Mis õli kõige parem oleks?

Kapotialused jutud
Vasta
martint
kasutaja

Mis õli kõige parem oleks?

Postitus Postitas martint »

Tervist, plaanis siis varsti teha Õlivahetus. Masinal mootoriks 2.0 dohc ja küsimus ongi, mis õli oleks sellele mootorile kõige parem . Kuna ma ei tea, mis õli eelnevalt sisse oli pandud ja seda kirjas ka ei näinud kusagil, siis ei teagi kohe mida panna. Soovitage siis mis on kõige parem tollele mootorile.
Aitäh juba ette ära vastajatele:D
erx
aktivist

Re: Mis õli kõige parem oleks?

Postitus Postitas erx »

10W40 poolsünt ja sõidad muretult.
martint
kasutaja

Mingi mark?.. mis oleks kõige parem?... aga samas odav?.. või firma on täiesti ükskõik? , peaasi et 10w40 ja poolsünt on?
contact
sõltlane

Postitus Postitas contact »

10W40 on natuke paksem, kasutatakse vanemate mootorite puhul,
mis on kulunumad ja tahavad paksemat määrimist. soovituslik suvine aeg, siis õli paras. talvel tõmbab nats kangemaks, mootorit veidi raskem käivitada ja soojaks saada.

aga!

ei juhtu midagi, kui kasutad 5W40 ja Addinol, Gastrol, jne.
säästuka õli ei soovita miski Power super vmt. 10W40. töötab küll aga kauaks!?
€-contact
martint
kasutaja

Eks ma siis lähen vaatan hindasid, kui palju mis firma 10w40 maksab.
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

10w paksus on tehase soovitus, ja kas kuumakindlus aind 30 polnud. muidugi sõltub milleks sa seda autot kasutad. kui tahad kuuma anda siis 20w60 oleks hää :D
Faust
turist

Postitus Postitas Faust »

Üks tuttav ühest autotöökojast rääkis mulle Valvoline MaxLife 10W-40 õlist, mis pidi just vanematele ja veidi kulunud mootoritele superhästi sobima. Soovitas minu sierrale just seda sisse valada.
Vt. http://www.valvoline.ee/products/lubric ... xlife.html" onclick="window.open(this.href);return false;

...muidugi teemaalgataja tingimusele "et oleks hästi odav", see tõenäoliselt ei vasta.
Sassu
aktivist

Postitus Postitas Sassu »

Igapäevaseks rahulikuks sõiduks vanemal autol ei ole suurt vahet mis sinna sisse panna. Päris KingOil ja muu hüper-super ime nimedega võibolla ei tasuks panna.
Sõber on Erimelli õli oma igapäeva kärudesse pannud, need on ikka väga odavad http://www.erimell.ee/tooted.php?cat=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Oma autodesse küll ei paneks aga mul ka Sierra sportikuks kasutamiseks ja Volvo turbomootoriga mis tahavad vähe vingemat õli saada.
martint
kasutaja

Auot on igapäevasõidus ja noh kuuma nagu eriti anda ei plaani, et pigem lihtsalt sõitmiseks. ming Firma mis on odav ja hea kuna ega ma ise õlidest suurt midagi ei tea:D:D
Vasta