võtaks küll kui võimalus oleks...
aga kuna minuarust peaks kõigepealt raha tehnika alla panema ja siis alles iluvidinate alla siis praegult läheb kõik veel tehnika alla:)
aga hoia kindlasti alles, see väärt asi.
Müüdud: antitiib
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Re: M: antitiib
Eesti majandus seisab hetkel suure kuristiku serval. Valides Keskerakonna astume suure sammu edasi.
mul pole enam isu seda alles hoida võtab ainult vajalikku ruumi ära nii et 400.- ja viige palun ära!!!
hind 250.- olge mehed ja viige ära
krt ma sain tannilt niigi rämedalt pinnides sellise 5 sottiga,oleks mul kuhugile panna see ostaks ära..ette klaasile ei pane...ära jumala eest seda ära viska..ja mõtekam oleks tõesti kuhugile see seisma panna,sest tõesti neid on vähe.
Edu.
Edu.
ära viskama ei hakkagi ja 250 krooni on ka rohkem kui mitte midagi saada. nii et mehed näete hind soodne ostke ära. mul raha tõesti vaja.
helistage ja leppige kokku viite talle ühe 700 või 1l viski ja kül kaupa teeb aga asi odav ostke ära....
UP UP!!!!!!

UP UP!!!!!!

Re: M: antitiib MÜÜDUD
tiib läinud!!!!