K: palju maksab uus katalüsaator
K: palju maksab uus katalüsaator
Palju maksab uus katalüsaator, või lammaris??
mul on 92aasta sierra mis on sedaankerega ja sellele nägin tutikaid 16000-8000 krooni ringis ! aga mulle öeldi ka et minu sierra oma pidavat olema 92 omadest kõige kallim
dem dem dem ! pakuti ka sellist võimalust et tehakse 4000 krooniga ära aga et siis ikka ei saa ülevaatuselt läbi !
tahaks ju ikka läbi saada ! või kuidas ?

ma pole ming turist 

Katt vahelt ja toru asemele ?erki kirjutas:mis nad selle 4000.- eest oleks siis teinud??hulleq kirjutas: pakuti ka sellist võimalust et tehakse 4000 krooniga ära aga et siis ikka ei saa ülevaatuselt läbi !tahaks ju ikka läbi saada ! või kuidas ?

Aaga kui passis pole märgitud bens+kat siis seda katti ka olema eipea.
Mul on olnud kunagi kat aga 95a seda passi eimärgitud ja kui isa 2004a uut passi läks tegema (vana lootusetult räbal) siis küsiti et kas on katiga, isa ütles et ta eitea et vaadake, arki-onu pani põlve maha ja ütles et eiole. Nii saigi passi lihtsalt bens.
Kui kati pole ja passis kirjas võivad ülevaatusel seda otsima hakata, kui katti märgitud pole võid selle äratühjendada (kui co eilähe liialt kõrgeks).
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega
Transitipeale üleläinud...
Toksivad küll VIN'i arvarisse. Seega pole kasu ei vanast passist, ega ARK onude rumalusest. Kui VIN'i järgi on 2,0i+kat, siis olgu sul aiste vahel või V6 ülevaatuse onud peavad lähtuma ikka tehase andmetest (VIN koodist).tarmo kirjutas:kas nad mingit kere või mootori koodi arvutisse ei toksi ülevaatusel, sealt võib bälja tulla. kuid kui passis ei ole siis ja seal ei küsita siis muidugi toru asemele, sest ilma katita on lubatud niikuinii suurem co.
Samas kurjad keeled räägivad, et kui sa lamda lahti ühendad ja katalüsaatorid tühjaks roogid, siis pidavat CO piisavalt OK olema, et ülevaatuselt läbi läheks. See olevat DOHC sierra eripära. Oled sa üldse lamda't kontrollinud? Minu masinal on lamda õhtal (annab vale signaali). Ehk siis kütte segu on vale ja CO võsas. Kui ma lamda lahti ühendasin, siis asi märgatavalt paranes. Kuna siis "aju" arvutab segu mingi keskmise valemi järgi, mitte ei lähtu enam lamda utoopilisest näidust. Vigase lamdaga on minu Sirtsul kütusekulu linnas 23L/100km, ilma lamdata kütusekulu linnas = 15L/100km (ikkagi tiba palju)
Olemas on ka universaalsed katalüsaatorid, mis pidavat kuni 2L mootoritele täitsa sobilikud olema. Nende hind kül nii hirmus ei olnud.
4x4
-
- kasutaja
jah
odavam on mingi utiil soetada, varuosadeks
Re: jah
Mis juba utiiliks aetud on sellel pole ka arvatavasti mõistlikku katti all.tuuning1 kirjutas:odavam on mingi utiil soetada, varuosadeks
Ford Sierra 2,9 V6 Cosworth Ghia 143kw 1989a ootamas oma aega