Kõige veidram koht kus ärgand oled peale pidu või selle ajal

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
TOm
Administraator

Kõige veidram koht kus ärgand oled peale pidu või selle ajal

Postitus Postitas TOm »

idee sain orkut.com-st, seal ikka müstilisi asju :D

sooviks siis teada milline meie sierra-pere on :D kui hullud koomajänesed siin koos on kah :D

võib kirjutada ka vahvates seikadest mis on juhtunud just pidudel.

isiklikult olen ärgand baari kõrvalt kraavist. ärkasin selle peale kui ema mööda sõitis. Hiljem magasin sama baari pelleris...2 korda ühe õhtu jooksul,ja uni oli hea, ärkasin teiste prõmmimise peale :D :D kusjuures see baar on mu kodu ligidal ja kogu selle personaliga saame hästi läbi (ikka veel) :D
magatud on ka laua all mingi venna sokkide peal (õnneks oli nina kinni), perekonna tuttavate juures olen ära kustund saunas ja keset tuba :D

ühekorra saunast tulles läxin õue kusele (taas issanda koomas olekus)....lasin soru ära ja vaatan et krt sein jumala kuiv...siis tabasin et unustasin rätiku eest ära võtta :D

andke te ka siis minna :D ei taha olla ainus häbiplekk siin :D loobite tellistega surnuks ka..ja siis ytlete et omad vitsad peksavad, sõnaotseses mõttes :lol:
powered by 2.0 Ohc
hulleq
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas hulleq »

minuga juhtus hiljuti selline värk , et võtsime natuke kangemat ja läksime siis seltskonnaga sõbra korterisse ! pidu nagu pidu ikka aga ühtäkki tuli ilge kusekas ja läksin wcsse nagu ikka minnakse häda korral - siis nägin , et kõnnin koju ja lähen oma voodisse kui ühtäkki kuulen jubedat müra nagu keegi taoks kuhugi vastu ! tegin siis silmad lahti ja avastasin , et olin häda tegemise ajal magama jäänud ja olin juba oma tunnikese seal nii maganud ! sõbrad olid hakanud lihtsalt muret tundma , et kuhu see hull jääb ja tulid vaatama ! :oops: !

eelmisel talvel olin ühel sünnipäeval eramajas koos oma tüdrksõbraga ! kuid hommikul kui ärkasin avastasin end sünnipäevalepse õe kõrval :? :? ! ei no vägev oli muidu aga ei mäletanud mitte midagi ! :oops:
ma pole ming turist 8)
TOm
Administraator

Postitus Postitas TOm »

kusemisega ei saa mitte märkimata jätta seda kui seal tartus taas jämmisime siis vahetult enne ära kustumist tekkis ühel vennal kusjonks a püsti ei saand...no me siis tõmbasime ta püsti, vana vaarus pellerisse tuli tagasi, siis läx teine ja kainem vend (korteri peremees) ja tuli tagasi suure naeruga...tuli välja et esimene vend oli potist mööda lasknud...seinad ja põrand täis...veidi oli ka potti sattunud

viimati kui saunapeol yhe blondiinikese kaissu rabasin siis juhtus nii, et ma jäin poolmagama ja unustasin ära et tips kõrval on...mure selles, et eelnevalt oli hapukapsast söönd vist või krt seda mäletab miks ma selle kõue kärgatust meenutava viisijupi oma taguotsaga teki alla poetasin..no ja pole palju vaja mõelda mis edasi sai...rahvas hirnus ja ma magasin hommikuni uhkes üksinduses
powered by 2.0 Ohc
ChiaV6
kasutaja

Postitus Postitas ChiaV6 »

oi blää tom jäid heast blondiinist ilma :D Mis viisike oli siis??? Trance sarnast ve :D

Ei läbusta rahvas siin :)
Sierra V6 2.3
TOm
Administraator

Postitus Postitas TOm »

täitsa savi et ilma jäin :D ma ei teagi mix ma ta kõrvale rabasin :D aga ta oli seal lyhikest aega

see viisijupp oli rohkem hardcore vallast
powered by 2.0 Ohc
Priit
Moderaator

Postitus Postitas Priit »

meil sõpradega aastas korra selline üritus et 24 tunni jooksul peab iga mats kasti õlut endale sisse kallama! pudelist. riba panemine tähendab disklaffi. kõige kiirem jooja saab aasta õllekunni tiitli, diplomi ja mingi rõveda õlle (taurus vms). no selle aasta võistluse lõpus ärkasin vaiba peal (õnneks õiges korteris) enesetunne oli normaalne ja tabel mis mul kohe silma all oli näitas et olin õlled ära joonud 19 tunniga. joovastus oli suur 3 koha üle(8 osalejat) ja suur oli ka hämming kui märkasin et vasak käsi on kipsis :shock: pika meenutamise tuligi meelde et u. pärast 15 õlut sai traumas käidud. üks tüüp tahtis nalja pärast jalaga per*e lüüa mulle aga sain käe ette. näpuliigeses mõra ja puha :P
traumapunktis sai ka nalja- loomulikult ei suhtutud minusse väga sõbralikult(joove) ja siis väänati keerati näppe nii et tilgad püksis :evil: kui küsiti mis juhtus siis ei osanud midagi välja mõelda ja ütlesin et ei tea.. :P aga kõik läks õnneks ja nalja sai palju :P
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
hulleq
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas hulleq »

kunagi sai siis sõpradega viina joodud kodust 7km kaugusel ja hiljem hakkasime neljakesi kodu poole vantima ! aga tee peal kõndisid 2 sõpra ees pool ja ma ühe sõbraga taga pool ! ma ei tea miks aga hüütsin ühte eespool olevat sõpra nimepidi ja hakkasin tema poole jooksma ning ta hakkas ka minu poole jooksma ! sime siis keskel kokku nii , et mul oli pool esihammast läinud ja temal oli kulm selline mandariin et jube ! talle oli traumas öeldaud , et arvatavasti on mul 3-4hammast suust puudu , sest haav tema kulmus oli räigelt suur ning mu poolik hammaski oli sinna pidama jäänud ! :lol: :lol: :lol: !
ma pole ming turist 8)
estex
aktivist

