Ford Sierra 2.9 24v 4x4 -83 Estex

Kasutajate pikendused
Vasta
estex
aktivist

Postitus Postitas estex »

Endalgi tunne et see auto ei valmi kunagi, mingit aega pole paika saanud, lihtsalt on hea nokitseda kui aega üle. Ega kahte autot pole ka lihtne pidada http://foorum.bmw-club.ee/viewtopic.php?t=21554&start=0 Loodan et fordi mehed ei pahanda. Alati on midagi paremaks teha :)

Autost siis veel nii palju, et nüüd käigukast külge (kahju et kanalit pole) ning läheb kere tegemisele (koopad laiemaks, paar rooste kohta mis ma leidsin, mõni mõlk) Kuid hoian kõiki jooksvalt kursis.
24v
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

kusjuures bemmidest ongi üks mu lemmikutest niisugune coupe nagu sinul on, väga pro auto!
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

nüüd juba viimasest infost 1,5 kuud möödas. on vahepeal midagi toimunud? mõni uus pilt tulnud? Kas MT75 istub BOA'le ilusti otsa või on seal vaja midagi ümber teha?
estex
aktivist

Istub ilusti otsa, sain nüüd garaazi 3t tõstuki, sai veits auto alt nokitsetud, eemaldasin vana kardaani koos pukiga, asemele soetatud xr4 omad, puudu kardaani poldid difri külge (peab külastama romulat)
Külge sai riputatud pisemaid detaile, kõik juhtmed veetud (autol nüüd scorpio juhtmestik) tuleb veel ühendustööd teha. Kahjuks pole aega et tegeleda, kui tekib siis riputan ka mõne pildi.
24v
Tarmo
Klubi juhatus

kui doonor mootoril on olnud automaat ja panna otsa mt75 siis mis peab ajus muutma kui üldse midagi
estex
aktivist

tarmo kirjutas:kui doonor mootoril on olnud automaat ja panna otsa mt75 siis mis peab ajus muutma kui üldse midagi
Nii palju kui mina kuulsin Rainolt siis tal hakkas ilusti liikuma ilma muudatusi tegemata v.a uuemad mootorid(BOB) nendega pidi tegemist olema.
24v
estex
aktivist

Võtsin täna käsile tagumised pidurid, laiali läks support kuna eelmine omanik lasi neil seista 2.a käsipiduriga, seest tuli plasteliini taoline mögin :lol: lähipäevil pildid vanadest ja taastatud variandist.
24v
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

estex kirjutas: asi neil seista 2.a käsipiduriga
Nja, mul isa kunagi käsipidurit eikasutand, alguses tuli pärispalju tegeleda et kang üldse liikuma hakkaks.

Räägi mis piduritega teed? Taha ketas? Esimesed millised paned? Suuremad kettad? ABS ?
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
estex
aktivist

tamar kirjutas:
estex kirjutas: asi neil seista 2.a käsipiduriga
Nja, mul isa kunagi käsipidurit eikasutand, alguses tuli pärispalju tegeleda et kang üldse liikuma hakkaks.

Räägi mis piduritega teed? Taha ketas? Esimesed millised paned? Suuremad kettad? ABS ?
Sellest oli juttu juba eelpool, cossu pidurid koos ABS-iga. Piduritele lähevad rem komplektid sisse + uued pidurikettad.
24v
estex
aktivist

Täna sain jacky püti ning täispikkuses xr4 väljalaske, läbivat roostet ei leidnud ja tundus suht korralik

Pilt
24v
estex
aktivist

Enne ja pärast

Pilt

Teisel poolel kolb roostes, sees oli plasteliini omadustega kört.

* Uued rem komplektid
* 1 uus kolb

Puudu veel teraskattega pidurivoolikud ja klotsid
24v
capcom
turist

Postitus Postitas capcom »

mul sama väljalaske ots sierral aga kas seda ühest saab kergelt ka kaheseks teha?
amisasi
Tarmo
Klubi juhatus

capcom kirjutas:mul sama väljalaske ots sierral aga kas seda ühest saab kergelt ka kaheseks teha?
põhimõtteliselt saab küll ja üsna lihtsalt kui relakas ja keevitus käes seisavad
aa teist pütti ja torujuppi kah vaja
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Kui hakkad kaheseks tegema ja niiet taga 2 toru (mitte kõrvuti nagu estexi pütil vaid üks ühes teine teisesääres) siis jääb bensupaak veits ette.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
estex
aktivist

Täna sain kätte pidurivoolikud, kuid kahjuks tavalised. Hydroscandis tegemine maksab ca 500 tk, kuid mitte et raha taha oleks asi jäänud, neil polnud õige mõõduga otsa, ostsin tavalised 65.- eeku tk.
24v
Vasta