vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
Jaan
sõltlane

Re: vaba teema

Postitus Postitas Jaan »

Naljamehed. Võtke näiteks E30 2l 90a mudel ja võtke 2l sierra 90a ja pange mõlemad stock konditsioonis rinkale sõitma. BMW teeb ikka pika puuga ära.
Seda ma tahaks kohe näha, kus Top gearis Mondeo ST-d bmw-st paremaks peetakse? Need autod on ju sama nagu võrdleks Volgat Cadillaciga. Ma vaatasin ka netis, pigem pilati, et st220 on nii rariteetne masin, et neid osteti isegi vähem kui kordades kallimaid M3-si ja Aston Martineid. Tegemist on järelikult sama elitaarse masinaga nagu Alari enda daisel sierraari. Elitaarsus seisneb muidugi selles, et vähesed tahavad :lol:
Ilus, polegi saanud vaielda pikka aega siin ja nüüd kohe preemiaks tuldi nii lolli jutuga, et mul läks kohe nägu särama.
Viimati muutis Jaan, 22 Nov 2010, 18:52, muudetud 1 kord kokku.
Sierra Is
Tomks
kasutaja

Postitus Postitas Tomks »

Noo naljaninad tõesti! Mul vennaga olnud kaks E30't ja pole öelda ühtegi halba sõna, nagu ka sierra kohta. Mõlemal omad head ja vead. Õnneks on jah E30'te rullnokaaeg läbi saanud, kui võrrelda mis seis oli E30 foorumis 6 aastat tagasi ja nüüd.
Ma ootan pingsalt millal kõk sierrarondid on ära roostetanud või puusse sõidetud, siis on ehk võimalus ka nendel vähestel korralikel Sirjedel hiilata ja foorumis oodata ka rohkem tõsiseltvõetavaid projekte.
Igatahes E30 on minu elu "To Do" listis.
kurivaim
kasutaja

Postitus Postitas kurivaim »

E30 on võibolla mingilmääral välimuse poolest enamvähem, aga ega see e36 jah kõige kirkam kriit ei ole...
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

lugesin ja pean nõustuma kõigiga peale tanni ja allari...üllaülla onju,teil mõlemal mingi korralik e30 on olnud?rääkimata sellest,et rinkal tavaline 95kw e30 põske sierrale tõmbab on valmistamis kvaliteet ka pisut teine,dont get me wrong...mulle meeldib sierra,eriti korralik aga ärma lasku vaidlusesse,täiesti mõtetul teemal,mis tann sinusse puutub siis jahm,pane sellele "oma" e30 korralik asi kapotti (kapote)alla mingi 2,3 vanakool või 2,5 uus,viska ilus sisu sisse ja kahtlen,et selle sierra vastu nt vahetaksid,pluss e30 pole pekstes ka enam mingi rullnokkade masin,pigem on juba seda sierra,kuna sierrat rohkem ja iga teine küla nolk omab seda,et külapoe ees kummi põletades sõbrantsidel märjaks ajada.E30 on rariteet juba,võta aluseks kasvõi hinnad.Kõik minu poolt.
AlarT
sõltlane

Postitus Postitas AlarT »

Isegi, kui E30 peaks olema 2,0 parem kiirendus veidi, ei tee seda teda veel paremaks, sest tänavaliikluses ei oma see tähtsust.
E30 on kerge tagaotsaga ka ja üldse selline auto, mis ei oma erilist juhitavust, et sellega võiks mingeid rinka aegu kilgata.

Mondeo ST220 võrdles Jeremy Clarkson just sellepärast 3nda seeria tava bemmiga, et see on sellest odavam, aga parem.
M3 on ju väga palju kallim, seda pole mõtet enam võrrelda.
Jeremy Clarkson pidas silmas ikkagi seda, mida antud raha eest saab.

Ja nagu ma ütlesin, BMW algab 5-ndast seeriast.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
kaups
Moderaator

Postitus Postitas kaups »

kupee e30 minuarust vägagi hästi juhitav kui mõistad vähegi rooli keerata ise. :roll:
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
kurivaim
kasutaja

Postitus Postitas kurivaim »

Ei noh tegelt saab sierrast ka ju korraliku ringraja pilli kui mingi uue scorpa cossu mootor vahele visata kui juba nii võtta.
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

