vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
KRANTS
kasutaja

Postitus Postitas KRANTS »

TOm kirjutas:
KRANTS kirjutas:amatöörid :lol: :lol: :lol:
:wink:
paljuga sa, tapamasin, siis maanteel sõidad...200-ga? :roll:
miks sa küsid: "paljuga?" pigem küsi: "Millega sa samadel kiirustel maanteel sõidad?"
Te keksite siin madalate autodega, ohh kui äge :!:
mina läksin eile kaubikuga hommikul suure tuulega (kell 7AM hakkasin liikuma) mingi 45minutit Mõigust Kabalasse (Imaverest mingi 15-20km Viljandi poole) :idea: kiirus oli enamus ajast 130km...
Mingi teise kaubikutüübiga ajasime võidu- mõlemal lällarid peal, ning kiirelt sihtpunktis :idea: kusjuures teine kaubikumees oli ametilt veel politsei :oops: :oops:
aga vabal ajal on nad inimesed nagu meiegi :wink:
Pilt
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

endalgi paar politseid tuttavad ja tõepoolest on nad inimesed
Dani
aktivist

Postitus Postitas Dani »

HoLm kirjutas:Paldiskis sõitsin majaka poolt linna poole tagasi pimedas kui äkki nägin mingit sähvatust vasakult poolt (vastassuuna poolelt) tulemas ja järgmine silmapilgutus oli Isane kult (metssiga) mul nina ees... sain hoo maha (kiiiruselt 70 - 40-le umbes) kui käis mats ja nägin kah et sain sea tagumisse otsa pihta... peatasin auto läksin välja ja uurisin mis juhtus... stange kriimustused olid julmad... päris kohe sügavad juhikõrval poolel ning ka suunatuli sai pihta kui ka suuna tuld hoidev plekk... muidu sai asi õnnelikult joonde... seaga ei juhtund midagi sest teda polnud näha kuskil ka järgmine päev valges lebamas vms
holm on julge mees ma vaatan....et julgeb kulti närvi ajada...ja siis veel välja ka minna....kult võib täiesti sodiks su sorkida oma kihvadega...ühel mu sõbral on 30 cm pikkune haav reie peal
pikad jalad....2.0 pritsung...1988 a väljalase
TOm
Administraator

Postitus Postitas TOm »

KRANTS kirjutas:
TOm kirjutas:
KRANTS kirjutas:amatöörid :lol: :lol: :lol:
:wink:
paljuga sa, tapamasin, siis maanteel sõidad...200-ga? :roll:
miks sa küsid: "paljuga?" pigem küsi: "Millega sa samadel kiirustel maanteel sõidad?"
Te keksite siin madalate autodega, ohh kui äge :!:
sa madalate autodega liiklejaid pead amatöörideks? sa keksid siin suure autoga? no kõik ei peagi olema rekkajuhid :D

ja see, et kaubikuga sellise tuulega nagu eile oli, sõita 130-ga :? teatavasti kaubiku suured külgpinnad on eriti tundlikud külgtuule suunas...ja kui tuleb suurem tuule iil (tavaliselt ootamatult) oledki vastassuunas kellegi surnux sõitnud.
powered by 2.0 Ohc
kersti
Klubi auliige

Postitus Postitas kersti »

Ma arvan ka, et ei ole mõtet kekata siin oma kihutamistega. See pole mingi asi, mille üle uhkust tunda.
Tarmo
Klubi juhatus

TOm kirjutas:ja kui tuleb suurem tuule iil (tavaliselt ootamatult) oledki vastassuunas kellegi surnux sõitnud.
mul sai onu nii surma. kaubik tuli juhi uksest sisse
MJack
kasutaja

Postitus Postitas MJack »

tarmo kirjutas:kitsest põikasid mööda kuid ikkagi läks kahe auto vahelt läbi :wink: ja kui peaaegu esitules oli siis tagatiiba oleks ta ka väga järsu keeramisega jõudnud paari meetripealt :wink: . tegelt ma usun sind aga lihtsalt sõnad ei tulnud nii nagu vaja :)
ega jah raske kirjeldada seda olukorda, asi käis lihtsalt nii kiiresti, paar sekundit ja situatsioon oli möödas, paremal nurgas nägin kitsepead, automaatse reaktsiooniga pööre vasakule ja tagasi ning oligi kõik
karvaendel
kasutaja

Postitus Postitas karvaendel »

