes käed seljataga raudus maas olles halavad nagu väikesed titad, väga hale.
Olge viisakad ja seadusekuulelikud, siis politsei ei puudu teid.
Head vana aasta lõppu jah kõigile ja algavat uut aastat.
tann15 ja mida meie tegema peaks kui me sind ja sinu autot näeme.tann15 kirjutas:Saad sa ise ka aru mis möla sa suust välja ajad?Sul endal paha ei hakka sellest "maailma parandamisest",sa oled üks paras lammas muud midagi,palu jumalat et ma sind ja su kõveriku sierrat kuskil ei näe..AlarT kirjutas:Miku, küllap oli see midagi rohkemat kui jutuajamine, niisama politsei üldjuhul ikka sellist asja ei luba.
Musti lambaid on ikka politseinike seas, aga neid kohtab harva, karmid on politseinikud ikka rikkujatega ja nendega kes neile vastu ülbitsevad.
Loomulikult saab politseinik vastu ülbitsevate kurjategijate peale kurjaks ja võtab ise ka vastavad meetmed kasutusele, mida mina pean täiesti õigeks.
Ma olen küll näinud ja kuulnud, kuidas politseinikke omavahel sõimatakse ja kuidas politseinike sõimatakse ka siis, kui nad tulevad mingit jama klaarima.
Asi ongi huvitav, algul sõimatakse politseid ja minnakse isegi kallale, aga kui pärast politsei maha väänab päti ja ka vastava karistuse talle annab, siis on see pätt häda täis ja leiab endal veel õigust ülegi.
Küll nähtud räuskajaid ja tagujaid, kes käed seljataga raudus maas olles halavad nagu väikesed titad, väga hale.
IvoK mis sa arvad et mind kotib kui sina mu autot kuskil näed?Hoia oma suu kinni seal kus pole asja!IvoK kirjutas:tann15 ja mida meie tegema peaks kui me sind ja sinu autot näeme.tann15 kirjutas:Saad sa ise ka aru mis möla sa suust välja ajad?Sul endal paha ei hakka sellest "maailma parandamisest",sa oled üks paras lammas muud midagi,palu jumalat et ma sind ja su kõveriku sierrat kuskil ei näe..AlarT kirjutas:Miku, küllap oli see midagi rohkemat kui jutuajamine, niisama politsei üldjuhul ikka sellist asja ei luba.