lugesin seda klepsu teemat ja tuli selline mõte, et klubil võiks olla siis ka oma särk ja lipp või mis te arvate
kui näiteks taas mõni suurem üritus on ja siit rohkem kui 5-6 inimest minemas on, saaks moodustada kolonni ja ilusaim sierra vms. kannab lippu rivi ees (luugis/aknast väljas)...kohalejõudnuna kargavad kõik ühesugustes särkides välja
täitsa hea idee mul vist koht ka olemas kus saaks särgid valmis teha ( kui ma seda vendanäen üle pika aja ) seal muidu suht odav hind aga min kogus oli vist 10 tk
jaa mina arvan ka,et särk võiks olla sinine rinna peal kasutaja nimi ja selja peal suurelt clubi logo, aga kui tegemiseks läheb siis mina oleks käpp.Lisage msni listi saab arutada.
mina oleks särgiga täitsa nõus ja vaatame kas tuleb nüüd siis 10 inimest kokku ennem ma ei hakka seda meest tüütamaki kui inimesi koos ei ole aga jah teeme siis nimekirja kes on asjaga nõus ja tulevad kamapa
1.vuntz
2.
vuntz kirjutas:mina oleks särgiga täitsa nõus ja vaatame kas tuleb nüüd siis 10 inimest kokku ennem ma ei hakka seda meest tüütamaki kui inimesi koos ei ole aga jah teeme siis nimekirja kes on asjaga nõus ja tulevad kamapa
1.vuntz
2.