Sai kunagi põdratesti tehtud ainult et 130 pealt ja põdra asemel oli mingi jalgrattaga joodik. Nägin teda viimasel hetkel kuna üks tuli oma megaregull tuledega vastu, jotast sain mööda ja ka vastutuliast sain mööda aint järgmine pilt oli kuidas puud ja põõsad tulede valguses mööda kimasid. Õnneks jäin teele aga ülejäänud tee üle 70 vajutada ei julgenud ja iga vari ja asi mis tulede valguses liikus tegi kohe mega valvsaks. Peale seda intsidenti pole ma öösiti eriti üle 100 km/h vajutanud. Parem karta kui kahetseda!
Tarmo
Klubi juhatus

kerepeale andsid ikka jotale.
selline võib ju lisaks endale ka kellegi teise ära tappa.
mul õel oli selline juhus kus üks koperdas rattaga teepeal ja oleks äärepealt otsa sõitnud. järgmine päev oli uudistes et üks autojuht ajas ta alla ja kui vaatama läks ajas teine autojuht esimese autojuhi alla niiet kaks laipa oli
karvaendel
kasutaja

Postitus Postitas karvaendel »

Kusjuures junn oli nii jahe, et ei tulnud selle pealegi, et tüübiga vestlusse astuda.
Muhkel
kasutaja

Postitus Postitas Muhkel »

metsloomi on tõesti väga palju liikvel, eriti kitsi, kuid on ka mets-sea pere teele sattund.
meil on tartust väljas ala 4km nuu kindel rada millel me käime autosid piinamas "testimas".
ja eelmine talv tekkis idee, et oh sõidaks kelguga taga autol,
mõeldud tehtud. mingi moment hakkasid kiirused päris kohutavalt kasvama.
grande finale oli vist 120km/h kui ma õieti mäletan :? mille sai sõber kätte.
igastahes uuele ringile minnes viskasime kelgu välja matt kelgule peale pehmenduseks ja tuld, nuu ja kiirendamise pealt, ala
50-60 km/h sees, hüppab metsast kits üle tee, auto ja kelgu vahelt läbi täpselt üle nööri.[nööri pikkus oli õnneks pea 25 meetrit].
peale seda kadus kül igasugune huvi selle vägeva kelgu sõidu vastu.
...Rallisõitjad sünnivad ja surevad vale kummisegu tõttu...
KRANTS
kasutaja

Postitus Postitas KRANTS »

TOm kirjutas:sa madalate autodega liiklejaid pead amatöörideks? sa keksid siin suure autoga? no kõik ei peagi olema rekkajuhid :D

ja see, et kaubikuga sellise tuulega nagu eile oli, sõita 130-ga :? teatavasti kaubiku suured külgpinnad on eriti tundlikud külgtuule suunas...ja kui tuleb suurem tuule iil (tavaliselt ootamatult) oledki vastassuunas kellegi surnux sõitnud.
ma ei tea, et mul CE kat. olemas oleks :roll:
sõitsin jahh... te keksite et ilgelt äge oli sierraga kimada... katsuge siis kimada sellega, mis rohkem tundlik on... siis oleks juba ammu soe püksis...kaubik on jahh külgtuulele vägagi vastuvõtlik... mul on veel kõrge kaubik, mitte madal Renault Trafic vms... (mendil oli Trafic). ja möödasõite välimises kurvis tehes olid rattad juba maast lahti ka :wink:

aga ma olen koguaeg rääkinu: "Osav ja hea juht pole MITTE SEE, kes liiklusohtlikesse olukordadesse ei satu!! Vaid ikka see, kes suudab sealt ka ilma kellegile viga tegemata välja tulla!!"
see, kes ütleb, et ta 50 aastat autojuht olnud ja MITTE MIDAGI pole juhtunud, ei näita kogemusi... :?
anonüümne autojuht kirjutas:"Ma olin juba 20 aastat järjest autojuht olnud, enne kui roolis magama jäin!"
:lol: :lol:
Pilt
skyline boy
turist

Postitus Postitas skyline boy »

haha loll küsimus aga.. Palju kannatavad sierra ohc mootori kolbid?või kas 2,8l ja 2,9l on samad kolbid? :D
Pinto Turbo
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

mis ilm mujal linnades hetkel on? meil siin veidi lumine...lennuväljal on hea kihutada(A) huvitav kas homme on ka lennuväljal lumi maas, kui on siis keegi ei viitsi siia kihutama tulla? :twisted:
Motorsport is a lifestyle
Tarmo
Klubi juhatus

hommikul oli lahe ja lõuna ajal kah enam vähem aga nüüd hakkas juba liiga pasaseks minema, kuid arvan et öösel läheb jälle lahedaks.
lahe =libe ja lumine
Vasta