Tere kaaslased, otsustasin, et lisan oma auto ka siis. Tegu on kasutaja Terror15 käest ostetud 1983 aasta mk1 kerega sierraga, millele oli eelmise omaniku poolt pandud 2.0 pinto mootor aga jäetud 1.6 karbuss. Kuna see kooslus jäi minu jaoks lahjaks siis sai otsitud kuuri alt õks IS kaan koos juhtmestikuga ja jagajaga ning see sinna peale pandud. Käima sai see mootor alles eile hommikul, siinkohal suured tänud Tsuxi vennale, kes viitsis 48 tundi minuga veeta ja jätta terve NV vahele ainult selle nimel, et ma saaksin pühapäeval saugas paar ringi teha. Kahjuks murdus peale mõne ringi tegemist kütuserõhu kella kronsa pooleks ja pidin selleks korraks sõidu pooleli jätma, kuid sai leitud asjad mis vaja kiiremas korras asendada. Nimelt on 1.6 sierra pidurid ikka saast ja need lähevad prügimäele ning asemele tulevad scorpio omad, et saaks ka pidama. Samuti on teel minu poole tagumine strutbar ja kindlasti läheb auto ka madalamaks. Ki keegi oskab seletada, miks käib see mootor mul ilma õhulugejata siis oleks meeldiv kui teada annaks, nimelt kui panen õhulugeja külge siis gaasi anda ei saa ja peale ca 10sek käimist kooleb ära ning käima ei lähe. Seega hetkel sõidan ilma õhulugeja ja tühikäigumootorita. Roolilatiks on võimuga latt, millel on võimendiosa maa võetud ja keerab ühest servast teise ca 2,5 tiiru vs originaal 4 kopikatega
Loomulikult on ka tagasild kinni keevitatud
Tulevikuks on ka plaane aga nendest siis kui midagi realiseeruma hakkab. Kõigepealt pidurid ja siis teeks midagi, et asisemalt edasi ka käiks.
Pildid panen kolmapäeval, kuna ennem pole lihtsalt aega.
See siis minu musta peletise eluloo alguskäik

siiani olen rahul autoga, kui välja arvata, et kogu sillaosa on juba ostmisest saadik täielikult peetis

aga see polegi oluline, kuna sealt rändab kogu jooksuosa emeksi poole ja asemele tuleb scorpio oma.
30.01.11 on ametlikult scorpio veermikul see kere.