Sierra 2,3D 49kw 1989a. - AlarT
Re: Sierra 2,3D 49kw 1989a. - AlarT
Mis sa asemele ostad siis?
Esialgu ilmselt ei osta mitte midagi ja hakkan sõitma isa autoga.
Seda muidugi eeldusel, et keegi ostab sierra mult sellise hinnaga ära, sest muidu sõidan ta ise ülevaatuse lõpuni, siis võtan paremad jupid küljest ära, müün jupid eraldi maha ja kere metalli.
Seda muidugi eeldusel, et keegi ostab sierra mult sellise hinnaga ära, sest muidu sõidan ta ise ülevaatuse lõpuni, siis võtan paremad jupid küljest ära, müün jupid eraldi maha ja kere metalli.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Hmm. Vigade loetlelu on ikkagi suht lühike, et rauaks teha. Minukäes ca 2 päeva tööd ja see aparaat oleks jälle piisavalt korras, et temaga mõne aasta veel ringi kärutada.
Küllap pisemaid vigu leiaks, veel, mis ei tule kohe ette.
Loomulikult see auto on taastamiskõlbulik, aga vajaks siiski omajagu tööd.
nagu ütlesin, kes 4500kr pakub, see saab selle auto omale, ark tuleb loomulikult ostjal maksta.
Kui ülevaatus läbi saab, see on siis järmise aasta märtsi lõpp, siis tuleks kõne alla ka 3000kr müük.
Ilmselt ma müügiga enne juulit tegelema ei hakka, enne tahan taga veel sõita, aga igatahes info on olemas, juulis panen ehk müügikuulutuse ka.
Loomulikult see auto on taastamiskõlbulik, aga vajaks siiski omajagu tööd.
nagu ütlesin, kes 4500kr pakub, see saab selle auto omale, ark tuleb loomulikult ostjal maksta.
Kui ülevaatus läbi saab, see on siis järmise aasta märtsi lõpp, siis tuleks kõne alla ka 3000kr müük.
Ilmselt ma müügiga enne juulit tegelema ei hakka, enne tahan taga veel sõita, aga igatahes info on olemas, juulis panen ehk müügikuulutuse ka.
Siin ka kari pilte temast, praeguses olukorras.

Piltide pealt peaks enamvähem olema olukord näha, mingi prillikivi see auto enam pole, aga kõige hullem ka mitte, mõne nurga alt on päris kena:P
Viimati muutis AlarT, 02 Mai 2011, 14:59, muudetud 1 kord kokku.
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
esimesest pildist võib järeldada et ei tangita tanklas.
mina selle järgi, et ümbert pasane, küll ei julgeks kohe pakkuda.
kups (ättt) mbgrupp. ee
56 158 990
56 158 990
Kuna olen diislitega sõitnud,ja tean 100% kindlusega väita et tanklast nii ei tangita 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
tanklatest saab sedasi vaid siis kui lased kurgumulgu ääreni, et siis nagu loksub kurvis üle 

No olen ka mina mondeol täis lasknud paaki pidevalt,aga see on omaette teema ja isegi ma pole nii lagasena oma mondut näinud,puhaku ta rahus 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ka tanklas tankides läheb lagaseks, sõltub kuidas tangid ja kui tihti autot pesed.
Kui tanklas lased paagi täis, siis lööb püstoli kinni, aga kuna püstoliots võib olla veel diisli sees, siis püstolit paagist välja tõstes, see püstol veel tilgub ja nii lähebki diisliga kokku plekk.
Samuti, kui võtad püstoli võib ta natuke joosta ja tilkuda, mis teeb ka auto mustaks.
Ma ei pese ka oma autot eriti, ülivähe, seda enam see seal püsib.
Aga ma ei hakkagi eitama, olen kanistrist tankinud jah, samuti olengi ääreni täis kallanud alati, kuid sõiduaeg sealt vaevalt üle ääre on loksunud, see laga on sinna ikka tankides tekkinud.
Kuid noh, mis sellest ikka, ega see midagi muuda.
Sõbralt ostsin odavalt kütet, kust tema selle sai pole oluline, nüüd muidugi enam ei saa ja pean hakkama ilmselt tanklast ostma, hetkel veel varud ees, veel kestab.
Varud saavad ilmselt juuniga otsa muidugi.
See ongi üks kriteerium mul, et tahan odava diisli ära sõita, enne kui auto maha müün, kui seda keegi üldse osta tahab.
Kui tanklas lased paagi täis, siis lööb püstoli kinni, aga kuna püstoliots võib olla veel diisli sees, siis püstolit paagist välja tõstes, see püstol veel tilgub ja nii lähebki diisliga kokku plekk.
Samuti, kui võtad püstoli võib ta natuke joosta ja tilkuda, mis teeb ka auto mustaks.
Ma ei pese ka oma autot eriti, ülivähe, seda enam see seal püsib.
Aga ma ei hakkagi eitama, olen kanistrist tankinud jah, samuti olengi ääreni täis kallanud alati, kuid sõiduaeg sealt vaevalt üle ääre on loksunud, see laga on sinna ikka tankides tekkinud.
Kuid noh, mis sellest ikka, ega see midagi muuda.
Sõbralt ostsin odavalt kütet, kust tema selle sai pole oluline, nüüd muidugi enam ei saa ja pean hakkama ilmselt tanklast ostma, hetkel veel varud ees, veel kestab.
Varud saavad ilmselt juuniga otsa muidugi.
See ongi üks kriteerium mul, et tahan odava diisli ära sõita, enne kui auto maha müün, kui seda keegi üldse osta tahab.
-
- Klubi juhatus
sügisest kevadeni mu auto selliseks ei muutunud, st vahepeal ei pesnud. ei tulnud torust idagi paagi pistes välja ega ka kui paagist võtsin. võib-olla peab diisli tankimiseks geenius olema, kuid kahtlen selles, sest minul ju auto puhas
Kas lasid paagi täis alati nii, et püstoli kinni lõi?
Sest see püstoli tilkumine ei ole nii suur, kui ei tangi paaki täis, kuna suht kõik küte saab torust siis ära voolata.
Aga täispaagi puhul ei saa kohe kõik ära voolata, kuna all on diisel ees.
Mul tööautol ka see koht must, kuigi tangin tanklast, saaks kindlasti kuivaks jätta, aga siis peaksin tükk aega ootama, kuni püstol puhtaks tilgub või peaksin midagi all hoidma alati.
Sest see püstoli tilkumine ei ole nii suur, kui ei tangi paaki täis, kuna suht kõik küte saab torust siis ära voolata.
Aga täispaagi puhul ei saa kohe kõik ära voolata, kuna all on diisel ees.
Mul tööautol ka see koht must, kuigi tangin tanklast, saaks kindlasti kuivaks jätta, aga siis peaksin tükk aega ootama, kuni püstol puhtaks tilgub või peaksin midagi all hoidma alati.
-
- Klubi juhatus
aegajalt juhtus ka plõks käima, küll aga ei lasknud ma pärast seda enam edasi, mida sa ilmselt tööautol tegid