:roll: mulle hakkas ka see teema nüüd täitsa meeldima
AlarT kirjutas:Isegi, kui E30 peaks olema 2,0 parem kiirendus veidi, ei tee seda teda veel paremaks, sest tänavaliikluses ei oma see tähtsust.
E30 on kerge tagaotsaga ka ja üldse selline auto, mis ei oma erilist juhitavust, et sellega võiks mingeid rinka aegu kilgata.
sellega panid küll "veidi" puusse. Kui panna stockid 2.0 e30 ja 2.0 sierra kõrvuti rajale siis sierra jääb kohe kindlasti jalgu, kuna ta on lihtsalt niivõrd uimane, bemmil on väänet ja jaksu ja tahet edasi astuda :D
Motorsport is a lifestyle
kaups
Moderaator

Postitus Postitas kaups »

mõttetu vaidlus tegelikult, jääb kehtima ütlus "iga l*ts kiidab oma v*ttu". :wink:
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Jah, minu viga oli, et M3 mängu tõin.
Aga Ford peabki odav olema, sest neil ei olegi ju midagi pakkuda. Kui nad hakkaks ka hinda küsima siis poleks üldse põhjendatud Fordi ost. BMW teeb siiani häid autosid, Ford lõpetas juba üle 15a tagasi "normaalsete" autode tegemise ja kolis nokaveole. On paar enam-vähem sportmudelit ja thats it. BMW-le mudelivalikute lõikes ei ole ikka mitte kottigi vastu panna. ...kahjuks.
Sierra Is
marekw
kasutaja

Postitus Postitas marekw »

Bomsch kirjutas:Jah, minu viga oli, et M3 mängu tõin.
Aga Ford peabki odav olema, sest neil ei olegi ju midagi pakkuda. Kui nad hakkaks ka hinda küsima siis poleks üldse põhjendatud Fordi ost. BMW teeb siiani häid autosid, Ford lõpetas juba üle 15a tagasi "normaalsete" autode tegemise ja kolis nokaveole. On paar enam-vähem sportmudelit ja thats it. BMW-le mudelivalikute lõikes ei ole ikka mitte kottigi vastu panna. ...kahjuks.
Ford Focus ja Monedo täitsa sõidetavad ning vastupidavad masinad.On neist mõlemast olemas ka 4x4 aga ega see tagasillalistele vastu ei saa :D.Olen ise Focus ST 2003 2.0 sõitnud ja ei olnud selle kohta midagi halba õelda.
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Värskenda natuke mu mälu 4x4 focuse suhtes ja 2000+ ülesse mondeo 4x4 suhtes, palun. :shock:
Sierra Is
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Pole tuju vaielda,aga kuskil üle nädala olen juba end iga jumala päev segi joond ja selline masendus on peal,jagu sellest ei saa ilmselt,vaadake mis armastus teha võib ja kui lihtsalt see läbi võib mõnel saada :cry: :cry:
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
sõdurpoiss
aktivist

Postitus Postitas sõdurpoiss »

Põhimõtteliselt ma võiks praegu ennast bemmifoorumisse kasutajaks registreerida ja siis teeks seal teema: "miks te sõidate bmw autodega, lollid olete vä?" Vot Bentley on korralik auto! Võtame näiteks võrdlusesse E60 bemmi ja Bentley Arnage. No vaadake kui kole see bemm ikka on, nii inetud nupud armatuuril ja kui -tsenseeritud- see keskkonsooli plastik on! Bemmi uksepolster näeb välja nagu kassi okse. Miks te sõidate nende bemmidega?Pole raha et normaalset autot(Bentley) osta?? Tsiises kraist! Ja kui kellelgi oleks midagi bemmi õigustuseks öelda siis ma väidaks et pole nii lolli juttu ammu kuulnud. Rinkal saaks bemm oma 127 kw ikka mitme ringiga lutti, Bentleyl on jõudu ja minekut ikka sitaks rohkem (368kw)

Ühesõnaga üsna mõttetu iba. Kas ma koguks sellise jutuga bemmifoorumis kuhjaga austust? Yeah sure.

Kellele meeldib bemm, läheb ostab omale ühe ja naudib. Ei pea escordiga sõitma kui bemm pepu märjaks ajab.
Pilt
sõdurpoiss
aktivist

Postitus Postitas sõdurpoiss »

Tanel kirjutas:Pole tuju vaielda,aga kuskil üle nädala olen juba end iga jumala päev segi joond ja selline masendus on peal,jagu sellest ei saa ilmselt,vaadake mis armastus teha võib ja kui lihtsalt see läbi võib mõnel saada :cry: :cry:

Vaata asja sellest küljest, et mõnikord tähendab ühe loo lõpp millegi uue ja parema algust.

Iidne Tõstamaa vanasõna.

Ole tugev.
Pilt
Vasta