ülevaatus

vaba teema, mula ja pläma...
TOm
Administraator

Postitus Postitas TOm »

väheke kõvem jah :lol: minu auto signa seda välja ei kannata :D

aaga heitgaasd ja amordid ongi vast suurim probleem vanadel masinatel....muus osas saadakse ikka läbi.
powered by 2.0 Ohc
Jaanis
fanaatik

Postitus Postitas Jaanis »

TOm kirjutas:väheke kõvem jah :lol: minu auto signa seda välja ei kannata :D
Siis võta ette midagi selle signaga, ei tohi auto juures isegi aevastada kohe hakkab karjuma :D
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Väga ajab närvi kui parklas keegi enda vana panni käimapaneb ja hunnikute viisi säästuautosid seepeale häält tegema hakkavad. Mul sierraalarm on niiet kui makki hakkad vaatama siis hoiatab, aga kui kõigutama või pealeistud siis hakkab tööle, kõva häält eikarda ta.

Mul on mingi 600tuh km sõitnud originaal õliamordid all, eiaja kuskilt miskit välja ega midagi ja ülevaatusel öeldi et väga heas korras need.

Enda suureks imestuseks teatati ka et puksid kõik on korras ja pole ühtki lõtku kuskil. Samas pidruid on ikka kaasaegsete autodega võrreldes liccalt jubedad, noh paremad kui sapperil aga jah...
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

Minu autol ka co näitaja üle lubatu.. :( Probleem vist ka sellest, et kat on vahelt ära võetud.
Muus osas ei ole eriti virisetud ülevaatusel.. ahjaa käsipidur ka viimaste aastatega suht mõttetuks muutunud
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

mul sai co korda kui mootor ikka soojaks aeti. aga puhtalt ei saanud-esiklaasis mõra, tagapidurid ühtlased aga suts nõrgavõitu. ja siis veel öeldi et piduritorud vaja ära vahetada, peavad vasest olema, originaalid ei kõlba :shock:
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Vasta