vaba teema, kuid jääme viisakaks
Re: Üleliigne nukkvõll ehk siis Dohc vs Ohc...
Sportlikust huvist võibolla mainingi, et ma tean ühte head autot, mille soetamist tasuks vb kaaluda 

Esisild võib vedada siis, kui tagasild juba veab!
vvallo, sa see nädalavahetus laitse sõitma lähed? või tuli see asi praegu ootamatult? 

Motorsport is a lifestyle
bomsch mul on 89a sierra, nagunii seda mõtlesid.
Kuid pole tarvis nõmetseda.
Kuid pole tarvis nõmetseda.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Laitse ? Mis ürituse raames ?
oktoobris pidi ju alles olema seal

ma sain ka alles paar päeva tagasi teada 
rally.ee's seda üleval pole kuid nii laitse enda koduleheküljel kui ka autosport.ee's on olemas
link ka sulle http://www.autosport.ee/rallyreg/?page=40&race_id=124&" onclick="window.open(this.href);return false;
oleks seda ammu teadnud siis oleks saanud 500.-ga peale, kuid praeguseks on juba hind tõusnud, täpsemalt loe juhendist
seekord on asi vähe põnevam, pannakse kaks autot rajale, et toimub siis omavaheline võistlus ka.

rally.ee's seda üleval pole kuid nii laitse enda koduleheküljel kui ka autosport.ee's on olemas

oleks seda ammu teadnud siis oleks saanud 500.-ga peale, kuid praeguseks on juba hind tõusnud, täpsemalt loe juhendist

seekord on asi vähe põnevam, pannakse kaks autot rajale, et toimub siis omavaheline võistlus ka.
Motorsport is a lifestyle
Oh pagan, ma täiesti kursilt mööda üritustega. Aga see nädalavahetus minu üleliigne nukkvõll küll ei pöörle veel 
Külmast peast on minu -dohc- hakanud turtsuma jälle, viimati tegi nii kui küünlad hakkasid hingusele minema. Ei tea kas och ka peale 8 kuud pähe saamist tahaks küünalde üle vaatamist.

Külmast peast on minu -dohc- hakanud turtsuma jälle, viimati tegi nii kui küünlad hakkasid hingusele minema. Ei tea kas och ka peale 8 kuud pähe saamist tahaks küünalde üle vaatamist.
Kui keegi autoga neljap, 7 oktoober tallinnast kuressaarde liigub siis võiks teada anda. 

0 esiveolist, 8 tagaveolist.
Tallinnast läänemaale ehk liigun,aga kui hästi räägid v6in sadama visata 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Mis krdi teema nende 1.6 cvh mootoritega on,enda punasel oli pidevalt jama,kord kuus küünlaid vahetada suht norm?
See sinine soome nr ostes viskasin kohe tutikad küünlad peale,ja nyyd hakkas jälle mootor paukuma lärtsuma ja edasi ei lähe,soovitasin kyynlad ära vahetada ja asi käib nagu kell jälle
See on mootor mida mina endale enam ei v6ta!
Bensiini v6tab m6tetult palju,edasi ei lähe jpm häirivat.
See sinine soome nr ostes viskasin kohe tutikad küünlad peale,ja nyyd hakkas jälle mootor paukuma lärtsuma ja edasi ei lähe,soovitasin kyynlad ära vahetada ja asi käib nagu kell jälle

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
ei ikka otse kuressaarde oleks meeldiv.tann15 kirjutas:Tallinnast läänemaale ehk liigun,aga kui hästi räägid v6in sadama visata

0 esiveolist, 8 tagaveolist.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
ükskuus ei liigugi edasi ja võtabki palju kütet, kuid räägi mis firma küünlaid kasutad.tann15 kirjutas:Mis krdi teema nende 1.6 cvh mootoritega on,enda punasel oli pidevalt jama,kord kuus küünlaid vahetada suht norm?
See sinine soome nr ostes viskasin kohe tutikad küünlad peale,ja nyyd hakkas jälle mootor paukuma lärtsuma ja edasi ei lähe,soovitasin kyynlad ära vahetada ja asi käib nagu kell jälle![]()
kunagi kui punasel vahetasin siis läksid bochid pidevalt peale,sellel sinisel läksid vist denzo ,ei mäleta enam päris täpselt seda viimast.
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
nii jääbgi küünlaid vahetama.... Motocraft on võlusõna