Tere
Küsimuseks siis, et kas on äkki teinud DOHC mootori OHC' ks või vastupidi, täiesti töötav doonor pill on mul olemas, on kellegil aimu, kas saab plokki iseenesest kasutada ja kaane ringi visata kogu muu vajaliku krempliga või on seal oodata mingeid ületamatuid probleeme? Põhimõtteliselt võiks ka kogu mootori ringi tõsta, kuid esialgu väga ei viitsiks!
K: DOHC mootor OHC' ks??
Re: K: DOHC mootor OHC' ks??
Tõsta terve mootor korraga ringi. Arvan, et kohe kindlasti kõvasti lihtsam.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
eedafer kirjutas:Tere
Küsimuseks siis, et kas on äkki teinud DOHC mootori OHC' ks või vastupidi, täiesti töötav doonor pill on mul olemas, on kellegil aimu, kas saab plokki iseenesest kasutada ja kaane ringi visata kogu muu vajaliku krempliga või on seal oodata mingeid ületamatuid probleeme? Põhimõtteliselt võiks ka kogu mootori ringi tõsta, kuid esialgu väga ei viitsiks!
DOHC on ketiga mootor ja OHC on hammasrihmaga mootor? Nii, et ei saa seal kaane ümber tõstmisest midagi kasu!
Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!
Kui nüüd kaine peaga mõelda ja kapotialla vaadata, siis tõepoolest on dohc ju ketiga ja ei saa ploki kasutamisest asjaolbert kirjutas:eedafer kirjutas:Tere
DOHC on ketiga mootor ja OHC on hammasrihmaga mootor? Nii, et ei saa seal kaane ümber tõstmisest midagi kasu!

eedafer kirjutas: Krt see on nüüd küll selgemast selgem, et dohc kone ei kõlba k......se ka mitte, vana hea ohc on ikka pommikindel!
Oled asjast ikka õigesti aru saanud. Tee OHC ilusti korda ja tõsta vahele ja ongi mured murtud.
Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!
Ohc- saad dohciks teha kui ohc alumist otsa kasutad, aga noh mõttetult kalliks läheb.
Sierra Is