Nico Ford Sierra Ghia, '92, 2.0, 88kW
-
- fanaatik
Re: Nico Ford Sierra Ghia, '92, 2.0, 88kW
ega kui sa parklas seisad ja tuled põlevad siis nad ei tohi sind tüüdata
:D

Jah, midagi sellist ma ka olen kuulnud. Aga nagu ma tean et siis võib olla ainult valge või sinine valgustus. (Aga ma sinist tahangi...)
-
- fanaatik
siis võib sul kasvõi rõõsa olla 

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
tuled valmis saavad, siis kirjuta meile kah kuidas politsei käest anaali saad 

Miks ma pean saama? Lihtsalt ei ole vaja ringi nendega sõita... Oma pea peab ka ju olemas...
Eile sai ostetud roolivõimu pump, reedel vahetus

Eile sai ostetud roolivõimu pump, reedel vahetus

-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
mis sa neist teed kui auto külge ei pane?
Oota! Millistest tuledest sa räägid. Nendest mis on juba valmis? Need on lisa stop signaal, muidu LEDid kasutusel on samad nagu AllRide lisastoptuledel... Läheb see värk akna taga...
Auto põhja tuled on veel projektis, ja kogu asi võttab ästi palju aega veel... Tahan suveks proovida teha...
Auto põhja tuled on veel projektis, ja kogu asi võttab ästi palju aega veel... Tahan suveks proovida teha...
Nii. Uudistest siis nii palju, et roolivõimu pump oli ikka see mis on vaja, aga see keerlev värk ))) Mille peal on mul kirjas Sierra DOH oli natuke teine. Käisin uuesti lammutuses ja sain kätte õige pump... Vahetatud on juba ammu ja töötab väga korralikult!
Pärast mul juhtus veel üks ebameeldiv asi. Bensiini pump ei tahtnud enam töötada ja sai ka vahetatud... Kurat, see maksis mulle palju ))) Bensu paak tuli ära võtta selleks...
Täna sain kätte uus tagastange ja ma mõtlen, et kevadeni hakkan mustaga ringi sõitma, kuna praegu ei saa värvida... Natuke külm õues. Pärast kevadel värvin ära, aga praegult lihtslat panen selleks et teha Ülevaatus. Tagastange ostsin siin http://www.acar.ee/" onclick="window.open(this.href);return false; Muidu päris palju varuosi sierra peale on seal olemas...
(Kindlustus, PADLA, ütles et ei saa minu sierra peale leida stanget... Ja see mis oli leitud oli Leedus ja maksis rohkem kui 3000... Ma saatsin neid -tsenseeritud- ja võtsin lihtsalt raha. Leidsin see stange mis on vaja 20 minutiga. Nagu õeldigi ACAR'is kahe nädalaga sain see kätte)
Pärast mul juhtus veel üks ebameeldiv asi. Bensiini pump ei tahtnud enam töötada ja sai ka vahetatud... Kurat, see maksis mulle palju ))) Bensu paak tuli ära võtta selleks...
Täna sain kätte uus tagastange ja ma mõtlen, et kevadeni hakkan mustaga ringi sõitma, kuna praegu ei saa värvida... Natuke külm õues. Pärast kevadel värvin ära, aga praegult lihtslat panen selleks et teha Ülevaatus. Tagastange ostsin siin http://www.acar.ee/" onclick="window.open(this.href);return false; Muidu päris palju varuosi sierra peale on seal olemas...
(Kindlustus, PADLA, ütles et ei saa minu sierra peale leida stanget... Ja see mis oli leitud oli Leedus ja maksis rohkem kui 3000... Ma saatsin neid -tsenseeritud- ja võtsin lihtsalt raha. Leidsin see stange mis on vaja 20 minutiga. Nagu õeldigi ACAR'is kahe nädalaga sain see kätte)
Nii siis paar pilte ja uudised.
Praegult tegelen väga aktiivselt salongi radika vahetamisega... Töö hästi kõvasti käib ))) Muidu uus stange on küljes (Enam vähem... Selles mõttes et külje kinnitused on vaja veel kinnitada
)
Noh ma ei saa gi eriti midagi öelda enam... Auto sõidab, salongis väga külm, aga ma proovin vahetada see radikas sellel nädalal.
Stange vahetus...

Noh siin saab natuke näha kuidas musta stangega näeb välja...

Samas hoovis, sõbra juures, oli veel üks Sierra ))) Aga suht hästi komuflaazis...

Praegult tegelen väga aktiivselt salongi radika vahetamisega... Töö hästi kõvasti käib ))) Muidu uus stange on küljes (Enam vähem... Selles mõttes et külje kinnitused on vaja veel kinnitada

Noh ma ei saa gi eriti midagi öelda enam... Auto sõidab, salongis väga külm, aga ma proovin vahetada see radikas sellel nädalal.
Stange vahetus...

Noh siin saab natuke näha kuidas musta stangega näeb välja...

Samas hoovis, sõbra juures, oli veel üks Sierra ))) Aga suht hästi komuflaazis...

olen ka m6elnud acarist miskit tellida! aga stanget otsin siit foorumist!
pakun et lumesahad sellistel autodel juba lume salongi lükanud..
pakun et lumesahad sellistel autodel juba lume salongi lükanud..
kuidas se acari stange kvaliteet esmapilgul tundub ka? Endal ka vaja uusi ja olen ka mõelnud sealt tellida aga pole julgenud veel, mõtlesin et äkki laguneb juba paigaldusel kätevahel ära.
Acaris on tõesti ropult odav see sierra esistange aga too on mingist vaigust tehtud. Kui aine kohta lähemalt uurida siis ega see ehitusmaterjalina väga leivinud ei ole, tehakse glasuuri ja parfüümi jms.
Acaris on ka kallim versioon, see tundus nii hinna kui välimuse poolest korralik sierra stock osa.
Acaris on ka kallim versioon, see tundus nii hinna kui välimuse poolest korralik sierra stock osa.
ega see orig. stange ka mingi flexible rubber ole, paras plast jura, sees veits vahtu! ja norm laksuga on pilbasteks!
mis moodi sa Acarist tellitud asja kätte saad?
acarist on mul siiamaani post toiminud.
Stangedega selline lugu, et pange natuke lisaraskust kärukonksu näol(võib ka lihtsalt see risttala olla) ja stange püsib imeväel palju tervem.
Stangedega selline lugu, et pange natuke lisaraskust kärukonksu näol(võib ka lihtsalt see risttala olla) ja stange püsib imeväel palju tervem.
Eesti majandus seisab hetkel suure kuristiku serval. Valides Keskerakonna astume suure sammu edasi.