vaba teema, kuid jääme viisakaks

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
KRANTS
kasutaja

Postitus Postitas KRANTS »

TOm kirjutas:erinevalt sinust on mul load juba viimsed 5 aastat rahakotis :)
see, et 10 tundi roolis oled ei anna küll mingeid fakiiri tasemel sõiduoskusi..ära hinda end üle ;)
kas me hakkame nüüd minu sõiduoskuse üle vaidlema :?: :shock:
Pilt
TOm
Administraator

Postitus Postitas TOm »

mind huvitab rohkem see, et kas sa tead mida tähendavad suur kiirus, tugev tuul, kaubiku suur külgpind?

mul koduteel suht palju lagedat põldu ümberringi ja tugeva külgtuule korral olen pidand oma sierraga mitmeid kordi teepeenrale sõitma kuna tuul muudab kiiresti suunda. tugevad tuuleiilid on mind korduvalt üle tee telgjoone lükanud kiirustel 80-90, kuna nad tulevad vägagi ootamatult. oleks mõni segane tol päeval (kui siin tugevad tuuled puhusid) seal 130 sõitnud ja veel kaubikuga, siis ma olen 90% kindel et see mees oleks lõpetanud kadakate vahel.

enne mõtle veidi millal ja millega rallitad...kuiva asfaldiga tuulevaiksel päeval ja piibe maanteel anna minna kasvõi 200-ga kui näed et tee tyhi...ex me kõik harrasta veidi paarutamist :)
powered by 2.0 Ohc
tamar
Moderaator

Postitus Postitas tamar »

Kas luukpära tagastange läheb sedaanile ? :roll:

On kellegil kokkupuuteid olnud? :roll:
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
TOm
Administraator

Postitus Postitas TOm »

tarmo äkki mõõdab oma tagastange koopast kuni lõpuni ära...ja sa, tamar, tee samamoodi...vaadake kas mõõdud samad. laius peaks sama olema, aga just see nn. tagaülend võib sedaanil ja luukpäral erinev olla
powered by 2.0 Ohc
tamar
Moderaator

TOm kirjutas:tarmo äkki mõõdab oma tagastange koopast kuni lõpuni ära...ja sa, tamar, tee samamoodi...vaadake kas mõõdud samad. laius peaks sama olema, aga just see nn. tagaülend võib sedaanil ja luukpäral erinev olla
Pole vaja. Eisobi, uuemal nagunii stangekinnitused teised ja eisaakski lisasid pealepanna.
KRANTS
kasutaja

TOm kirjutas:enne mõtle veidi millal ja millega rallitad...kuiva asfaldiga tuulevaiksel päeval ja piibe maanteel anna minna kasvõi 200-ga kui näed et tee tyhi...ex me kõik harrasta veidi paarutamist :)
kas vaidleme minu sõiduoskuse üle??? kui sina ei oska sõita, ei tähenda see, et mina ei oskaks!!! teeme nüüd nii, et kui midagi tarka sul lisada pole, siis sina minu sõidukiirust ei vali!!! sa oled nagu mu naine, kes kõrvalistmel nutab, et sõida aeglasemalt!! sinu asi??? sõida ise siis kui kardad :lol: :lol: :lol:
Pilt
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

no okei vahet pole, las see teema nyyd jääda

igaüks ise teab millega riskib

aga mul hoopis selline küsimus, et kui mul on taga hetkel 175/75 kummid ja ma vahetan ühe kummi välja ning see uus kumm on 180/75 ning teise mustriga...... mis juhtuda võib?? :P:P
Motorsport is a lifestyle
KRANTS
kasutaja

erki kirjutas:aga mul hoopis selline küsimus, et kui mul on taga hetkel 175/75 kummid ja ma vahetan ühe kummi välja ning see uus kumm on 180/75 ning teise mustriga...... mis juhtuda võib?? :P:P
kes ütles, et üldse midagi juhtuma peab :?: :shock: :shock:
Pilt
erki
Administraator
Kontakt:

Postitus Postitas erki »

no kust mina tean :D:D
Motorsport is a lifestyle
KRANTS
kasutaja

erki kirjutas:no kust mina tean :D:D
suurt midagi ei tohiks juhtuda :roll:
kui spidokas valetama ei hakka... :oops:

arvuta ise siis: http://www.tqhq.ee/dir.php?id=62
ise proovisin sinu mõõte 15 ja 14 tolliste velgedega (sa ei maininud, millised sul on), siis pole hullu miskit!!!
muidugi jahh, kuna rehv vähe kõrgem, siis supermadaldusvedrudega pole kindel kas koopasse hakkab käima või ei :wink:
Pilt
Dani
aktivist

Postitus Postitas Dani »

vaatan,et krants on väga tark siin..tema puhul erinevad rehvid ei loe :?
tegelikult on nii,et kui erinev muster on kummidel..ja erinev mõõt...siis hakkab kiskuma..või on muidu ebastabiilne
pikad jalad....2.0 pritsung...1988 a väljalase
tamar
Moderaator

Politseiga teepeal näeb siis võib torkima hakata kuna ühel teljel peavad olema samasuguse mustriga rehvid.

Võib ju öelda et tegu varurattaga autoall aga kas neile sellest vastusest piisab, see oleneb politseionudest.
Tarmo
Klubi juhatus
Nimi: Tarmo

Postitus Postitas Tarmo »

mis kumm see 180 laiusega on erki vast 185, see teeb vahe suuremaks.
no eks krants võib oma sõiduoskusi mõnel rajapäeval tomiga võrrelda, soovitavalt võtta võrdsed autod või lausa sama autoga et keegi pärast ei saaks mõnda vabandust otsida.
ja visible'le et ei valuta mul kuskilt aga kuskohast sina meie moraalijüngriks said, nägid lõvi kuskil või?
KRANTS
kasutaja

Dani kirjutas:vaatan,et krants on väga tark siin..tema puhul erinevad rehvid ei loe :?
tegelikult on nii,et kui erinev muster on kummidel..ja erinev mõõt...siis hakkab kiskuma..või on muidu ebastabiilne
:lol: :lol: :lol:
see koht jäi kahe silma vahele, et ainult ühte rehvi tahab vahetada :oops: :oops: :oops:
tamar kirjutas:Võib ju öelda et tegu varurattaga autoall aga kas neile sellest vastusest piisab, see oleneb politseionudest.
esimeseks korraks piisab... aga nad kipuvad arvutisse märkima, mille eest nad kellegile hoiatusi on teinud :roll:
Pilt
Visible
fanaatik

Postitus Postitas Visible »

tarmo kirjutas: ja visible'le et ei valuta mul kuskilt aga kuskohast sina meie moraalijüngriks said, nägid lõvi kuskil või?
Ei saanudki aga natukene endale ei tundu imelik, et korra võtan sõna joonele ajamise teemal ja sellest järeldad sina, et minu auto muud moodi ei liigugi. Kust selline loogika tuleneb ?
Vasta