2.9 kolvid ja rõngad
2.9 kolvid ja rõngad
nonii selline tark küsimus nüüd: kellel on kogemusi või on 2.9 mootor laiali siis sooviks teada mis kujuga on kolvirõngaste servad ja kui paksud on 2ülemist rõngast.
Asi siis selles et hetkel laiali BRC mootor ja said tellitud rõngad, paigaldama hakates selgus et mul vanad rõngad täiesti ilma mingite astmeteta ja rantideta tavalised ning õhemad kui tellitud rõngad millest teisel on aste allpool ja ülemisel on sisekülg kaldu.
Mõtlesin et valed rõngad tellitud ja hakkasin vaatama erinevatest kohtadest rõngaste jooniseid..vaatasin kolmest kohast kolme erineva tootja rõngakomplekte ja kõigil sellised astmetega rõngad mis on minu BRC mootori kolbide jaoks liialt paksud...ehk on kellegil 2.9 kolvid ja rõngad käepärast ning sobivusel ostaks siis teised kolvid endale.
Asi siis selles et hetkel laiali BRC mootor ja said tellitud rõngad, paigaldama hakates selgus et mul vanad rõngad täiesti ilma mingite astmeteta ja rantideta tavalised ning õhemad kui tellitud rõngad millest teisel on aste allpool ja ülemisel on sisekülg kaldu.
Mõtlesin et valed rõngad tellitud ja hakkasin vaatama erinevatest kohtadest rõngaste jooniseid..vaatasin kolmest kohast kolme erineva tootja rõngakomplekte ja kõigil sellised astmetega rõngad mis on minu BRC mootori kolbide jaoks liialt paksud...ehk on kellegil 2.9 kolvid ja rõngad käepärast ning sobivusel ostaks siis teised kolvid endale.
XR4 2.9i
-
- aktivist
Re: 2.9 kolvid ja rõngad
Nonii. Mõõtsin sulle rõngad üle ja tundub et said omale 2,8 mootori rõngad.
2,9 mootori kompressioonirõngaste paksus on: ülemine 1.5mm ja alumine 1,7mm Alumine ilma astmeta.
2,8 mootori kompressioonirõngaste paksus on: ülemine 1,8mm ja alumine 2,4mm. Ülemine kolvi tsentri poole kaldu, alumisel rõngal on all servas aste.
Nende 2,9 mootoritega on alati mingi jama.Paljud kataloogid näitavad neile valesid juppe ning paljusid asju üldse ei pakuta. Antud hetkel tundub et sulle müüdi lihtsalt valed asjad 2,8 mootori rõngaste näol.
2,9 mootori kompressioonirõngaste paksus on: ülemine 1.5mm ja alumine 1,7mm Alumine ilma astmeta.
2,8 mootori kompressioonirõngaste paksus on: ülemine 1,8mm ja alumine 2,4mm. Ülemine kolvi tsentri poole kaldu, alumisel rõngal on all servas aste.
Nende 2,9 mootoritega on alati mingi jama.Paljud kataloogid näitavad neile valesid juppe ning paljusid asju üldse ei pakuta. Antud hetkel tundub et sulle müüdi lihtsalt valed asjad 2,8 mootori rõngaste näol.

noja tuleb nii välja jah aga tagasi ka neid saata ei saa kuna kuskilt soomest eraldi tellitud vms. ju siis võite pakkuda mulle 2.8 kolbe.
XR4 2.9i
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
aga sul mõnda tuttavat treialit pole kes sul kolbidel sooned parajaks teeks, tuleks äkki odavam kui veel üks komplekt rõngaid ja uued vanad kolvid osta
-
- aktivist
2,8 kolbe ei õnnesti sul kasutada, need on kõrgemad, ronivad ü.s.s -is plokist ~1mm välja. Plokikaanetihendi paksus on 1, midagi mm, suht kitsaks läheb.

-
- Klubi juhatus
need mis ma ameerikast tellisin olid servast 1mm madalamad, kuid pealt siledad.
no ma ka panin 2.8 ja 2.9 kolvid kõrvuti..tundus ka madalam...aga panin koos kepsuga mootorisse siis oli kohe näha et 1mm jagu pealt väljas....muidu oleks okei laseks ära treida pealt saaks surveastme kõrgemaks oleks vägev püss, aga kuna on plaanis ära turbotada siis oleks vaja just 2.9 kolbidel seda lohku suuremaks treida et surveaste madalamaks läheks...uurin nüüd ühelt treialilt kas saab sooned laiemaks treida ja palju maksab...tahaks kangesti mootorit kokku panema hakata juba 

XR4 2.9i
-
- Klubi juhatus
ma mõõtsin ikka sõrmest, need mis tellisin olid muidugi ameerika versioonile, seal järelikult surveaste veel madalam