Palju oled Sina...
Võtsin ikka enne põldu hoo maha, kuigi oleks tahtnud veel natuke pigistada, et seda 200 kätte saada. Lahe oleks olnud küll 200-ga põllule lennata:DTOm kirjutas:...mis siis sai? kilomeetrike ja 2 kartulivagu metsavahel?kersti kirjutas: Kuskil törts alla 200 oli sees kui lennuväli otsa lõppes.![]()
tglt kui siin kiiruskatseid teete, kas siis olete teadlikud oma rehvide kiirusindeksist? vastasel juhul nad ei pruugi 180 väljagi kannatada
Rehvideks olid miskid Pirellid, suht siledad ja praeguseks juba utiilis.
Kiiruseindeksit küll enne sõitu ei uurinud.. tuleval kevadel kui rehvide ostmiseks läheb, peaks tõesti sellele ka tähelepanu pöörama.
ford sierra 2,0i ghia 1987a
200km/h(5käik)
180km/h(4käik)
155km/h(3käik,piirajasse)
110km/h(2.käik,piirajasse)
sellele 200km/h kiirusele on mul 4 tunnistajat
ja ise olin autos viies:)
ise olen väga rahul enda särtsuga
180km/h(4käik)
155km/h(3käik,piirajasse)
110km/h(2.käik,piirajasse)
sellele 200km/h kiirusele on mul 4 tunnistajat

ise olen väga rahul enda särtsuga
-
- kasutaja
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
lõppkiirused sierradel ikka vägagi erinevad isegi sama mootori ja käigukastiga ... nii et ise oled üsna haletamar kirjutas:Haledad olete, sugulane lasi essa käiguga mantaga sota välja.
Lõppkiirus ikka sama teil juu, misvahet on palju ta teise käiguga väljaläheb, maanteel te ikka teisega ja sotaga eisõida niikuinii
Kasva ise.
Mantal oli 3.0 mootor, kilovatte eimäleta.
OT kui Krants lasi mersu sprinteriga 80 esimese käiguga siis misprobleem on lasta mantaga esimese käiguga sotti ?
Proovige kes saab esimese käiguga rohkem sisse, ja pärast võrrelge kellel mis laiali läks.
Minumeelest see kui ntx teisega sott sisseajada eriti hea mootorile pole, samamoodi nagu soovitatakse et pane juba 50km/h pealt viies sisse et siis võtab vähe kütust. Edasi võib ta liikuda küll aga pole mõtet väga mootorit piinata kah.
Mantal oli 3.0 mootor, kilovatte eimäleta.
OT kui Krants lasi mersu sprinteriga 80 esimese käiguga siis misprobleem on lasta mantaga esimese käiguga sotti ?
Proovige kes saab esimese käiguga rohkem sisse, ja pärast võrrelge kellel mis laiali läks.

Minumeelest see kui ntx teisega sott sisseajada eriti hea mootorile pole, samamoodi nagu soovitatakse et pane juba 50km/h pealt viies sisse et siis võtab vähe kütust. Edasi võib ta liikuda küll aga pole mõtet väga mootorit piinata kah.
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Transitipeale üleläinud...
aga loe mu postitus lõpuni, siis saad teada MIS pärast juhtustamar kirjutas:OT kui Krants lasi mersu sprinteriga 80 esimese käiguga siis misprobleem on lasta mantaga esimese käiguga sotti ?

sina püüad väita, et liikus sama reipalt hiljem ja häda polnud midagi!!! milleks üldse 4-5 käiku, kui esimesega võib lõputult piilitada