Niisiis kaua oodatud kaunikene sai lõpuks oma koha mu maja ees,sierrat omale ammusest ajast tahtnud ja nüüd sis sain.Nimelt omasin ennem 1.8 passatit universaali ja isegi siin oli mul teema et tahan sierra vastu vahetada aga läks hoopis nii et üks saaremaa mees arvas nii,et see passat sobib tema elustiiliga paremini ja sai vahetus kokku lepitud ja eile tõingi sierra koju virtsust.Auto ise suht korralik roostet ikka leidub aga ajapikku tuleb kõik üle käiija ja korda teha,vigadest veel siis niipalju ,et spidomeeter ei tööta koguaeg ja tahhomeeter,kütusenäidik jne töötavad vahelduva eduga ehk mingi massi probleem v midagi sellist midagi suurt seal olla ei saa ma usun:D....
Tore olex kui keegi seletaks kuidas siia pilte lisada,tahaks teile ju oma kaunikest näidata ka:D.
Foorumis ka tükk aega juba tolgendand,väike plaan ka ametlikuks liikmeks hakata suve jooksul,sis saab enda autole ka sierraclubi kleepsu panemis loa:Paga kui nii ruttu ei jõua siis mõnele üritusele mis klubi korraldatud võiks tulla ikka kui võimalik ilma ametliku sieraamehe tunnistuseta:D
AGA JAH KUIDAS PILTE LISADA