Tervist küsimus siis seline et paisupaagis vedelik ei lähe soojaks.sooja puhub ilusti temperatuuri seier tõuseb M juurde ja rohkem ei lähe kõrgemale.
Teine küsimus seline et pidureid pole võtavad alles siis kui täiesti põhja vajutada.Olen 2 peasilindrit välja vahetanud ja õhutada proovinud.
Ja kas pidurivedelik on seotud ka siduriga ,kuna käigud ei lähe sisse samas vahepeal pole mingit probleemi käigu sisse saamisega.
Ford sierra 2.0
Re: Ford sierra 2.0
Pidur/sidur pole seotud.... Kui pedaal võtab põhjast ja peasilindrit vahetanud ja õhutanud, siis on sul tagant klotsid trumlist liiga kaugel, ehk siis reguleerimata... Regulaator roostetab kinni või kuluvad hambad ära ajaga.... Aga see on remonditav....
Kui sooja puhub siis milles probleem? Mul ntx on seier tavaliselt O tähest ülevalpool, aga sooja võiks rohkem tulla... Paisupaagis ei pruugi vedeliku ringlust olla kui termostaat kinni - ei kehti kõikide autode kohta.
Ja mis käigud ei lähe sisse ja millal - siduri lahutamisega seotud probleemid annavad tunda 1 või R käiguga, kui raginaga sisse läheb... Mul ei lähe ntx käigud siis sisse kui põranda kummimatt pedaali all on või mootori pöörded tühikäigust kõrgemad(R)
Kui sooja puhub siis milles probleem? Mul ntx on seier tavaliselt O tähest ülevalpool, aga sooja võiks rohkem tulla... Paisupaagis ei pruugi vedeliku ringlust olla kui termostaat kinni - ei kehti kõikide autode kohta.
Ja mis käigud ei lähe sisse ja millal - siduri lahutamisega seotud probleemid annavad tunda 1 või R käiguga, kui raginaga sisse läheb... Mul ei lähe ntx käigud siis sisse kui põranda kummimatt pedaali all on või mootori pöörded tühikäigust kõrgemad(R)
Re: Ford sierra 2.0
sierral peaks sidur üldse ju trossiga olema