Sierra 2,3D 49kw 1989a. - AlarT
Re: Sierra 2,3D 49kw 1989a. - AlarT
No offense,aga tööautol küttene sellepärast,et sealt sa imed vollaga välja,paned kankuse ja sealt kankust tangid sierrasse,pilt on selgemast selgem 

/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ei tööautol lööb püstoli kinni, ma ei lase edasi vaid võtan püstoli välja, kuid püstol ikka tilgub veel päris tugevalt ja mõnda aega.
Ma peaksin siis ootama kuni ta ära tilgub või midagi alla panema, aga ma ei viitsi oodata.
Tööautol lasen alati paagi täis, seni kuni kinni lööb, mitte peale.
Nagu aru saan sa tarmo pidevalt täis omal paaki ei tangi sedasi, et püstoli ise kinni lööb, sellepärast sa ehk kursis polegi selle püstoli tilkumisega.
Ma võiksin tegelikult ka sierrast kanistrist nii tankida, et külg kokku ei saaks küttega, aga jällegi ma ei viitsi vaeva näha.
Tööautol tuleb mul peaaegu 2 täispaaki nädalas, ehk siis päris tihe tankimine ei ole küll mõtet pidevalt vaeva näha, et elueest püstol auto peale ei tilguks.
üleüldsegi võiks seda teemat vabas teemas edasi arutleda, kui see nii huvitav on.
Ma peaksin siis ootama kuni ta ära tilgub või midagi alla panema, aga ma ei viitsi oodata.
Tööautol lasen alati paagi täis, seni kuni kinni lööb, mitte peale.
Nagu aru saan sa tarmo pidevalt täis omal paaki ei tangi sedasi, et püstoli ise kinni lööb, sellepärast sa ehk kursis polegi selle püstoli tilkumisega.
Ma võiksin tegelikult ka sierrast kanistrist nii tankida, et külg kokku ei saaks küttega, aga jällegi ma ei viitsi vaeva näha.
Tööautol tuleb mul peaaegu 2 täispaaki nädalas, ehk siis päris tihe tankimine ei ole küll mõtet pidevalt vaeva näha, et elueest püstol auto peale ei tilguks.
üleüldsegi võiks seda teemat vabas teemas edasi arutleda, kui see nii huvitav on.
Sierrat enam pole, aga unustanud teda ka pole.
Einoh, Tann pole su kütusevarastamis mõttest üle saanud.
Aga selleks et määrib ära, piisab ikka väga väiksest kogusest ja tolm jääb kohe kinni sinna. Pole raketiteadus ja läbustamisest on asi kaugel.
Aga selleks et määrib ära, piisab ikka väga väiksest kogusest ja tolm jääb kohe kinni sinna. Pole raketiteadus ja läbustamisest on asi kaugel.
'89 3d 1,6
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Sierra Cosworth is Bruce Springsteen
Tore, et vähemalt keegigi mõistab mind, kui kerge on autot ära määrida diisliga.
Samas Sierra puhul ma ei eitagi ,et kanistrist teda tankinud olen, liht asi on põhimõttes.
Tannile paistab jah väga südamelähedane teema ikka see, et ma sõbra käest kütet ostsin, kelle puhul pole oluline, kust ta selle sai.
Isegi, kui ma ise tõmbaks tööautost, siis mitte ei saa aru, mis tannil selle vastu on, kui ta saaks, siis ta tõmbaks ise ka kindlasti, pakun et ta on seda isegi teinud.
Eks see tanel ikka kade on vist.
Samas Sierra puhul ma ei eitagi ,et kanistrist teda tankinud olen, liht asi on põhimõttes.
Tannile paistab jah väga südamelähedane teema ikka see, et ma sõbra käest kütet ostsin, kelle puhul pole oluline, kust ta selle sai.
Isegi, kui ma ise tõmbaks tööautost, siis mitte ei saa aru, mis tannil selle vastu on, kui ta saaks, siis ta tõmbaks ise ka kindlasti, pakun et ta on seda isegi teinud.
Eks see tanel ikka kade on vist.
miks ma peaks kade olema?
see kui sa t6mbad ala 20l nädalas,sellepeale kade?
No way,sa ei tea palju asju,aga ega sa kõike ei pea teadmagi 

see kui sa t6mbad ala 20l nädalas,sellepeale kade?

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Teemaks, kes rohkem suudab vasakule lastud kütust läbi põletada?
Siin foorumis tuleks konkreetselt detsimeerimine läbi viia.
detsimeerima (ld. decimare) - detsimatsiooni teostama; suuri kaotusi tekitama
detsimatsioon (ld. decimatio), vanaajal iga kümnenda isiku hukkamine (karistusviis sõjaväes); iga kümnenda isiku karistamine süüdlase mitteleidmise puhul; vähendamine 1/10 võrra
Siin foorumis tuleks konkreetselt detsimeerimine läbi viia.

detsimeerima (ld. decimare) - detsimatsiooni teostama; suuri kaotusi tekitama
detsimatsioon (ld. decimatio), vanaajal iga kümnenda isiku hukkamine (karistusviis sõjaväes); iga kümnenda isiku karistamine süüdlase mitteleidmise puhul; vähendamine 1/10 võrra
Sierra Is
Mina ei uhkelda millegagi ,aga tanelil on mingi haige huvi minu tegemiste vastu.
üldse on tal alati midagi möliseda minu pihta, ükskõik, mida ma teen, aga alati olen ma nii paha tema jutu järgi ja teen kõigile halba.
üldse on tal alati midagi möliseda minu pihta, ükskõik, mida ma teen, aga alati olen ma nii paha tema jutu järgi ja teen kõigile halba.
Leia üks inimene,kes seda ei arvaAlarT kirjutas:Mina ei uhkelda millegagi ,aga tanelil on mingi haige huvi minu tegemiste vastu.

Ford Mondeo mk1 1.8 16v
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
-
- Klubi juhatus
- Nimi: Tarmo
kuulge aitab, jätkame seda vabas teemas
Viisin auto vanarauda, võib teema lukku panna või kustutada või mis iganes.