Kas kuskilt võiks leida joonise ja õpetuse Sierra 2.0 OHC 74kW mootoririhma vahetamise kohta?
Kas nukkvõlli otsasemmer on eraldi tihend või on see lahendatud kuidagi koos kaanetihendiga? igatahes leemetab seal, ei teagi kumb tihend järgi annab.
Mootori rihm
Re: Mootori rihm
Võib ka vabalt klapikambrikaane tihend lekkida. See tihend suht odav, mingi 50 raha küsiti selle eest. Aga mootoririhma on sellel isendil väga lihtne vahetada. Ma arvan, et mingit õpetust ei olegi vaja. Keera maha see must plekist kate,mis rihma ja rihmarattaid katab(vist kinnitus 3 või 4 6mm poldiga), siis on soovitatav keerata märgid paika. Siis lase pinguti lõdvaks ja vaheta rihm ära. Pinguta uus rihm ära, veendu, et märgid oleks paigas ja lao kõik kokku tagasi.
isegi ühtki rihmaratast pole vaja maha võtta? ma mõtlen neid mille peal geneka rihm jookseb
Kurat seda enam ei mäleta, kas rihm mahtus vahelt läbi või mitte. Aga eks sa ise proovi, seda ratast ei ole ju ka kuigi keeruline eemaldada.Niru kirjutas:isegi ühtki rihmaratast pole vaja maha võtta? ma mõtlen neid mille peal geneka rihm jookseb
alumine rihmaratas tuleb siiski maha võtta,eemaldub ta visalt ja suure haamri abil....
eemaldub lihtsalt ja tõmmitsa abil