Nico Ford Sierra Ghia, '92, 2.0, 88kW

Kasutajate pikendused
Vasta
Nico
turist

Re: Ford Sierra Ghia, '92, 2.0, 88kW

Postitus Postitas Nico »

Nii! Uudistest siis nii palju, et auto käib väga korralikult. Sõidan peaaegu iga päev ja üsna palju ))) Aga tuli üks mitte planeeritav remont. Olin teel kui sain kuulda väga halba häält ))) Kohe sain aru, et see on sumbuti (No see ei ole eriti raske aru saada). Mõtlesin, et see lihtsalt läbi põles. Kui jäin seisma, siis läksin vaatama ja auto alt oli nähtav selline asi: tagumine pütt (Ehk siis sumbuti) lihtsalt rippub selle kuradi kinnitusel (Või kuidas see eesti keeles nimetakse). Paar päeva sõitsin päris hea häälega, ja pärast tegin korda. Maksis mulle 700 krooni, ehk siis uus sumbuti + töö. Tegin Lasnamäel, Linnamäe tänaval (täpselt aadres ei mäleta). Seal on suur punane garaazi koperatiiv. Nad ei pane originaal autode sumbutid. Nendel on eraldi torud, sumbutid ja muud asjad... Lihtsalt otsivad sobiv pütt ja keevitavad torudega ja panevad külga ))) Vot nii...

Väga varsti tulevad ilusat pildid Keila-joast... )))
Nico
turist

Postitus Postitas Nico »

Kaua ei käinud siin )) Nii et! Natuke aega tagasi mul juhtus õnnetus mis tegi katki esipõrkeraud, parempoolne esitiib, parempoolne esisuunatuli ja natukene tulede alune liist ka.

Vahetatud juba on esitiib, suunatuled, see tulede alune liist hetkel see mis on (Aga see ei ole eriti nähtav).
Aga nüüd mul on üks suur mure. Mul on vaja uus stange. Ma vist ei osta selline stange nagu mul oli (Udutulede avadega). Esiteks selle pärast, et see on kallis, ja teiseks see et need kuradi udutuled on mul katki ja uusi ei saa leida )))

Leidsin kaks esistanged ilma udutuledega (ilmselt samasugune esipamper, aga ilma aukude)
Nii et küsimus - mis vahel nendel on?
http://www.acar.ee/index.php?p=6&mod=to ... &t3=-1&t4=" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.acar.ee/index.php?p=6&mod=to ... &t3=-1&t4=" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma ei saa aru ))))

Ja kui keegi saab veel midagi põrkeraua kohta soovitada, siis olen väga tänulik teile )))

P.S. Kuidas need kuradi uued pamprit värvida? ))) Seal on kirjas et - PRIMED, tähendab see et põhivärav on peal ja saab lihtsalt lasta värvida?
-Eero-
aktivist

Postitus Postitas -Eero- »

Nende kahe stange vahe on selles, et üks jääbki mustaks, aga teise saad auto kerevärvi värvida.
Primed tähendab, et krunt on peal. Ise soovitan ikkagi kruntida-värvida-lakkida.

Eero
Tamm85
Klubi liige

Postitus Postitas Tamm85 »

Ühel oli ka alumine kummist lisa,teisel ei olnud.
Sierra 1.8 OHC 87
Sierra 1.8cvh->2.0 dohc 92
Sierra DOHC 91
Sierra DOHC 93
Nico
turist

Postitus Postitas Nico »

Jah, seda ma ka märkasin. Üks on nagu "paksem" )))
Nico
turist

Postitus Postitas Nico »

Nii siis, uuendan natuke teemat )))
Umbes kaks kuud tagasi vahetasin esi piduriklotsid ja kettad. Kogu lugu maksis mulle ~600 krooni. Vasakpoolsed piduriklotsid olid läbi ja nat kahjustasid natuke kettas, seetõttu vahetasingi neid ka.
Natuke pilte...
Vana ja uus kettas
Pilt
Siin saab natuke näha klotside seisund (Vasakul uus)
Pilt
Uued jupid küljes
Pilt
Ja, kurat, see oli viimane kord kui ma töötasin palja kätega )))
Pilt
Kaks nädalat tagasi lõpetasin kere remont. Nüüd esiporitiib ja esistange on uued ja värvitud. Esiporitiib värvis automaaler, esistange värvisin ise ja minu meelest tuli hästi korralikult välja (Jaaa, ja muidu panin esistange ilma udutuledeta... Udutuledega maksab rohkem ja mul on üks idee millest ma jutustan natuke hiljem). Panin spetsiaalne krunt, mis on mõeldud plastmasside jaoks, siis värvisin ja panin lakk ka.
Ja fotod...
Pilt
Pilt
Pilt
(Kere ja esistange värvid on peaaugu 100% sarnased)

Ja muidu käisin juba kaks korda Venemaal (2*600 km), Jaanipäeval käisin Loksas ja tegin veel palju väljasõite linnast. Auto töötab korralikult aga probleeme ikka on.

