Ühe Sierra iS-i lugu...
Re: Sierra iS 85kw- Bomsch
Tihenditele pole väga rõhku pannudki, ainult ülemine ja alumine kaas lähevad nendega (+silikoon), ülejäänu on ainult silikooniga. Kõik, kes sierraomanikena sellel teemal on rääkinud siis on jäänud ühene kaja kõrva. Vähem tihendeid, rohkem silikooni. Lihtsalt sierra puhul tihendeid kasutades jookseb nagu sõel pärast.
Sierra Is
Viimased jupid ka käes ning paberilehe laadne hooratas. Nüüd veel küünlad, juhtmed ning mingi õli vaja hankida. Käimakoti võllilaagri vist jätan vända otsa vana.
Sierra Is
Eile selgus, et ikka ei saagi korda see auto veel. Mtech ja Granada01 tegelesid sierrade mootorite õhuga kontrollimisega. Mtechi autol oli enam-vähem, aga minu tutikal kaanel 3. silindri väljalaskeklapid jooksid kohinal läbi. Ei teagi nüüd mis seisukoht võtta, et kas reaalselt tööle pannes on minuti pärast ok või on asi eos juba tsenseeritud ja jääbki lekkima. Eks peab Detjonnile helistama ja kuulab, mida tal enda kaitseks ütelda on.
Sierra Is
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
nii palju siis maailmaparimast kaanetegijast.
-
- Klubi juhatus
mul on ikka pikad juhtmedBomsch kirjutas:ULME:
![]()

vaadake mis kiri on vabaks jäetud ajalehel

Täna läksime uuesti garaazi ja kopsisin jäärapäisuse ja Mihkli taustakriiskamisele vaatamata klappe lahti. Peale seda paranes endise ~40% pealt näit 85% 100.-st. Isegi Mihkel oli hämmingus ja ei osanud seisukohta võtta ja kaas jäigi praegu peale. Et siis minu lootus, et peale 1m käimist on kõik asjad paigas ja hea vs mihkli ja Granada väide, et see ei mõjuta midagi paremaks. No ei tea mis teha. Võiks ju tööle panna ja pärast proovida, aga kui lasevadki läbi siis on kõik läbune jälle kui kaas maha kiskuda.
Sierra Is
Täna käisime Mihkliga Devtjonni juures ja meie silme all kontrolliti kõik 8 klappi ära vaakumiga ja kaks põlemiskambrit suruõhuga. Kõik pidasid 100% ideaalselt. Lendasime garaazi, keerasime kaane peale ja voilaa, kõik klapid lekkisid. Seega, pingutusmomendiga tõmbab sellel uhkel malmkaanel klapipesad ära. Nüüd läheb sedasi kokku ja vaatab mis 1000km pärast näitab. Mingit stressplaadiga sooveldamist ei hakka küll tegema, raha peab ikka ka lugema. Uhked videod said ka tehtud, äkki kunagi riputab ülesse.
http://www.youtube.com/watch?v=kGtlP0XLJIo" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=kGtlP0XLJIo" onclick="window.open(this.href);return false;
Sierra Is
Krt alles nüüd märkasin, et siin foorumis on selles teemas jube vähe kriitikat.
Peab vist seda viga parandama hakkama.
Aga midagi asjaliku ka vahelduseks, et see mootor on nüüd ka väikseks katsekehaks enese veidi kõrgemal tasemel harimiseks (kaanega seonduva kohapealt).
Võibolla juhtub ime ja Bomsch suudab ka inimese moodi mõtlema hakata, siiani on ta kuskilt teises galaktikas ma mõtteid seoses mootoriga genereerinud. (värv, kaas jne)

Peab vist seda viga parandama hakkama.

Aga midagi asjaliku ka vahelduseks, et see mootor on nüüd ka väikseks katsekehaks enese veidi kõrgemal tasemel harimiseks (kaanega seonduva kohapealt).
Võibolla juhtub ime ja Bomsch suudab ka inimese moodi mõtlema hakata, siiani on ta kuskilt teises galaktikas ma mõtteid seoses mootoriga genereerinud. (värv, kaas jne)

Eile sai lõpuks M-techi ja Kristjani abil mootor kokku lapatud. M-tech arvas, et nüüd võiks hoogu vähe maha võtta
, et ta jõuaks oma turbokolle valmis teha. Praegu on jäänud rihmarattad pingutada, hooratas külge, jagaja ning sisselaske kolle. Peale seda võib vast juba vahele tõsta.

Sierra Is
-
- Klubi juhatus
kuidas see juhtus et kristjani ligi lasite, kristjan pidavat olema ju leiutanud "üle -tsenseeritud-" tegemise
Pole minu väide ja kellegi omavahelisi suhteid pole mõtet siin teemas arutama hakata 

Sierra Is
Täna lendasin kella 18:00.-st garaazi. Mihkel pidi Polol kiirelt õli vahetama. Sain seni natukene veel mootorit näperdada ja sisselaske kolle külge. Ülejäänud 3h andsin härrale võtmeid kätte ja ta sai ka õli vahetatd kella 21.-ks. mingi 3x pesuõli ja mida iganes ta seal korraldas. Peale seda tegime kiired söögid ja tagasi garaage juurde. Siis tuli üks Mihkli sõps oma Subaru plokkidega ja mõõdeti neid pool tunnikest. Ma viskasin seni Sierra lume alt välja ja joppas suurelt, sest tollel sõbral oli land rover mis rebis mu sierraari 5+cm sügavusest jääkihist välja ja saime pilli juba katuse alla. Sõiduautoga tõmmates nussiksime seal vist siiani. Ühesõnaga on sierra juba katuse all ning äkki homme saab mootori pukist maha, simmer, hooratas ja sidur külge ning võib vahele tõsta.
Sierra Is
hakkab lõpule lähenema....teed kerega ka midagi või jääb?