No ma olen ka proovinud igatpidi kiirendada,aga kõigeparemad ajad on tulnud ikka,siis kui lased pöörded peaaegu lõpuni välja.On ka muidugi erandeid olnud nagu igiliikur volvo 240 2.3 ja audi v-6 2.6 millega tuli parema aja saamiseks käiku 4500 pealt vahetada.
Tehaseandmed ja reaalsus on väga erinevad. Mul punnvõrr läheb ka tehaseandmetel ma ei tea kui palju välja. Ning see kui siin mõni mees räägib, et tal masin 77kw ja teine räägib, et tal on 88kw jne. Palju teil neid kw-si tegelt on? Endal oli ka 77kw sierra aastast 88. GPSi kiirendades panin ma juba 95 pealt viienda käigu ja lõpuks tuli ikka 101 GPSi ära(Y)
Ei, tegelt oleks veel tulnud kui oleks tee pikem olnud aga krt, läheduses ei ole pikemat sirget. Tegelt kui oleks veel edasi kiirendanud siis oleks arvatavasti GAME OVER ette tulnud. Aga muidu on sierra jumala äge pill kiirendamiseks, soovitan soojalt:)
ma jõudsin 3käiguga 160 siis hakkaks õhku tõusmine peale. masin läks kergeks ja ei taht hästi püsida... see oli siis kui autumaatkastil puudus 4 käik kuna juhet taga pold.