vaba teema, kuid jääme viisakaks
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
Re: Ilus suveilm... Kui just vihma ei tule nüüd...
õnneks farm ei ole nii igav kui pelgalt tabelit vaadata 

loomi ikka kasvatada ei viitsi.
treasure isle-t mängin ka kui väga igav hakkab
treasure isle-t mängin ka kui väga igav hakkab

'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
-
- Klubi juhatus
ega ma kah vahepeal enam ei viitsinud, siis lasin naisel majandada. nüüd avastasin hea variandi kuidas mängimine ei võta eriti aega. muidugi ega erilist huvi kah see variant ei tekita. kuid umbes pooleteise nädalaga tegin 20 taset edasi. 43-63
Krdi töölolemine segab jalkavaatamise ära 

Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Minu arust on minu suhtes solvav, mulle selline staatus panna, paluks see õigeks tagasi muuta.
Tarmo on minust teinud rohkem postitusi, seega peaks temal ma ei tea mis seal staatus veel olema.
Kuid sain temperatuuri anduri siis Kupsi käest, tänud talle.
Mujalt ei saanud ja Fordist sai tellimisega originaal osa, 590kr tjah:P
Kupsilt sain kordades odavamalt
Tarmo on minust teinud rohkem postitusi, seega peaks temal ma ei tea mis seal staatus veel olema.

Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
aga palun.
brassid kodus!!!!!!!!!!
brassid kodus!!!!!!!!!!

kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
AlarT kirjutas:Minu arust on minu suhtes solvav, mulle selline staatus panna, paluks see õigeks tagasi muuta.
Tarmo on BOSS aga sina oled vaid lihttööline

Mina olen rahulKups kirjutas:aga palun.
brassid kodus!!!!!!!!!!

Esimeses mängus olen kindlalt Saksamaa poolt, teisest paarist ei oska küll kellelegi pöialt hoida
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
Üleüldse selline käitumine, et mulle see postituste ülevaatamine peale pandi, on tehtud suhtumisega moderaatori poolt, "minu arvamus on ainuõige, kui sina väidad teist, siis oled sa paha".
Ma ei teinud midagi erilist, lihtsalt rääkisin siin foorumis ja siis käituti minuga nii?
Solvatakse ja tekitatakse ebamugavust sellega, et pannakse mulle selline staatus ja postituste ülevaatamine peale.
Tõesti, ma ütlesin vahepeal paar solvavat sõna, aga neid ainult sellepärast, et mind kukuti solvama, ma ütlesin vastu, tarmo ise ka alatasa siin solvab.
Ma ei teinud midagi erilist, lihtsalt rääkisin siin foorumis ja siis käituti minuga nii?
Solvatakse ja tekitatakse ebamugavust sellega, et pannakse mulle selline staatus ja postituste ülevaatamine peale.
Tõesti, ma ütlesin vahepeal paar solvavat sõna, aga neid ainult sellepärast, et mind kukuti solvama, ma ütlesin vastu, tarmo ise ka alatasa siin solvab.
pardiperse
http://www.streetrace.org/foorum/viewto ... 0&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.streetrace.org/foorum/viewto ... 0&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
see postituse ülevaatamise kord ei pandud sulle sellepärast et sinul vale ja teistel õigus (sinu arvamus on ju täpselt vastupidine igaljuhul). vaid selle pärast et sa ajad ühte ja sama iba kilomeetri pikkustes postides. kui moderaator leiab et sul midagi uut lisada ei ole või on postitus liiga pikka siis ta seda ei aksepteeri või teeb korrektuurid postituse pikkuses (tõenäoliselt ei viitsi nad su kilomeetristesse postidesse süveneda ja kustutavad selle).
kui sul on siin nüüd siis ebamugav, on see end igati õigustanud, sest meil oli üsna ebamugav su poste lugeda, ja moderaator peaks kõik postid läbi lugema, teistel on vaba valik kas loevad või ei
kui sul on siin nüüd siis ebamugav, on see end igati õigustanud, sest meil oli üsna ebamugav su poste lugeda, ja moderaator peaks kõik postid läbi lugema, teistel on vaba valik kas loevad või ei
Alar ise teenis selle ülevaatamise endale,nüüd leppigu sellega ja ärgu vigisegu.
Ise olles vahepeal(ca1a)
sama filtri taga oli ikka päris tüütu ja ei taha seda endale kaela enam.
Ise olles vahepeal(ca1a)

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Foorumireeglites pole kuskil postituse pikkust ära keelatud.
Pealegi, kui te ise vaidlete minuga ja mul on teile sellele palju vastu öelda, mis siis parata on?
Kui pikki poste ei taha, siis ärge vaielge mulle niipalju vastu.
Pealegi, kui te ise vaidlete minuga ja mul on teile sellele palju vastu öelda, mis siis parata on?
-
- Klubi juhatus
no aga su postid oleks ju 3-4 korda lühemad kui sa ei kordaks igas postis juba varem öeldud lauseid (need on loetud mõtle uued)
su kodus ei ole kah kirjas et "ära situ mulle nurka", see ei tähenda et ma võin nüüd tulla ja teha seda
su kodus ei ole kah kirjas et "ära situ mulle nurka", see ei tähenda et ma võin nüüd tulla ja teha seda
AlarT kirjutas:Foorumireeglites pole kuskil postituse pikkust ära keelatud.
Ei midagi paha pärast aga meie peame siis vait olema ja sinu väljaütlemistega nõus olema, kuna need on ainu õiged vastused ja sinuga pole mõtet vaielda. Kuna on olemas sinu arvamus ja vale arvamus

Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a