vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
AlarT
sõltlane

Re: Ilus suveilm... Kui just vihma ei tule nüüd...

Postitus Postitas AlarT »

Telefoniga saab alati pilti teha.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

Kas ma panen nüüd väga mööda või oli tõesti siin foorumis keegi, kelle kaudu sai odavamalt autode klaase ? Oleks huvi korraliku Sierra tuuleklaasi vastu. :)
kniht
kasutaja

Postitus Postitas kniht »

täna sai enda sierraga klaver ära veetud ja lahtiste akendega sooja ilma nauditud. Penssu rüüpas küll peaaegu topelt aga asi oli seda väärt. sest klaver maksis ainult 30 krooni + haagiserent+ penss. 8)

ilusat suveilma kõigile
sry vigade pärast. klaver on -tsenseeritud- ja nuppud kanged nagu koolnud laibal.
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

tartus teoreetiline võimalus on jah
GTO
fanaatik
Kontakt:

Postitus Postitas GTO »

Visible kirjutas:Kas ma panen nüüd väga mööda või oli tõesti siin foorumis keegi, kelle kaudu sai odavamalt autode klaase ? Oleks huvi korraliku Sierra tuuleklaasi vastu. :)

http://www.fordscorpio.ee/forum/viewtop ... sc&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;

siin on väga hea hinnaga klaasid:)
Visible
fanaatik

Tänud info eest, uurin kohe asja. :)
AlarT
sõltlane

Mulle oli liiast panna peale see postituste üle vaatamine.
Ma saaks aru, kui ma tanni moodi hullult sõimaks ja ülbitseks siin, aga ma ei ole kaugeltki nii hull.
Halvaks teeb selle just see, et kui ma kuskile mujale midagi kirjutan, näiteks ostukuulutuse või midagi, siis mitu päeva seda vastu ei võeta, pean ootama.
See pole enam normaalne seis.
Mulle on see postituste üle vaatamine peale pandud puhtalt isiklikust vimmast, lapsikusest ja enesekesksusest.
Tarmo
Klubi juhatus

mida iganes arvad. ma võiks ju öelda mis reaalselt on, kuid sa niikuinii ei usuks, sest ainult sinul on õigus ja ülejäänute jutt on vaid taustamüra mida sa ei kuulegi :lol:
sind hoiatati ja manitseti korduvalt, kuid sa ei kuulanud. nüüd siis omad vitsad peksavad, naudi seda :D
AlarT
sõltlane

Vot see sind tarmo väga lapsikuks teebki, sa ei kannata kui kellelgi teisel on oma arvamus, siis sa muutudki selliseks, nagu sa oled praegu muutunud.
blablabla
Kuid siinkohal ei tohiks minna isiklikuks ega vaenulikuks, nagu sina antud juhul oled läinud, mina mõtlen teisit, kui sina ja kohe jama majas, väga lapsik ja nõme sinust.
Viimati muutis Tarmo, 12 Juul 2010, 21:38, muudetud 2 korda kokku.
Põhjus: muutsin kõvasti lühemaks posti
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

Püüame siiski vahet teha, on 2 sarnase kasutajanimega, kuid erinevat kasutajat siin: tann ja tann15 ja kirjutame siis välja muidu ei saa aru kes kelle kallal möliseb :D :D
Tarmo
Klubi juhatus

põhjus miks sinu postitusi aksepteerima peab on korduvalt siit läbi käinud, kuid eks tuletame sulle uuesti meelde: su postid on kilomeetri pikkused, iga teine post on kopi paste mingist eelnevast postist ja siis lisatud sinna võibolla mõni sõna juurde. nüüd vaatame su postid läbi ja kui leiame, et kedagi selline post ei huvita või on varem juba läbikäinud, siis ei aksepteeri või kustuame osa vahelt ära. lihtne.
samal teemal jätkuvad postid kustutan, võimalik et lisan ka hoiatuse. näe annan sulle võiamluse ise otsustada :lol:

see et sa siin arvad mul isiklikku vimma olevat eksid sa küll. mul on täiesti ükskõik kas sa oled elus või surnud, oled üldse kunagi sündinud või mitte. aga vot need sinu postid .... nii palju kui ma teistega sel teemal olen suhelnud on arvamus olnud sama ja sellest ka see "minu isiklik vimm"
AlarT
sõltlane

tann kirjutas:Püüame siiski vahet teha, on 2 sarnase kasutajanimega, kuid erinevat kasutajat siin: tann ja tann15 ja kirjutame siis välja muidu ei saa aru kes kelle kallal möliseb :D :D
Ma mõtlesin ise ka sellele, aga ma ei saand muuta, kuna polnud postitus veel ülevalgi.
Hiljem läks meelest ära.

Tarmo kohta niipalju ,et kahju kui rumalal niipalju võimu on, aga mitte mõistust ja tolerantsust.
Visible
fanaatik

Re: Oh seda kuumust...

Vaidlusele vahelduseks ka midagi tõsiselt ilusat : :D

Pilt

Pilt
AlarT
sõltlane

Keegi on tõsiselt sigamoodi vaeva näinud.
Tarmo
Klubi juhatus

aga äkki teeme anonüümse hääletuse ja vaatame mis rahvas arvab sellest sinu "terroriseerimise" kohta, et sa ei saa neile jumala/alart sõna pähe nii lihtsalt enam määrida :lol: kui küsitluse tulemused näitavad et rahvas tahab et sul postituste aksepteerimine maha võetakse siis saab võetud, nõus?
muidugi on väike aga asjal küljes, praegu on sul ainult võita ja mitte midagi kaotada, peaks sulle mingi kaotuse kah välja panema.
bän kolmeks kuuks näiteks? või siis piirdub hoiatusega? või hoopis ip bän nendele aadressidele mida oled kasutanud igaveseks?

lollil palju võimu :D saad sa sellest aru, et sa põhimõtteliselt asud praegu minu territooriumil (minu, aini ja üllari). seega kui nemad teisiti koos ei otsusta maksab minu sõna.
teeme sulle puust ja punaselt. ma ostsin kahe sõbraga maja (tänud lisaks veel toetajatele kes aitavad kommunaalmakse maksta), neid enamasti kodus pole seega juhin mina majapidamist. siis tuled sina minu hoovile räuskama, ma soovitan sul vaiksemalt võtte, sind see ei heiduta ja sa lased veel hullemini edasi. ma kutsun politsei, ikka ei miskit ja nii mitu korda kuni lõpuks politsei paneb su mingiks ajaks kinni. siis saad mingil ajal vangist välja, alguses oled pisut vaiksem kui varem, kuid mitte pikalt. samas poliitiliselt piisavalt korrektne et ei saa sulle politseid kutsuda. seega paneme sulle suu korvi, teised on rõõmsad kuna sina ei räuska samas peaks olema sina rõõmus et saad veel meie aias viibida. samas kui meie sind nii hirmsasti terroriseerime siis miks sa ei lähe naabri aeda, või ei osta ise endale maja? meie sind kinni ei hoia ju
Vasta