74kw ja 85kw identifikatsioon???
Re: 74kw ja 85kw identifikatsioon???
tere olen selle fordi asjanduses uus aga mis vahe on pinto ja is-l ja kas seda ka väljast näeb endal on 2.0 sierra 205 plokiga 74 kw heitgaasi tagastus on ja lambda ja kat on ka olemas
loe käesolev teema läbi ja ongi vastus käes...g5943 kirjutas:tere olen selle fordi asjanduses uus aga mis vahe on pinto ja is-l ja kas seda ka väljast näeb endal on 2.0 sierra 205 plokiga 74 kw heitgaasi tagastus on ja lambda ja kat on ka olemas
Mees peab nii palju jooma, et naine taararahast lõdvalt ära elaks!
IS on ilma lambda ja katita, jagaja, aju ja mootori juhtmestik on teised..g5943 kirjutas:tere olen selle fordi asjanduses uus aga mis vahe on pinto ja is-l ja kas seda ka väljast näeb endal on 2.0 sierra 205 plokiga 74 kw heitgaasi tagastus on ja lambda ja kat on ka olemas
Vw Passat 1.9TDI 02`
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
Audi 80 1.6 86´
Audi 80 1.6 85`
Ford Sierra 2.0 85´
täna siis, peale kuu ajast pausi, panin aku peale, et teen käivitusürituse vol 2...ja vaevu sain süütevõtit puutuda kui süda hakkas lööma! haah! mine võta siis kinni, et mis eelmine kord viga võis ollakyllo kirjutas:aidake mul see pritseelukas nüüd käima saada palun!![]()
säde on vägev, bensiin on sama vägev, ketrab ringi kuis vaja aga käima ei läe!
samas bensiin silindriteni justnagu ei jõua-küünlad jäävad kuivaks. ometi peale surub...

muusosas-päris hästi liigub see 2.0 ohc

Oleks ka vaja abi is-i käima saamisel, mootori juhtmestiku küljes olevat 5 otsaga pistikut mis peaks ühinduma kere juhtmestikuga ei ole kuhugi ühendada (kerel selline pistik puudub,eelnevalt 1.8L karpa) seoses sellega oleks vaja teada mis otstega mis juhtmed tuleks ühendada.