Starter

Kapotialused jutud
FordSierra2.0Clx
kasutaja

Starter

Postitus Postitas FordSierra2.0Clx »

Starter ei võta üldse järgi,vahepeal sai kõvasti käiatud,nüüd ei taha töödata
muidu sai käigukast ka ära vahetatud ja just peale auto kummuli keeramist jms. ei töötanud
seal on mingi juhe mis läheb käigukasti külge,see on maandus?
Ford Mustang 1969 Shelby Gt-500...it´s like a dream
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Koputa starteripeale. Kui käima eiläinud tuli koputada veits ja läks.

Mul starterisse 3 juhet läheb.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
tarzic
turist

Postitus Postitas tarzic »

Kas üldse mittemingisugust häält ei tee? Kui starteri ringi võtab, kuid see ei haaku hoorattaga, siis on ilmselt pentix õhtal. Kui aga täielik vaikus, siis vaata esmalt juhtmed üle (kas on kõik ilusti küljes ning kas vool tuleb peale). Kui sellega kah kõik OK, siis võid hakata koputama või starterit maha kakkuma.
4x4
siil
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas siil »

jah vaata juhtmed yle mul oli vana starteriga sama jama et ei tahtnud töötada
aga sai juhtmed korda tehtud ja siis töötas ilusti kuni läbipõlemiseni!!!
elu on ilus ja õlu on elus

http://www.s-tuning.ee
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

ma pidin kh eilse märja ja lögase ilma tõttu starteri klemme puhastama, sest ei saanud enam võtmest käima...üldse võiks mingi põhja kate/kaitse olla, sest märja ja niiskusega on koguaeg jamad mul.
xr4
fanaatik
Kontakt:

Re: Starter

Postitus Postitas xr4 »

FordSierra2.0Clx kirjutas: seal on mingi juhe mis läheb käigukasti külge,see on maandus?
jah see on maandus
Madox
turist

Postitus Postitas Madox »

Minul ka ükskord starter andis otsad, ei olnud enam pendixi koputamisest ka kasu. Võtsin ta täitsa lahti ja puhastasin klemme jne, asi oli seest ikka nii kuiv ka, et käega ka juba raske ringi ajada, kerge õli ja paksemat määret(davot) laagritele vahele ja peale kokkupanemist hakkas igavesti nobedasti tööle. Siiamaani pole veel probleeme sellega olnud.
valmar
kasutaja

Postitus Postitas valmar »

oli kah kunagi sama laks et ei läinud käima,ja sai mingi vahepeal pentix ära vahetatu ja siis ei haakaunud üldse järgi ja nii on olnud mitmeid kordi ,siis tuleb aga starter jälle maha võtta ja puhastama,kntrollima hakata:D ütlen seda et enamus ajaston mul olnud probleemid juhtmete ühendusega,eriti sellega mis läheb tõmbereleest peakorpusesse.selle juhtme karvad ei tohi minna suure pea korpuse vastu muidu ei haaku kohe üldse.pealegi o'pole mul kunagi koputamine kah aidanud vaid on alati tulnud starter ära võtta.no mul on seda juhtunud umbes 10 korra juures kus olen pidanud starterit maha kiskuma:D
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

aga kas kuidagi saaks teha seda asja veele ja märjale kindlamaks, sest mul kh ikka mitu korda tulnud klemme puhastada. ei taha eriti autoga sõita, kui sa tead, et kui nüüd tankima lähed või kuskile pargid, ei pruugi enam käima minna.
siil
aktivist
Kontakt:

Postitus Postitas siil »

võimalus on põhjakaitse panna
elu on ilus ja õlu on elus

http://www.s-tuning.ee
valmar
kasutaja

tannile niipalju,et võta sõbrad kaasa siis saab alati käima,kui mul tavaliselt on oht olnud siis ma pole üksinda hakanud liikuma.:D
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dexter »

Dexter mäletab et kunagi...vene autodega (mosse) sai tehtud sellist pulli kui pendiks oli kinni jäänud või otsad andnud...sai ühendatud need kaks jämedat otsa mutrivõtmega kokku..ja voilaa...autu töötas :lol: ...ei tea kas ka sierral toimib see varjant..:S
tann
fanaatik

Postitus Postitas tann »

valmar kirjutas:tannile niipalju,et võta sõbrad kaasa siis saab alati käima,kui mul tavaliselt on oht olnud siis ma pole üksinda hakanud liikuma.:D
eks jah kui ei olnud kindel, siis üksi ei viitsinud eriti kuhugi kaugele minna :lol: ja sai hoolikalt valitud parkimiskohta :D aga ma sain nii, et andsin võtit ja samal ajal lasin kallakust väikse nõksuga starteri liikuma ja kohe kui haakis, sidur alla. et nagu oleks kinni kiilunud. türil tankimiseks kasutasin alexela parempoolset 95e tankurit, seal jätsin selle jõksu peale ja pärast sai selle pealt käiguga starterist nõksu läbi :lol: :lol: :lol: ei tea kas jutt on arusaadav kh :roll:
valmar
kasutaja

Dexterile niipalju et kui ma olen proovinud mutrivõtmega neid kahte suuremat otsa kokku panna ,siis ei ole mul see funkama hakanud aga idee kohaselt peaks järgi võtma küll.Tanni jut oli vägagi:D
Dexter
Klubi liige
Kontakt:

Postitus Postitas Dexter »

valmar kirjutas:Dexterile niipalju et kui ma olen proovinud mutrivõtmega neid kahte suuremat otsa kokku panna ,siis ei ole mul see funkama hakanud aga idee kohaselt peaks järgi võtma küll.
aga..kas otste kokku ühendamisel ka sädemeid lendas??..kui ei...siis pole otsad kokku saanud..ja seda olen juba nentinud...et mossel,siksil olid need suured klemmid vasest....sierral aga mitte....kuna vase külge ei tohiks mutter kinni roostetada..aga näed..mul oli täiesti kinni..nii et..vask seal pole!
Vasta