aju saab odavamalt ka uuena ja eestist. küll aga on vaja ju veel lairiba lambdat jpm vidinaid mida niiväga tasuta ei jagata.tann15 kirjutas:Nüüd ma kahetsen et vaba aega enam ei ole,eile l6petasin tööpäeva kella veerand kolme ajal hommikul,kodus olin kell kolm,ja nüüd kohe uuesti tööle tagasi,pole isegi teiselt autolt turbot maha keerand![]()
Kristjan mul töökaaslane seletas eile,et se krdima mäp andur osutub probleemiks kui rõhk peale tulema peaks,lihtsalt ei anna kütet peale![]()
3 Barise anduri soovitas otsida,temalt saan ka progetava aju ja paigalduse,viimane on täitsa tasutaaju maksa ise kah ainult 2000 eestimaist raha..
mootori föönitamine
Re: mootori föönitamine
Lamdat saad laenata ka, seda on rohkem seadistamiseks vaja. Enamusele need numbrid niiukinii miskit ei ütle mis seal on.GTO kirjutas:aju saab odavamalt ka uuena ja eestist. küll aga on vaja ju veel lairiba lambdat jpm vidinaid mida niiväga tasuta ei jagata.tann15 kirjutas:Nüüd ma kahetsen et vaba aega enam ei ole,eile l6petasin tööpäeva kella veerand kolme ajal hommikul,kodus olin kell kolm,ja nüüd kohe uuesti tööle tagasi,pole isegi teiselt autolt turbot maha keerand![]()
Kristjan mul töökaaslane seletas eile,et se krdima mäp andur osutub probleemiks kui rõhk peale tulema peaks,lihtsalt ei anna kütet peale![]()
3 Barise anduri soovitas otsida,temalt saan ka progetava aju ja paigalduse,viimane on täitsa tasutaaju maksa ise kah ainult 2000 eestimaist raha..
GTO kaudu saab k6ik asjad -50%,aga millegipärast kui ostmiseks läheb pole kuskilt midagi saada v6i hind on 5% odavam kui muidu
Hehh,avastasin ykspäev et cossul kah map andur täitsa olemas,hinda kah palju nagu ei ole 50e tk
Käis vahepeal turbotamise asemel teine mõte juba läbi,eks näeb mis saab.

Hehh,avastasin ykspäev et cossul kah map andur täitsa olemas,hinda kah palju nagu ei ole 50e tk
Käis vahepeal turbotamise asemel teine mõte juba läbi,eks näeb mis saab.
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
odavamatel näidikutel polegi minuteada numbreid vaid on segu rikkus sõnadega,et kas ja mida kui palju on...tavaliselt 3 seisundit.oliver85 kirjutas:Lamdat saad laenata ka, seda on rohkem seadistamiseks vaja. Enamusele need numbrid niiukinii miskit ei ütle mis seal on.GTO kirjutas:aju saab odavamalt ka uuena ja eestist. küll aga on vaja ju veel lairiba lambdat jpm vidinaid mida niiväga tasuta ei jagata.tann15 kirjutas:Nüüd ma kahetsen et vaba aega enam ei ole,eile l6petasin tööpäeva kella veerand kolme ajal hommikul,kodus olin kell kolm,ja nüüd kohe uuesti tööle tagasi,pole isegi teiselt autolt turbot maha keerand![]()
Kui vaja läheb siis soomest saab ühest poest suht soodsalt kõik kätte,boosti näidik näiteks maksab smoke 70e,mina saain alla 30e smoke kella sealt
Mondeos oli kasutusel ca 6 kuud,siiani kaitsekile peal ja toimib ilusti,eredust saab regullid jne.

Mondeos oli kasutusel ca 6 kuud,siiani kaitsekile peal ja toimib ilusti,eredust saab regullid jne.

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- aktivist
nn U turn lahenduse tegin. eks kui toidab tuleb ka päris kolle teha mingi hetk. ei vicinud neid flantse viilida hetkel
sierra mk I 5d
huvitav 

ma ütleks, et minu audi pihustite ja renault turboga mootor mis töötas .7 barini oli piisavalt palju funi, et ka sel suvel teda piinata. Kahjuks küll teise kere peal. Prooviks see suvi ainult segu rikkamaks saada ja oleks rahul.
Tundub, et ainukesed, kes on NA turboks teinud on siin foorumis M-Tech - Bomsch ja Kristjan. Miks teised ei proovi?
Ja lõpetuseks ütleks, et süües kasvab isu ja on ikka plaanis kunagi osta progeaju ka aga seda kõike juba teise mootoriga ja kunagi hiljem
Tundub, et ainukesed, kes on NA turboks teinud on siin foorumis M-Tech - Bomsch ja Kristjan. Miks teised ei proovi?
Ja lõpetuseks ütleks, et süües kasvab isu ja on ikka plaanis kunagi osta progeaju ka aga seda kõike juba teise mootoriga ja kunagi hiljem
Ehkoliver85 kirjutas:
1.pole raha
2.pole kogemust(ei julgeta proovida ega abi küsida)
3.pere
4.pole kohta kus teha
Aga kõige rohkem jääb ikka puudu tahtmisest
Parandage kui eksin(lihtsalt minu vaade)

suur hulk on siin foorumis inimesi kes on liiga noored,st ema käest saavad veel taskuraha,olgem ausad 10 eurtsi eest sa omale vemsi ei soeta,elavad vanematega,st et garaasis on isa renault megan ja ruumi pole,kindlasti pole ka kogemusi/teadmisi/võimalust(tööriistade näol),endal on olnud pikemat aega tahtmine kuid minul tuleb piir ette just koha pealt...pole garaasi veel,kuid suve poole saab ehk ehitama hakkata....
Mul pole garaazi,isal pole renood,ja taskuraha kah ei saa
aga mõte oleks hea,leiaks normaalse mootori millest saaks mingit tegevust alustada.
Sinust olen päris palju vanem waher
Osad detailid nagu turbo,cooler,ja voolikumajandust oleks kah olemas,paberitega keevitaja ja ei tohiks see väljalaske kokku siristamine kah enam pommitehnika olla

aga mõte oleks hea,leiaks normaalse mootori millest saaks mingit tegevust alustada.
Sinust olen päris palju vanem waher

Osad detailid nagu turbo,cooler,ja voolikumajandust oleks kah olemas,paberitega keevitaja ja ei tohiks see väljalaske kokku siristamine kah enam pommitehnika olla

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
kristjanil ju bemmi mootori käpad müügis, rida kuus vahele, turbo peale ja saab sierrast püssi missuguse kohe.
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
see oleks patt,vihkan bemme ja nende osasid,sellega astuks ma täielikult vastu endalekaups kirjutas:kristjanil ju bemmi mootori käpad müügis, rida kuus vahele, turbo peale ja saab sierrast püssi missuguse kohe.

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v