Kuulsin sama juttu aga kontakti ikka pole.Tarmo kirjutas:tartus kuskil pidi tehtama

Kuulsin sama juttu aga kontakti ikka pole.Tarmo kirjutas:tartus kuskil pidi tehtama
Ees on tavaline differ?sõdurpoiss kirjutas:Esimesi diffreid on ainult kahte tüüpi- v6 ja dohci oma. Sul on dohc seega ülekandearv 3,92. Sama mis tagadifril, kui keegi pole midagi muud aretanud.
Kasutaja GTO väitis et tal on scorpal lukugasõdurpoiss kirjutas:Jep. Kõigil on lahtine diff.
Esidifrist käis ikka jutt?oliver85 kirjutas:Kasutaja GTO väitis et tal on scorpal lukugasõdurpoiss kirjutas:Jep. Kõigil on lahtine diff.
Minu oma saaks hetkel 1.8/1.6 käest ka lutti korralikult ma usun, kuna see gaasisiibri asendi anduri juhtmestik peetis.Erik8 kirjutas:Panen nüüd natuke teemast mööda, aga pean selle ära mainimaMul on 2.0 dohc 4x4 ja sai eile joonele pandud audi quattro´ga 2.8 128kw, ja uskuge või mitte kuni 80km/h olin mina poole auto ninaga ees.
Seisma jäädes siis mõtlesime et kas tal on -tsenseeritud- audi või mul on hea sierra, ise usun et mul on hea sierra
Kuigi loogiliselt võttes peaks ikka audi eet ära minema!?
Eks kemppi teeb kõik diffrid lukuga. Tehasest sellist asja ei tulnud.oliver85 kirjutas:Kasutaja GTO väitis et tal on scorpal lukugasõdurpoiss kirjutas:Jep. Kõigil on lahtine diff.
Ikka esimene jah.
Ainult juhtme paikamisest pole ka kasu, kuna see pole õige tükk seal üldse küljes. Mul peaks olema teistsugune üldse.tann kirjutas:Kohe näha, et elektriku auto, ei saa nüüd kolme juhet paigatud