vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
oliver85
fanaatik
Kontakt:

Re: vaba teema

Postitus Postitas oliver85 »

Teeme sellele asjale lihtsa lõpu.

http://skogenracing.editboard.com/proje ... -t5459.htm

Sierra on hea SEST TA ON ODAV.
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Sellega ma olen nõus täiesti. Endalgi 2 tk olnud, puhas rõõm neid sättida. Aga no samas ma ei pea neid ikkagi E30-st paremaks. Juhitavus ja veermiku konkreetsus on E30-l minu arust parem, nii palju kui ma sellistega sõitnud olen.
Sierra Is
Kristjan
fanaatik

Postitus Postitas Kristjan »

Mida te mehed nüüd vaidlete teema mille eest keegi kellegile isegi õlli ei kärista? Kas saab keegi sellest targemaks kas jääb äkki keegi lollimaks või jumal teab mida. MIS VAHET SEAL ON mis 20 a tagasi auto arvutajad ütlesid. Sõidad sellega mis meeldib millele uued piduriklotsid osta jõuad..

Aga ei siin kõik nii teravad, et isegi rajapäev pole enam in. Tuleks teha midagi sellist:
Pilt
sierra mk I 5d
sõdurpoiss
aktivist

Postitus Postitas sõdurpoiss »

No näed,sierraclubis on nii tulihingelised bensiinipead, et neil on raske seedida kui keegi siin bemmi ülistama tuleb. :D

Sellest tekibki erinev suhtumine, et inimesed hindavad autode juures erinevaid väärtusi.
Üks hindab juhitavust, teine sõidumugavust.
Ühele meeldib kiirendus, teine otsib ökonoomsust.
Üks peab tähtsaks koostekvaliteeti, teine ruumikust.

Ju siis Sierrade fännid on leidnud selles autos just sellise koosluse erinevaid omadusi, mida nad hindavad.
AlarT ju vahetas oma viiese bemmi sierra vastu, kuna tema silmis on sellel autol rohkem just talle meeldivaid külgi.

Mina ei ole kunagi arvanud, et sierra on maailma parim auto, aga kui kellegi meelest on sierra parem auto, kui mõni teine, siis on see tema isiklik arvamus, mida tuleb austada.
Väita, et kellegi isiklik arvamus on loll jutt, on matslik.
Pilt
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Meil naisega oli neli autot: + paar autot mul millega aeg ajalt rallisin
Ford Scorpio 2,9v6 93a Ghia
Ford Scorpio 2,5td 98a
Ford Sierra 1,6cvh
Ford Sierra 2,0 4x4
diisliga sõitsime pikemaid otsasid,teise scorpaga vahest linnapeal,aga nüüd sõidan igapäevaselt ikkagi sierraga kuigi disla seisab samamoodi maja ees ja ei ütleks et 98a punn on kole,ebamugav,lärmab,pigem vastupidi,aga ikkagi sõidan sierraga :|
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Mis teil naisega, naine ju jättis su maha, alles halasid. Nüüd pead load ära tegema!! :lol:
Lund ka sajab, praegu võiks mingi sierra olla, läheks laseks parklas mõned 8 8)
Sierra Is
-Eero-
aktivist

Postitus Postitas -Eero- »

Bomsch kirjutas: Lund ka sajab, praegu võiks mingi sierra olla, läheks laseks parklas mõned 8 8)
Ei saa isegi parklasse minna. Tembeldatakse Delfi's kohe rullnokaks ja Eesti Politsei teeb pagasnikus inventuuri.
Oskab keegi nimetada siin päälinnas normaalseid kohti ka, kus saaks talvised sõiduvõtted uuesti meelde tuletada ja niisama funnida?

