Pildistama - Pildistama....

vaba teema, mula ja pläma...
Vasta
ShadowDesign
turist

Pildistama - Pildistama....

Postitus Postitas ShadowDesign »

Niimoodi rahvas...
olen siis see tyyp, kes Herr Visible Sirjet pildistas.
Mõtlesin ja mõtlesin ja mõtlesin..... Et teeks siia kah teema. Algul mõtlesin teha kasulik alafoorumisse, aga ikka tegin siia. Kui keegi modedest arvab, et vale koht, siis võib liigutada(aga andku siis ka mulle teada ).
Tee fotograafia juurde sai alguse üsna nooruses, kui sai paar korda vana Zenitit näpitud.
aastaid hiljem lastekodus elades kingiti mulle tavalien filmikaamera - suur ja kobakas :D Sai sellega oma pikki aastaid klõpsitud kui otsustasin lõpuks uue kaamera soetada. Selleks sai Olympus SP 550UZ. kaamera oli üsna korralik, kuid ajapikku jäi asi ikkagi lahjaks - aeg oli peegelkaamera kasuks paras. Sai uuritrud erinevaid kaameraid - nii kasutusmugavus jne. Sai korra Photopointist Pentax K200 rendiks võetud - ja hakkas kohe meeldima. Otsisin siis endalegi kasutatud kaamera. Pildistan siis 2007 aasta väljalase Pentax *istDL kaameraga - meiemail suht vähe levinud. Olen sellega nüüd klõpsinud üsna palju.

Long talk - Shit talk, seega kostitan paari pildiga :P

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Kui nüüd on huvi tekkinud ja tahad pilte, siis kontakti saab minuga niimoodi:
email: harri.vaher.002@mail.ee
msn: harri.vaher.002@mail.ee
tel: 53857073
ja foorumi oma PM kastike

lingid:
http://www.9-pin.deviantart.com" onclick="window.open(this.href);return false; - nö esindusgalerii(only the Best)
http://www.shadowphotography.deviantart.com" onclick="window.open(this.href);return false; - pm. kõik pildid mida ma teen, lähevad sinna ülesse :)
Tsernobõlis on kevad... Rohi muutub järjest sinisemaks ja põõsastes hauguvad linnud...
53857073
Tanel
sõltlane

Re: Pildistama - Pildistama....

Postitus Postitas Tanel »

Sa tead et ma olen juba pikemat aega tahtnud jõuda,aga pea igakord kui tallinnas olen,kas täis või liiga kiire :mrgreen:
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
ShadowDesign
turist

Seda ma tean jah, et sa oled pildile tahtnud tulla :) On olnud isegi mitu korda plaanis sulle jõuluvanamaale külla tulla ja näiteks Helsingis mõned pildid teha(kui sa elad veel ülemere? ).
Tsernobõlis on kevad... Rohi muutub järjest sinisemaks ja põõsastes hauguvad linnud...
53857073
ShadowDesign
turist

Noh anyone?
talv käes :D
53857073
Tanel
sõltlane

Postitus Postitas Tanel »

Autod mustad ju :mrgreen:
/ Ford Scorpio 2.9 V6 RWD /
Ford Mondeo mk3 2.0 16vtddi
Ford Mondeo mk1 1.8 16v
IvoK
sõltlane

Postitus Postitas IvoK »

Ma oleks pildistamisest huvitatud küll, aga arvatavasti kevade/suve poole. Kas Kesk-Eestisse ka vahel asja onmuidu. :)
Sierra 2.0i 85a
Sierra 2.0i 93a
Probe 2.5 96a
M3 1.6 04a
Sierra 2.0i 92a
Mondeo 2.0 103 11a
ShadowDesign
turist

Nuuu? :P

pilte pilte :D
53857073
Vasta