Postitus Postitas estex »

Peo ajal pole magama jäänud kuid peale pidu olen ärganud rannas üleni higise ja liivasena ning olin ikka nii mälus, et ei suutnud kaugemale minna kui puu varju, ärgates avastasin et 2 meetri kaugusel magab samasugune vend keda ma ei tunne ning 4m kaugusel on läbipääs randa kus voorisid inimesed edasi-tagasi. Hetkel kui ma kaineks sain, ei mäletanud kuhu ma olin auto parkinud, kus mu asjad on ning kus ma täpsemalt üleüldse olen. Õnneks möödusid minu tuttavad minust ning rääkisid mulle hirmu juttu kuidas ma tulin klubist, võtsin autost telgi ning panin selle randa püst( nudistide poole peale), seal olin edasi joonud ning läksin enne magama minekut ujuma ning kuskilt ma ärkasin :lol:
24v
Dani
aktivist

Postitus Postitas Dani »

kõige veidram koht kus ärganud olen...oli siis..kui sai ming ipaar aastat tagasi sõbra suvilas grillimas käidud...noh...läksime siis poodi....kõik oli kena ja tore...tõime palju jooki ja grillimis manti....hakkasime siis grillima...vahepeal olid lüngad. :lol: ......ja ja pilt tuli ette sõbra väikse venna onnis...muis oli kõrge kase otsas...ei tea kuidas sinna ülesse sain...sest alla oli küll jube tulla:D
pikad jalad....2.0 pritsung...1988 a väljalase
xxxxxxy
turist
Kontakt:

Postitus Postitas xxxxxxy »

käies suvel saaremaal,närisin paar vorsti alla,õhta jooksul sai ka pool pudelt viskit üksi ära joodud siis viina ja absinti ka,siis kui viski oli otsas olin varunud vikati( turbo disel 7.5 vol).jõudsin kuskil liitri või nii turbot ära juua oli järsku vahepeal pimedaks läind (jube kiiresti,mis siis et oli suvine aeg).mälulüngad vahepeal,oksendasin kuskil.järgmine pilt oli nii et ajan ennast püsti ja näen et olen telgi kõrval mati peal maganud.järgmine lünk ja olin juba rannas kõhuli maas,ärkasin üless,roomasin kuna ei seisnud eriti enam,vist oksendasin ka?järgmine lünk ja siis olin juba silla peal end kerra tõmmanud,siis tulid 2 sõbpra ja yritasid mind õllega turgutada,tukkusin sillal edasi,päike oli tõusmas ja pohmakas või midagi hakkas tulema,pilt oli siis juba sutsu parem ja läksin magama(seekord telgi sisse) .Teel telki leidsin ka oma telefoni(mis oli miskipärast kuskil maas,omateada oli ju taskus).Ärkasin lõunatunnil higiga ja rabades kohe õllet,enne seda ka väike suplus.
Siit ka soovitus et minge karujärve äärde ja tõmmake lont umbe.
kokkuvõttes oli tore,ei kahetse,minnes saaremaale jäin autos nii magama et õllepuk oli peos ja kallasin õllet endale kogu aeg peale,märja peale ärkasin üless ja tukkusin uue vedeliku tilgani edasi :twisted:
siil
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas siil »

hmm mul oli selline asi et sai paar suve tagasi sõpradega minujuures filmi vaadatud nu eriti muidugi vaatamisest tulnd midagi välja kuna oli vaja õlle ryybata
ei mäleta palju sai seda joodud ja ommikul tuli naine et vaja saaremaale minna nu mina siis autosse ja kui yles tõusin olin siis saaremaal ja järgmine hetk mida jälle mäletan olin tallinnas kodus tagasi korteri uks oli lahti (kedagi kodus polnd) ja tuba !!! seal oli kogu põranda pind oli õlle pudeleid täis
(ja muide olen käind saaremaal päris mitu korda kohe ja pole kordagi seal veel kainelt käind!!!)

ja yks asi meenus et sai kunagi yhelt synnalt kohilast hakkatud siis kiisale sõitma (audiga) aga mõistus ja muu oli ikka nii segi et kui aknad märjaks saind siis pidasin auto kinna ja pühkisin käega esiklaasi puhtaks ja siis jälle edasi sõitma!!!

tglt meenutama hakkata siis selliseid juhtumeid ikka päris palju

sry kui teemagaei haakund aga tuli tahtmine see ära rääkida sydamelt!!
ärge siis näkku lööge
elu on ilus ja õlu on elus

http://www.s-tuning.ee
TOm
Administraator

Postitus Postitas TOm »

üsnagi teemasse oli ;)