Ford Sierra 2,9 V6 143kw 89a projekt & 2,0atm 92a TamaR
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
vat näed olen küll pahteldanud ja nühkinud - pole see nii raske midagitamar kirjutas:Vaata sierra stanget korra, see pole niiet tõmbad pahtliga üle.
Kui pahteldamisega kokkupuutund oled siis võibolla tead et pole eritikerge siledaks saada seda kõike jama.
proovi järgi. ma ei käsegi sul mingit sendimeetrist kihti sinna peale tõmmata vaid õrn kiht nii et vaevu katab. ja muide mul on samasugused stanged, olen neid piisavalt näinud
Rääkisin üleüldse stangede värvimisest kerevärvi
Küsin otse, kas jätta nii nagu sellel sierral esimene ja tagumine et vanastange jääb alt mustana paistma või kõik üle punaseks värvida? Selleni aega veel on aga uurin vaikselt juba.

Küsin otse, kas jätta nii nagu sellel sierral esimene ja tagumine et vanastange jääb alt mustana paistma või kõik üle punaseks värvida? Selleni aega veel on aga uurin vaikselt juba.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Minumeelest võiksid jätta vana stange paistma. Sellel pildil on küll väga ilus nii.tamar kirjutas: Küsin otse, kas jätta nii nagu sellel sierral esimene ja tagumine et vanastange jääb alt mustana paistma või kõik üle punaseks värvida?
Kui kõik üle värvid, siis on oht, et tuleb saha moodi see ninaosa

http://www.raudnagel.ee/autoaed.php Sellelt lehelt leiab nimetatud sierra. Minumeelest sellele valgele kombile need spoilad üldse nii hästi ei sobi kui su punasele. Moraal - ära kapotti ära vaheta, las jääb allaulatuva osaga, on ilusam (imo)
Tean jah et raudnagalas valge selline, peakski käima vaatamas kuidas stanged kinnitatud jne.
See uuematüübi kabott ja Cossu Style on liiga tavaline seda eipane endaautole, läheb allaulatuva otsaga kabott ikka.
Siis tulebki jätta alt paistma tumehallid stanged, sai ju aastake tagasi nad spets mastiksitaolise värviga värvitud, niiet suht viisakad veel.
See uuematüübi kabott ja Cossu Style on liiga tavaline seda eipane endaautole, läheb allaulatuva otsaga kabott ikka.
Siis tulebki jätta alt paistma tumehallid stanged, sai ju aastake tagasi nad spets mastiksitaolise värviga värvitud, niiet suht viisakad veel.
http://tamar.relibet.ee/thumbnails.php?album=15
Tegin juurde pilte KIT-ist.
Ise arvan et värvin kõik punasega üle.

Sääne jääks siis
Tegin juurde pilte KIT-ist.
Ise arvan et värvin kõik punasega üle.

Sääne jääks siis