Eero
Jaan
sõltlane

Postitus Postitas Jaan »

Politsei käib õhtuti siin peedistamas, päeval poogen. Jutt käib Laagri Maksimarketi parklast.
Sierra Is
AlarT
sõltlane

Postitus Postitas AlarT »

Ma ei väidagi, et BMW E30 ja Sierra ühes klassis on, ma väidangi seda, et Sierra on parem, kui E30.
Ka juhitavus sierral E30-le alla ei jää, pigem on sierra juhitavus parem.
Lihtsalt, kui keegi tuleb kiitma mingit vana 3-st bemmi ja väitma, et see on parem ,kui sierra siis ma vaidlen sellele vastu, sest ma ei nõustu sellega.

Ma üritangi väita, et sierra on parem auto, kui see E30 3-seeria bemm.
Üritangi väita seda fakti.
E30 bemmi juhitavus ja pidamine pole midagi nii hea, nagu üritavad siin mõned väita, paras kits on see E30 tee peal.

E34 pealt läksin ära peamiselt rahalise poole tõttu, muidu on E34 ikka viimasepeal masin, loomulikult on sellelgi omad vead, nagu igal autol.

Kui rääkida väga heast juhitavusest, siis ei oma seda ei E30, ega ka mitte Sierra.
Kuna E30 mulle ei meeldi disainilt ja on ebaökonoomsem ning kallim pidada ka, siis ei näegi, ma tal sierra ees mingeid eeliseid.
Sõidunauding on sierras parem, minu arvates.
E30 ei paku mingit luksuslikku jooksu ega midagi, Sierra ka ei paku, aga pakub rohkem, kui E30 igatahes.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
kaups
Moderaator

Postitus Postitas kaups »

Eile õhtul oli mustika parklas päris mitu tiirutajat. 8)
0 esiveolist, 8 tagaveolist.
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

huvitav mis võmmid teevad kui ma ütlen et pagass käib puldist lahti ja puldil patakad tühjad...mis tegelt nii ongi 8)
sõdurpoiss
aktivist

Postitus Postitas sõdurpoiss »

No kui nad sind juba kinni on pidanud, siis tõenäoliselt kutsuvad sind oma autosse sooja. :D
Pilt
waher
fanaatik

Postitus Postitas waher »

ma ütlen,et mul autos soojem,istuge parem minu autosse:D
peab ikka tule kustutid ja asjad orgunnima...
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

Bomsch kirjutas: Erki edaspidi sõidad morni näeoga, muidu Sõdurpoisil, Alar-T-l ja veel mõnel mehel sõidab katus ära, et mida sa raisk naeratad seal väga halva auto roolis.
Seda on raske teha selliste ilmadega. Kuid katsun ikkagi meeles pidada seda, et kui mõni sierra vastu kulgeb siis hakkan jonnima, vaatan igatseva pilguga head sierrat, viskan hetkega külje ette ning näitan küljeaknast omajoonistatud pilti:
Pilt
AlarT kirjutas:Ma üritangi väita, et sierra on parem auto, kui see E30 3-seeria bemm.
Üritangi väita seda fakti.
Kui see on fakt, siis palun too see fakt esile.
Küsiks veel sinu käest, mitme e30-ga sa sõitnud oled?

aga eks see muidugi suht mõtetu teema on, igaüks jääb niikuinii enda arvamustele kindlaks. Ja kuna endal olnud mõned sierrad siis võin julgelt väita et nad on üsnagi head autod, kuid leian ikkagi seda et bmw tase on üks aste kõrgemal.
Motorsport is a lifestyle
AlarT
sõltlane

Postitus Postitas AlarT »

Ma ei leia, et puhtalt BMW märk, midagi tähendab.
1 ja 3 seeria puhul ei tähenda see põhimõtteliselt mitte midaig, seetõttu ei peagi 3 seeria olema, midagi erilist.
Hea on ikka see BMW, mis on hea, mitte lihtsalt BMW märgiga auto.
Võin sulle tuua võrdluseks selle, et E36 on ilmselgelt E30-st üle, ometi BMW E36 on üsna mõttetu auto ja ei oma mingeid erilisi omadusi, peale oma hea kaalujaotuse.
Nii, et kui E36 on nii kesine, siis mõtle ise, mis E30 veel olla saab ja mida ta ongi?
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Vasta