K: kas on mõistlik?
Foorumi reeglid
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
Teema tõstmine mitte enne 7 päeva mõõdumist eelmisest postitusest. Alati võib lisada uut hinda või uut infot.
KONTAKT andmed (tel number, meil, msn, skype vms).
Dokumentide ostu müügi kuulutused on keelatud.
K: kas on mõistlik?
kas on mõistlik tuua 83a ford sierra 2500kr.- eest? Kes varu osi osta tahab? 77kw karpa *ghia*
Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2
-
- aktivist
Re: K: kas on mõistlik?
Kustkohast sa seda tuua tahad? Tellida puksiir ja tuua Jõhvist Saaremaale? Kui sa plaanid selle hinnaga osta ja siis varuosade müügiga rohkem teenida, siis ilmselt ei tasu ära. Kui kere on korralik ja niisama chillimiseks vana autot tahad, siis anna minna. Teatud Mk1 juppide vastu oleks huvi küll, näiteks originaal udutulede vastu(kui reflektorid ei roosteta), esituled, Ghia stanged, triipudega tagatuled, kütusekulu kompuuter, ja võib-olla veel nipet näpet selliseid rariteetseks muutuvaid keretükke. Veermikujuppe vaevalt keegi nii vanalt autolt kasutatuna osta tahab.

Korralikule kerele oleks huvilisi kindlasti. Eriti kui ta juhtub 3uksega olema.
ma ei tea kas to sierra on 2 uksega aga *ghia* on kyll! ise pole veel sierrat n2inud kui pildid saadetakse riputan need siia ka ylesse! ei se on saaremaal ikka! Seisma j2i sellep2rast et to tyyp ostis endale uue auto ja vana j2i seisma! enne kap remont tehtud! kerel pidi roostet v2he olema aga p6hja kohta ta ei oskanud midagi 6elda kuna pole p6hja alla roninud!
Vabandan siis inglise keelse tarkvara p2rast ei viitsi neid t2hti kopida koguaeg:D kui kellegil midagi arusaamatuks j2i siis ehk on sellest abi!
2=ä
6=õ , ö
y=ü
Vabandan siis inglise keelse tarkvara p2rast ei viitsi neid t2hti kopida koguaeg:D kui kellegil midagi arusaamatuks j2i siis ehk on sellest abi!
2=ä
6=õ , ö
y=ü
nom pildike ka siis tollest sierrast kahjuks sain yhe pildi alguseks!

roostet niiv2ga ei tundugi olevalt, k6ik eemaldatav aga peab ikka enne ise uurima minema.

roostet niiv2ga ei tundugi olevalt, k6ik eemaldatav aga peab ikka enne ise uurima minema.
mina oleks muidugi klaasi ringist huvitatud, kui need korralikud. 

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
ma olen väga huvitatud terve auto juhtmestikust..
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´