mootor ei taha töödata!

Kapotialused jutud
martint
kasutaja

Re: mootor ei taha töödata!

Postitus Postitas martint »

Küsimus selline, et kui palju see kommutaator ka maksis? , endal ka kahtlaselt jukerdama hakanud, küll loobib neid pöördeid üles ja alla, ja puterdab, kuid vahel töötab nii nagu peab.
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

see mis täpselt süütepooli all on?
martint
kasutaja

Jah vist. Ausaltöeldes ma ei tea kus kohas see sierral asub, kuna ma pole otsinud. Aga kui omal võib sama asi otsakorral olla, siis oleks hea teada palju ta maksab ja kus asub.
waher
fanaatik

ma arvan et asi pole sul kommutaatoris,kommud üldiselt töötavad sierra eluea lõpuni,vähemalt mu juhtumeid pole ette tulnund kus need oleks läinud,ainuke asi kui tea kere küljest pisavalt head massi ei saa hakkab sääde ära kaduma,ma arvan et sul pöörete kõikumisega on õhulugeja vms nahkas
alert
kasutaja

Postitus Postitas alert »

waher kirjutas:See surveregulaator peaks olema punase ringi sees,(mis ta tööpõhimõte üldse on?et kas sellest ei saa tuleneda mootori jukerdamine?)aga see mida ma teada tahan saada on selle roheka ringi sees...sisse tuleva benavoolikute vahel...
Pilt
tohib küsida mis sierra see on? näen kuidagi palju sarnasusi siin
Sierra 2.0 -dohc-, Volvo S80 2.4T
waher
fanaatik

alert kirjutas:
waher kirjutas:See surveregulaator peaks olema punase ringi sees,(mis ta tööpõhimõte üldse on?et kas sellest ei saa tuleneda mootori jukerdamine?)aga see mida ma teada tahan saada on selle roheka ringi sees...sisse tuleva benavoolikute vahel...
Pilt
tohib küsida mis sierra see on? näen kuidagi palju sarnasusi siin
üllatusüllatus see on sinu sierra ***AOP sa ei teadnudki et sõidad turbosierraga? :mrgreen: tglt tegin kaboti alt lihtsalt pilti ja sõber viskas fööni vahele,ütles et näe....ilasta rsk :mrgreen:
contact
sõltlane

Postitus Postitas contact »

rohelise ringi sees peaks olema suur "must kast" sinna salvestab lennu info! okay-okay! nali!

see on (söekanister) katalüüsmuundur.
€-contact
martint
kasutaja

waher kirjutas:ma arvan et asi pole sul kommutaatoris,kommud üldiselt töötavad sierra eluea lõpuni,vähemalt mu juhtumeid pole ette tulnund kus need oleks läinud,ainuke asi kui tea kere küljest pisavalt head massi ei saa hakkab sääde ära kaduma,ma arvan et sul pöörete kõikumisega on õhulugeja vms nahkas
Kuid, kui autos sees istud, ning ta hakkab nende pööretega mängima, siis ta viskab tahhoka nulli täiesti, kuigi auto pole välja surnud veel, ja siis viskab tahhoka jälle kusagile 1400rpm peale..? see peaks ju mingi impulsi jama olema?? , või äkki hakkab süütepool otsa saama?
waher
fanaatik

mul teeb nt samat asja kui õhulugeja ära võtta,aga kas tal minekut on?sellessuhtes, et kui sõidad ja klotsi põhja paned siis ikka läheb edasi?
contact
sõltlane

waher kirjutas:mul teeb nt samat asja kui õhulugeja ära võtta,aga kas tal minekut on?sellessuhtes, et kui sõidad ja klotsi põhja paned siis ikka läheb edasi?

said sa endal, selle jukerdamise nüüd korda?
sooja ja külma värgi, et soojalt kukkus hingeldama ja jõud kadus vms.

peale selle, õhuklapi(tühikäigumootori) näppimist, asi toimib?
€-contact
alert
kasutaja

Postitus Postitas alert »

mul pm sama laks pole aru saanud veel mis nuss on sõidad sõidad mootor soe jäed foori taha seisma siis algul pöörded 1500 ja siis veits on siis kukuvad alla tonni peale ja hakkavad kukkuma 500 ja 1000 tagasi! sellest kalast tahaks küll lahti saada ja vahepeal tõmbab hinge ka kinni ise arvan et asi sisselaske klapis või siis sellest et bensiini filtrit pole:D! et tõmbab mingi -tsenseeritud- tükki ette vms!
Sierra 2.0 -dohc-, Volvo S80 2.4T
contact
sõltlane

tee oma õhuklapp korda. ta ei saa sul õhku kätte! nad kipuvad kinni jääma ja/või ei saa nad lihtsalt voolu peale.
pane süüde sisse ning tester õhuklappi tuleva pistiku otsa. kui voolu pole, siis vaata mootori ploki juures olevad pistikud üle, mis põhjusel vool ei jõua sinna. (võibolla on klemmid ära oksuteerunud või on klemm pistiust sootuks eemalduma hakanud ja samas on ka kehva ühenduse põhuseks pistiku siniseplasti all olev oranž tihend, mis ei ole oma koha peal.

kui ise jagu ei saa, siis helista mulle, ma ei ole sust kaugel. tel. leiad ostu-müügi kuulutustest ja vaatame, selle asja üle.
€-contact
martint
kasutaja

waher kirjutas:mul teeb nt samat asja kui õhulugeja ära võtta,aga kas tal minekut on?sellessuhtes, et kui sõidad ja klotsi põhja paned siis ikka läheb edasi?

Mul, edasi läheb nii nagu ikka, kui võtta gaasiklapi andur küljes, siis pöörded tõuesvad ja veidi kehvemalt läheb pöördesse, aga täna selle väikse maa peale ei teinud miskit. Äkki selles siis jama?.. Kui reedeks korda ei saa , siis reedene päev tuleb huvitav:D
waher
fanaatik

kommutaator vaevalt,ilmselt potekas ehk gaasiklapiandur pees,mul samad jamad hetkel
martint
kasutaja

Okei, eks reedel KUI, ma sellega Rakverest koju Ida-Virumaale jõuan, siis kohe romula uut juppi otsima.:D:D
Vasta