Proobleemidest siis nii palju et, roolivõimendi suri (Kurat, on ikka raske rool keerata))), aga nagu ma sain aru see on seotud roolivõimu pumbaga, kuna vaatasin et see pump on kõik õlis (Mul õli kahe päeva jooksul tiksub välja). Siis on vaja vahetada rooliotsad ja šarniirid (No ja muidugi reguleerida sild)))

Vot niisugune lugu ))) Rahaga on probleeme, seetõttu remondi tööd liiguvad väga aeglaselt. Tahaksin ikka ise vahetada rooliga seotud asjad, aga kardan et midagi valesti teen )))
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Värvitoon on küll hästi tabatud, piltidelt pole küll midagi aru saada.
Nico
turist

Postitus Postitas Nico »

Noh kui vaadata natuke konkreetsemalt ja mitte piltide pealt siis on ikka näha et natuke teine värvitoon... Aga selleks peab väga korralikult vaatama )))

Nagu ütles üks tuttav, et see auto ei ole selline mille peal hoiatakse pilk. Ja mitte selle pärast et see on halb auto, vaid selle pärast, et see on lihtsalt auto. Ei ole mingi rariteet või Bentley )))
Nico
turist

Postitus Postitas Nico »

No nii! On natuke uudiseid.
Eile sai vahetatud roolivardad, õõtshoovad koos šarniiridega (Ja muidugi tehtud sillastend). Nüüd auto seisab tee peal nagu rong ))) Ainuke jama on see, et kuradi roolivõim ei tööta, ja minu remontnik ütles, et tuleb ennem pesta pump ja siis aint vaadata, sest praegult täpselt ei saa näha kas õli läheb välja pumbast või voolikutest.
Maantel iga vibratsioonid on, aga see võib olla nii selle pärast et on vaja balanseerida veljed, kui ka selle pärast, et mul on ästi halvad esirehvid, kuna sõitsin 2 kuud ja silla stend ei olnud tehtud )))

P.S. Täna Järvevana lõpus (Mustamäel) sõitsin mõni kilomeeter koos ühe Sierraga punast värvi, number oli... mmm... 488 (Vist). Kas on keegi meie klubist? Minu meelest nägin siin kuskil liikmete autodes...
Nico
turist

Postitus Postitas Nico »

Eile panin "moodsad või glamuursed" :))) ilukilbid ))) Pärast veel võtsin maha see punane triip, mis on natuke näha piltidel... Nüüd ilusam on ))) Jäi ainult stange korrektselt kinnitada...

Natuke pilte ka...
Pilt
Pilt
Pilt
Nico
turist

Postitus Postitas Nico »

Nii! Hästi kaua ei kirjutand mitte midagi! Palju uusi asju juhtus ))) Autos lisandus natuke parimat muusikat, sai vahetatud eelmisel nädalal kuradi radiaator (Juba "miinus" tuli, veega oli ohtlik sõita, aga vana radiaator jubedalt leekis). Varsti on vaja talverehve ja siis tuleb roolivõimendi pumba vahetus. Ja paar pilte siis ka ))

Esialgu fotod maalt
Pilt
Pilt
Pilt

Täna panin LEDid gabariit tuledesse; ei tea kas politsei ei hakka midagi vastu )))
Muidu pakendi peal on kirjas et nad on valged )))

Pilt
Tanel
sõltlane

Re: Nico Ford Sierra Ghia, '92, 2.0, 88kW

Postitus Postitas Tanel »

Valged need küll ei ole,sinakas ja võib probleeme tulla.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
FLAMEWAR
fanaatik

Postitus Postitas FLAMEWAR »

mul ka plaanis ketad ja klotsid vahetada.. kust need hankisid?
tele2-51-70-236
instagram:RS garage™
Nico
turist

Postitus Postitas Nico »

Nii kettad, kui ka klotsid ostsin Automaailmast. http://www.automaailm.ee/" onclick="window.open(this.href);return false; Osasid tuleb kohapeal küsima, aga minu meelest nendel alati on kõik laos... Ma sain kohe kätte, ette ei helistanud...

Gabariidide kohta siis jätan need, ja jätan see kuradi pakend (Kus on kirjas et nad on valged) ja jätan ka vanad valged pirnid, kui ei sobi mendidele pakun et ma panen vanad...

Ja veel, kas ei olnud lubatud panna sinakad lambit gabariit tuledesse? Mul just tuli meelde et bemmidel on ju päris tihti näha sinakad Angel Eyes'id?
Nico
turist

Postitus Postitas Nico »

Ammu ei ole midagi kirjutanud. Uudised siis sellised. Umbes nädal tagasi tehtud starter korda (Bendiks + vene keeles neid nimetakse Harjad)))), nüüd töötab nagu uus. Tegin siin http://www.allserv.ee/" onclick="window.open(this.href);return false; teevad kiiresti, väga soliidne kontor, kõik tsekid olemas ja antud mulle. Natue kallis, aga kaunis )))
Esmaspäaeval ostan roolivõimu pump ja tahan vahetada see esmaspäeval kah... Uus termostaat ostetud Automaailmas ja ootab vahetamist, aga natuke kallis... Peab vaatama mis palk tuleb. Muidu on vaja ka ülevaatus teha. Ei tea, kas saab omal jõul läbida.Kardan et CO ei ole nii hea kui on vaja.
Ja juba kuu aega tagasi oli pisi avarii, mis tegi mu tagastange katke ning tulede alusliist on mõrane nüüd. Kindlustuses kõik registreeritud, ootan kui kutsuvad mind... Kolm nädalat juba ootan, eile helistasin ütlesid et otsivad tagastange, ja arvatavasti esmaspäeval kutsuvad.
Ja pildid ka:

Pärast avariid
Pilt
Pilt

Talv 2010
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

P.S. Sai alguse lisa stop-tule valmistamine. Dioodid ostsin oomipoest, seal ka maketiplaat + takistid. Plaat töötab korralikult, kontrollisin autos... Nüüd on vaja lõigata see plaat ja teha ilusti karkass... Tahan et oleks ilus statsionaar lisatuli... Ei taha enam mingit kleebidut si%&a...

Pilt
Pilt
Pilt

On idee veel teha auto põhi alla tuled, mis oleksid nupuga ikka... Et parklas öösel ilus oleks )) Ja kui mendid, siis ära lülitada ))
Vasta