Miks mitte kui hästi sobib ?Kups kirjutas:aga kurat miks on vaja sinna ilusa sierra ette see mondeo stange pannna?
või noh sarnane
Minu meelest näeb väga hea välja selle stangega !
Miks mitte kui hästi sobib ?Kups kirjutas:aga kurat miks on vaja sinna ilusa sierra ette see mondeo stange pannna?
või noh sarnane
On sierradel ka kitsamaid ukseliiste. legendaarsel on lihtsalt see laiem variant. Ja kui mälu ei peta, siis need veljed käisid enne eelmist hooaega värvimisel alles? Äkki on piltidel lihtsalt tolmused vms. Igatahes vahva näeb välja küll ja lootus jääb, et kestab kauem, kui eelmised stangederx000 kirjutas: Ma ei tea kuidas sirtsul ukseliistud on, kas all on sirge plekk? Need võiks ka kitsamad olla, umbes nagu Mondeol, aga no siis ei läheks jälle tagastangega kokku. Velgede puhul aitaks uus värv, püstoliga ilus suure teraga hõbedane metallik ja lakk, praegu tunduvad vanad ja tuhmunud.
Mis siin ikka nokkida, üldmulje on praegu ka hea.
must ja valge ei pidanud üldse värvid olemaKups kirjutas:no üks on põhivärv teine ei ole. must valge ka suht sarnased värvid tegelt.
aga mulle üldse ei meeldi - jätab koleda sitast saia tegemise mulje(või vastupidi)
liiga ümarad jooned sierra jaoks võima ei tea. ei lähe.
ei no kena sõps küll!Harrison kirjutas: Nael kummi sõber!
Njah eks tuleb proovida igast asju,et teised saaks vaadata ja otsustada kas teha järgi või mittetann15 kirjutas:Ei ytleks et kole on,omapärane vaadata mondeo lisa sierra ees
Ilmselt on nii nagu tarmo ütles,sest ma ise pole seda sinna pannud.Tarmo kirjutas:mk3 sierra rs