Ford Sierra 2.0 74kw 1989 a. Müüdud
Re: Ford Sierra 2.0 74kw 1989 a.
Selliste töövõtetega surma ei karda saada ? Ise küll ei julgeks väga sellise toetusega auto alla ronida. 

väga ei karda:D ise kodus keeran sierra orginaal tungraua niiülesse kui saab ja ronin auto alla!Visible kirjutas:Selliste töövõtetega surma ei karda saada ? Ise küll ei julgeks väga sellise toetusega auto alla ronida.

Ford Sierra 2.0 karpa 3 ukseline mk2
Enda ohutus ikka kõige tähtsam, mis su sierrast ikka kui meest ennast pole.
˙ʇsauuoʞʞsǝʞ ǝǝ˙ɐʇso ıɹnnʇɐıʌɐןʞ uɐʇso ınʞ 'pɹoʞ ǝuɐɯııʌ uo ǝǝs
ei tegelt ei ole asi ültse nii hull kui paistab:D lihtsalt elust peab P****i olema kui mugavusi ei pakuta:Dkanamuna kirjutas:Enda ohutus ikka kõige tähtsam, mis su sierrast ikka kui meest ennast pole.
Mis pirnid sul sees on?kaabakas kirjutas:Enne!
![]()
xenon mingid odavad olid:D mentidega veel probleemi pole olnud, mingi aasta juba sõitnud nendega!
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kui odavad?
Ehk oskad mingi margi v mudeli ka öelda?
eem kahjuks mitte. võimudelt olid kleepsud maha tõmmatud ja pirne ei viitsi küll sellepärast mahakeerama hakata!
vahepeal siis sumbutit natukene parandatud ja jamatud! pidureid õhutatud ja tagumised kummdi ümber lõõdud
spidoga ikka jama! kapott värvitud miksisin ise üsna sarnase värvi kokku
Pilt kuda ta seisab mul praegu!

Pilt kuda ta seisab mul praegu!

ega enam viimasel ajal midagi suurt pole teinud peale sumbuti keevitamise ja kummide põletamise! Uued pirellid mis sai hiljuti alla pandud leidsid kurva lõpu!

Päris lahe.
niisiis! ei ole mina enne näinud ford sierral ees angel eye-t:D nüüd siis tegin selle nalja ära ja panin enda omale ette:D tulemus polegi nii hull kui ma arvasin! Üldiselt homme viiakse ilmselgelt tuled minema!
Pilti ka siis sellest katsetusest!

Tänud siis kaupsile kes ikka lõpuks mulle need rõngad sebis!
Pilti ka siis sellest katsetusest!

Tänud siis kaupsile kes ikka lõpuks mulle need rõngad sebis!
kaups pakkus mullegi neid rõngaid! aga seda pole veel tehtud jah, et neid sierrale pandud oleks, kuid minu teemas käis see jutt korra läbi, nii mõni aeg tagasi. kus ma ajaviiteks ühe tule lahti nokkisin ja sinna sinise LED'i panin.
aga minu poolne soovitus sul oleks. vaata see juhtme süsteem üle, sest kui kaug tuli järgi panna, siis läheb seal üsna soojaks. ja ei taha ju, et sul juhtmed kokku sulaks... kui seda juhtuma peaks, siis võid ise arvata, mis siis juhtub
pärast on ingli silmade asemel, kellelgi kurvad silmad!
aga minu poolne soovitus sul oleks. vaata see juhtme süsteem üle, sest kui kaug tuli järgi panna, siis läheb seal üsna soojaks. ja ei taha ju, et sul juhtmed kokku sulaks... kui seda juhtuma peaks, siis võid ise arvata, mis siis juhtub

pärast on ingli silmade asemel, kellelgi kurvad silmad!

€-contact