Nimelt, käsil on Ford Taunuse projekt millele sai talvel sierra mootor peale aretatud. Paar kuud tagasi sai ka ilusasti esimesed nn katselennud tehtud ja kõik toimis mootori puhul kenasti. Kuid ühel päevalt hakkas mootor imelikult puterdama ja lõpuks ei käivitunudki. Vahetasin pumba ära(uus pump otse poest) ja mootor töötas kuid järsult gaasi andes hakkas ikka puterdama, samas tühikäigul töötab nagu kellukene ja vaikselt gaasiga meelitades pole kõige hullem. Olen kõik vaakumvoolikud ülevaadanud ja pistikud üle katsunud ning osa andureid väljavahetanud. Süütemäng on korras. Lihtsalt ulme, mõistus ei võta enam. Ainukesed asjad mis on proovimata on lamda ja see gaasisiiber või ma ei teagi selle täpset nimetust, igatahes see mis käib kollektori ja lõdviku vahele ja gaasitross on küljes. Kas nendest kahest võib selline probleem tekkida? Kõige kahtlasem on see, et tagasivoolutoru näpitsatega kinnipigistades ja järsult tuure anda on kõik korras, paremat häält ei olegi võimalik saada!
Samas endal on väike kahtlus pihustite poole, kuigi väidetakse, et need pidid ikkagi töökindlad olema ja niisama järsku ei lõpe.
Mootoril sai lisaks ka kõik uued tihendid pandud.
On kellelgi mingit mõtet pakkuda, mis võib sellise käitumise põhjustada, olen juba kaks kuud selle jamaga tegelenud ja kopp nii ees